y

38-39-40-41-42 ONEIRO ITAN


​Όνειρο ήταν Δείτε τα επεισόδια 38-39-40-41-42 MEGA ONEIRO ITAN EPEISODIA 38-39-40-41-42 Όνειρο ήταν...



Όνειρο ήταν, επεισόδιο 38. Η Αγγελική πραγματοποίησε αυτό που ήθελε, να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της και να την βοηθήσει. Έτσι η Ελπίδα έχοντας κοντά την Αγγελική, μέρα με την μέρα πάει καλύτερα. Είναι τόσο μεγάλο το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί που δεν μπορεί χωρίς αυτήν καθόλου. Φτάνει σε σημείο μάλιστα να ζητήσει από τον Βίκτωρα να την υιοθετήσουν. Ο υπαστυνόμος υποψιασμένος πως κάτι κρύβεται στο σπίτι του Δραγούμη, καταφθάνει στο σπίτι και βλέπει την Αγγελική!

Όνειρο ήταν, επεισόδιο 39. Η Αγγελική ύστερα από το συμβάν με τον αστυνομικό αποκαλύπτει στον Αντώνη πληροφορίες που δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν, και έχουν να κάνουν με τον άνδρα που την απήγαγε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε. Ο Αντώνης σκέφτεται πως η απαγωγή της ήταν κανονισμένη από καιρό. Ο Παύλος άρπαξε το βρέφος της Αγγελικής και για να το επιστρέψει ζητά χρήματα.

Επεισόδιο 40. Ο Βίκτορας μαζεύει τα χρήματα και κατευθύνει στο σημείο που είναι ο Παύλος και το βρέφος για να του τα δώσει. Μάλιστα ο Βίκτωρας του ζητά να τηλεφωνήσει στην Ελπίδα και να της πει πως βρήκε το παιδί και όλα είχαν αίσιο τέλος. Η Αγγελική μετά από όλο αυτό το δράμα που έχει περάσει, με μεγάλη στοργή και αγάπη θα κρατήσει στην αγκαλιά το παιδί της, μια χαρά που δεν θα κρατήσει πολύ αφού ο αστυνόμος θα την συλλάβει και θα την οδηγήσει στο τμήμα.

Επεισόδιο 41. Η μεταφορά της Αγγελικής στο αστυνομικό τμήμα πυροδότησε τις εξελίξεις. Η Αγγελική θα αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με την αλήθεια, πράγμα που τρομάζει τον Βίκτωρα ο οποίος καλεί στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ήβη και ζητά να μιλήσει με τον διευθυντή της κλινικής. Ζητά βοήθεια ώστε να μην αποκαλύπτουν τα μυστικά και να βρουν τρόπο να τα αποκρύψουν. Μετά από λίγες ώρες όλοι μαθαίνουν πως ο διευθυντής αυτοκτόνησε έπειτα από την κατακραυγή που δέχτηκε από το ότι η πραγματική Ήβη είναι η Αγγελική.

Επεισόδιο 42. Οι αποκαλύψεις σοκάρουν και πλέον η οικογένεια Δραγούμη μετά τα όσα πέρασε και με την ψεύτικη Ήβη, τώρα έχει στο σπίτι το πραγματικό παιδί της. Τότε ελπίδα ανακοινώνει πως θα ζητήσει διαζύγιο από τον Βίκτωρα και πως εάν η Ήβη είναι η πραγματική κόρη του Παύλου θα ζήσουν όλα όσα η ζωή τους στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Τα πράγματα ανατρέπονται ακόμα περισσότερο όταν η αληθινή Ήβη θα ακούσει την φωνή του Πάνου, αυτή την φωνή την άκουγε συνέχεια τα χρόνια που ήταν κλεισμένη στο υπόγειο. Η Δόμνα έχοντας χάσει πια τον έλεγχο παίρνει το όπλο του Βίκτωρα και πυροβολεί τον Παύλο.
MEGA ONEIRO ITAN EPEISODIA 38-39-40-41-42

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget