y

BROUSKO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 203

Μπρούσκο επεισοδιο 203, brousko, mprousko epeisodio 203Μπρούσκο επεισόδιο 203- Η έντονη περιέργεια και η καχυποψία του Αχιλλέα τον κάνει να δει το μήνυμα στο κινητό του Πάτροκλου και θα χαλάσει
στο τέλος η διάθεση των δύο ζευγαριών στην Ταϊλάνδη και θα έχει σαν αποτέλεσμα τα δύο ζευγάρια να χωριστούν σε δύο γκρουπ.Ο Ματθαίος μαζί με την Αναστασία θα συναντηθούν στο σπίτι της Δάφνης και η συνάντηση αυτή θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις νοσταλγίας και πολύ πάθος.

Ο Μάρκος μαζί με την νταντά θα έχουν ένα έντονο διάλογο όταν εκείνη θα ζητήσει να έχει τον πλήρη έλεγχο πάνω στο μωρό τους.Η κάρτα που θα δει η γιαγιά Ανδριανή θα την ενισχύσει σχετικά με την υγεία της Ευρυδίκης.

Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα ζουν περισσότερο από ποτέ και πιο έντονα τον έρωτά τους στην πανέμορφη Ταϊλάνδη.Η Δήμητρα δείχνει να είναι εξοργισμένη όταν θα μαθει απο το Νεκτάριο ότι κάτι έχει συμβεί μεταξύ του Πάτροκλου και της Βασιλικής.

Ο φόβος που είχε ο Παύλος Γιαννακάκης θα βγει αληθινός αφού ο Διαμαντής κατάφερε με τα παιδιά να υπογράψουν μια καινούργια συμφωνία με όρους που έθεσε ο Διαμαντής.Ο Ματθαίος θα επιστρέψει στην Κύπρο όπου και θα δημιουργήσει επιπλέον νεύρα στην Όλγα.

Η Δάφνη έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της αφού έχει διαπιστώσει ότι η καινούργια Κύπρια νταντά έχει φύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό της.

Ο Σηφης θα στήσει μια εντελώς και καλά τυχαία συνάντηση μαζί με τη Λουκία.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget