y

Τροχαίο στην Εγνατία

Troxaio-sthn-Egnatia
Τροχαίο στην Εγνατία,βομβαρδισμένο τοπίο μέχρι ξηλωμένες μηχανές στο σημείο που έγινε!

Μέχρι στιγμής οι τραυματίες είναι 23 ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 4 και σύμφωνα με τις πηγές Αστυνομίας, μια γυναίκα κάηκε ζωντανή ενω συνελήφθη οδηγός της νταλίκας.
Παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ άνοιξε το ρεύμα προς Κοζάνη. 

Η φονική καραμπόλα έγινε το πρωί της Κυριακής κατά δέκα και μισή το πρωί στο ρεύμα της Εγνατίας οδός όπου οδηγεί από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, κοντά στην Ημαθία μεταξύ των κόμβων Βέροιας και Κουλουρας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. 
Όλα ξεκίνησαν όταν η φονική νταλίκα προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο, όπου κινούνταν με μικρή ταχύτητα ,όπως τα προπορευόμενα του λόγο εργών στην Εγνατία.
Ο οδηγός της νταλίκας για άγνωστες αιτίες έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα και τα ισοπέδωσε όλα.

Όταν κατέφθασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν νεκρό τον άνθρωπο που βρισκόταν στο πρώτο Ι.Χ που συγκρούστηκε με την νταλίκα, ενώ οι άλλοι τρείς  νεκροί είχαν ανασυρθεί νωρίτερα, συνολικά πρόκειται για δύο άντρες αλλά και δύο γυναίκες νεκρούς.
Η ταυτότητα των νεκρών ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε το seleo.gr ο οδηγός του οχήματος είναι ένας Ρουμάνος εάν και το φορτηγό είχε βουλγαρικές πινακίδες και λίγο μετά από το τροχαίο άρπαξε τα έγγραφα απο την νταλίκα και  έφυγε από τον τόπο του συμβάν ,αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα απο τις αστυνομικές δυνάμεις σε ένα χωράφι στη γύρω περιοχή.Ο συγκεκριμένος Ρουμάνος οδηγός κρατείται στην ασφάλεια Βέροιας όπου και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το τι έγινε εκεί πέρα !!



Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget