y

PRODOSIA EPEISODIO 19-9


Ο Μετά περνάει φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του Τουγρούλ. Η Μπερίν γεννάει έναν γιο και θρηνώντας ακόμα τον Αχμέτ, αποφασίζει να δώσει το όνομά του στο γιο της. Η Μπαχάρ επιστρέφει αθόρυβα μετά από μακρά απουσία. Και ενώ λέει ότι δεν της λείπει ο Σονέρ, αντιθέτως της λείπει πολύ η Ντενίζ.

Και κατά μεγάλη σύμπτωση θα βρεθεί στα γενέθλιά μιας φίλης της ως υπεύθυνη για τη διασκέδαση των παιδιών. Η αντίδραση όμως της Ντενίζ δεν είναι η αναμενόμενη. Ο σύζυγος της Μεσουντέ, ο Ίμπο πιάνει την καλή. Κερδίζοντας το λαχείο η ζωή του αλλάζει αναπάντεχα. Ο Χακάν, μετά από προτροπή της Τζεμιλέ, αναλαμβάνει το δισκοπωλείο του Μετέ. Εκεί τον επισκέπτεται η Καρολίν και ο Χακάν θέτει σε εφαρμογή σιγά – σιγά το σχέδιο του. Ο Τουγρούλ τελικά εμφανίζεται. Οι υποψίες επιβεβαιώνονται.

Η απαγωγή του Μετέ ήταν δική του δουλειά. Ο Τουγρούλ φέρνει την Τζεμιλέ σε επαφή με τον γιο της και της κάνει μια ντροπιαστική πρόταση, που θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο. Η Τζεμιλέ πηγαίνει στη στρατοχωροφυλακή για να σώσει το γιο της. Αυτό όμως γίνεται αφορμή για να περιπλεχθεί η κατάσταση ακόμα περισσότερο. Ο Χακάν από την πλευρά του κάνει ενέργειες για να καθαρίσει το όνομά του από τις υποψίες για ανάμιξη του στη δολοφονία του Αχμέτ.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget