y

BROUSKO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 202

Μπρούσκο επεισοδιο 202, brousko, mprousko epeisodio 202Μπρούσκο επεισόδιο 202- Πλέον τα δύο ζευγάρια απολάμβαναν το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη όπου και ζουν απίστευτες εμπειρίες,εντελώς
συμπτωματικά ο Αχιλλέας θα δει ένα μήνυμα του Διαμαντή στο κινητό του Πάτροκλου.Από εκείνη την ώρα και μετά ο Αχιλλέας θα είναι πολύ σκεπτικός όπου και θα τον βασανίζουν έντονα ερωτήματα και θα θέλει να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο πατέρας του Σήφη για πρώτη φορά θα συγκρουστεί τόσο έντονα με τον Διαμαντή όπου θα φέρει στην επιφάνεια το πόσο βαθύ είναι το χάσμα που τους χωρίζει αυτούς τους δύο άντρες.

Ο Σήφης ξαφνικά θα έχει έντονο πρόβλημα με την κόρη του γιατί θα τον ακούσει να λέει στη Μελίνα ότι την αγαπά ακόμη και ότι ο τοκογλύφος που του δάνεισε τα λεφτά του ασκεί τεράστιες πιέσεις.

Η καινούργια οινολόγος η Όλγα πλέον ξεκινάει τη συνεργασία της στο οινοποιείο του Ματθαίου αλλά προσθέτει τους δικούς της όρους. Ο Διαμαντής που έχει στριμώξει έντονα τον Ματθαίο και τον πιέζει σχετικά με τις υποχρεώσεις που έχει πάρει με τις εξαγωγές στην Kίνα και με μια κίνηση ματ που μοιάζει σαν εκβιαστική θα του ζητήσει να κάνουν συμβόλαια.

Μια κυρία που ζει στα Χανιά η Πανίτσα θα αναλάβει να είναι νταντά της Δάφνης και η κάπως παράξενη συμπεριφορά που θα έχει θα γίνει αιτία για καινούργιες και σπαρταριστές περιπέτειες.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget