y

EPEISODIA όρκος σιωπής STAR

EPEISODIA ORKOS SIWPIS STAR SIGMA EPEISODIA ORKOS SIOPIS- Επίκεντρο της σειράς είναι μια επιφανής οικογένεια του
Ναυπλίου, με ρίζες απ' τη Λεμεσό.Πρόκειται για την οικογένεια του Πέτρου και της Αλεξάνδρας Ασλάνη, και τα τέσσερα παιδιά τους: Τον Άρη και τη Σοφία, παιδιά της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο και τα παιδιά της Αλεξάνδρας και του Πέτρου: τον Έκτορα και τη Μαρίνα.Από την αρχή της ιστορίας θα μας απασχολήσει μια δολοφονία, που έγινε πριν από τέσσερις δεκαετίες. Θύμα ο Παύλος Δημοσθένους, πατέρας του Άρη και της Σοφίας, πολιτικός παράγοντας και πλούσιος επιχειρηματίας με δραστηριότητες όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα.Ο Πέτρος Ασλάνης, που ήταν στενός φίλος του Παύλου, είναι τώρα μεγάλος οικονομικός παράγοντας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Βασίστηκε στην περιουσία της Αλεξάνδρας αλλά την «αυγάτισε», όπως συνηθίζει να λέει συχνά.O Πέτρος και η Αλεξάνδρα όμως κρατάνε κρυμμένα κάποια μυστικά, σαν να είναι δεμένοι με «όρκο σιωπής». Και δεν είναι οι μόνοι. Η σκοτεινή ιστορία, που θα αρχίζει να φωτίζεται, έχει πολλά παρακλάδια σε Ελλάδα και Κύπρο.Ο άδικος χαμός του πατέρα του έχει σημαδέψει τον Άρη, που έχει περάσει τη ζωή του προσπαθώντας να μάθει ποιος πραγματικά τον σκότωσε. Αυτή η εμμονή έχει δημιουργήσει συγκρούσεις και διχόνοιες ανάμεσα σε αυτόν και τα άλλα μέλη της οικογένειας, καθώς υπάρχουν πράγματι πολλά ερωτηματικά και σκοτεινές πτυχές, τις οποίες όμως κανείς δε δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει.Όσα έγιναν στο παρελθόν, θα τα παρακολουθήσουμε από την αρχή, κομμάτι - κομμάτι, σαν flash back, παράλληλα με τη ζωή και την πορεία σήμερα, όσων, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, είχαν παίξει ρόλο στη διαμόρφωση τους τότε. Αλλά και όσων, άθελα τους, θα βρεθούν μπλεγμένοι στο κουβάρι, που θα αρχίσει να ξετυλίγεται και που θα καθορίσει τη ζωή τους.

• Η σχέση του Άρη και της Ηλέκτρας: Ένας ανομολόγητος έρωτας ενός παντρεμένου άντρα με μια γυναίκα, που ίσως έχει το κλειδί για τα κομμάτια του παζλ, που του λείπουν, για να εξιχνιάσει, έστω και μετά από σαράντα χρόνια, το μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα του.

• Η παράνομη ερωτική ιστορία του Έκτορα και της Ελένης: Μιας γυναίκας, που απατά τον άντρα της με τον αδελφό του, χωρίς να υποψιάζεται ότι εκείνος τη χρησιμοποιεί.

• Ο προσωπικός αγώνας της Σοφίας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε μια συνομωσία. Παρακολουθούμε τα προβλήματα και τις περιπέτειές της στην προσπάθεια να απελευθερωθεί.

Αυτές είναι κάποιες από τις ανθρώπινες ιστορίες, που θα βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο, παράλληλα με τον αγώνα του Πέτρου και της Αλεξάνδρας να εμποδίσουν την αποκάλυψη των μυστικών, που τους βαραίνουν. Φιλοδοξίες, νεανικοί έρωτες, πάθη, ακόμα και εγκλήματα. Και βέβαια συνεχείς ανατροπές.

Τέσσερις σχεδόν δεκαετίες μετά το θάνατο του Παύλου Δημοσθένους, κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες, θα γίνουν αφορμή να αρχίσουν να φωτίζονται, λίγο - λίγο, τα σκοτεινά σημεία αυτής της ιστορίας. Και εμπλέκουν πολλούς, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες. Η ζωή όλων θα αλλάξει δραματικά.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους:

Κάτια Δανδουλάκη (Αλεξάνδρα Ασλάνη)

Δάνη Κατρανίδης (Πέτρος Ασλάνης)

Παναγιώτη Μπουγιούρη (Άρης Δημοσθένους)

Αντιγόνη Δρακουλάκη (Μαρίνα Ασλάνη)

Υρώ Λούπη (Σοφία Δημοσθένους)

Κώστας Κάππας (Σταύρος)

Κατερίνα Μισιχρόνη (Ηλέκτρα)

Τόνυ Δημητρίου (Τόνυ Ελευθερίου)

Μαρία Κορινθίου (Ελένη Δημοσθένους)

Μάνο Ιωάννου (Έκτορας Ασλάνης)

Έυα Δαελή (Στέλλα)

Μαίρη Νέγρη (Σάντρα Δημοσθένους)

Δημήτρη Παπαδάκη (Άγγελος)

Χρήστο Πλαίνη (Λεωνίδας)

Περικλή Κασσανδρινό (Μιχάλης)

Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική)

Γιώργο Σίσκο (Φίλιππος Μενελάου)

Ορέστης Δούρβας (Ιούλιος)

Ρεγγίνα Παντελίδη (Εύα)

Βάνα Στεργίου (εκδότρια)

Πανίκο Πιλάλη (Ηλίας)

Σωτήρη Μεστάνα (Νώντας Λυνάρδου)

Πίτσα Αντωνιάδου (Θεοδώρα)

Κωνσταντίνο Τσιώλη (Αντώνης Μενεγάκης)

Ανδρέα Νικολαϊδη (Πανίκος Μενεγάκης)

Έλενα Πιερίδου (Χριστίνα)

Χρήστο Τουμάζου (Διονύση)

Μαρία Μιχαήλ (Νίκη)

Χριστίνα Κυριάκου (Δάφνη)

Ελεονώρα Σερένα (Ντεμέτ)

Σταύρο Λούρα (Στάθης Γεωργίου)

Χριστόφορο Χριστοφόρου (Πρόδρομος)

Χρύσανθο Χρυσάνθου (Γιώργος)

Σενάριο: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Γιώργος Σιούγας

Τηλεοπτική Επιμέλεια: Δημήτρης Τοκαρής

Η σειρά θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι συμπαραγωγή του Star και του Σίγμα.
STAR SIGMA EPEISODIA ORKOS SIOPIS

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget