y

FBI, NSA ΔΕΝ μπορουν να ξεκελειδωσουν το νέο iPhone 6

Το νέο iPhone δεν «σπάει» αν και σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται πως...λυγίζει.

Το λογισμικό του είναι τόσο δύσκολο να «σπάσει» που σύμφωνα με το FBI και την NSA μπορεί να πάρει και πέντε χρόνια για κάποιον ειδικό της υπηρεσίας τους να καταφέρει να εισχωρήσει στο λογισμικό.

Σε συνέντευξη τύπου, ο διευθυντής του FBI James Comey έκανε κριτική στο λογισμικό της εταιρείας καθώς τα πολλά ψηφία που ζητάει το icloud, δημιουργούν εκατομμύρια συνδυασμούς που για να δοκιμαστούν όλοι παίρνει πάρα πολύ χρόνο.
Ο Comey κατηγόρησε την Apple ότι διευκολύνει τους εγκληματίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τους New York Times. «Ειδικά για περιπτώσεις απαγωγών το τηλέφωνο κάποιου που έχει απαχθεί μπορεί να είναι το πιο χρήσιμο στοιχείο για να τον βρούμε» δήλωσε ο Comey δίνοντας παραδείγματα για το πως αυτό το λογισμικό λειτουργεί αρνητικά.
Επίσης, αναφέρθηκε σε τρομοκρατικές δράσεις και πως ένα τηλέφωνο που δεν «σπάει» είναι το τέλειο εργαλείο για έναν τρομοκράτη λέγοντας ότι «είναι σαν να βγάζει διαφήμιση η Apple, που λέει πως να αποφύγετε τις παρακολουθήσεις – ακόμα και αυτές που είναι νόμιμες».
Φυσικά εταιρείες όπως η Google και η Apple, λένε από την πλευρά τους ότι δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους και πως χάνουν αξιοπιστίας όταν δεν μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους ως απόρθητα.. γιατί χάνουν πελάτες όταν ο υποψήφιος αγοραστικός κόσμος θεωρεί ότι τα αρχεία και οι προσωπικές τους πληροφορίες δεν είναι ασφαλείς. Επίσης, εκπρόσωποι της Apple έσπευσαν να δηλώσουν πως η αμερικανική κυβέρνηση υπερβάλλει.
Μετά φυσικά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες των διασημοτήτων η Apple θέλει να αποκαταστήσει την φήμη της ως... απόρθητη. Και μάλλον με το νέο iPhone το κατάφερε.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget