y

Ραχήλ Μακρή: Εαν θέλουν ας με διαγράψουν!!!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 η Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook εξέφρασε την αντίθεσή της για την τοποθέτηση της Γεωργίας Στεφανάκη στον Τομέα Πολιτισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.“Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα”, έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος.Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Η Ραχήλ Μακρή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς αναρρώνει και αποφάσισε να στείλει τον σύζυγό της να μιλήσει.Έτσι, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε σήμερα να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.Όπως είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η κα Μακρή έκανε καυστικά σχόλια για συναδέλφους της μέσα από τα social media.
Όταν για παράδειγμα τοποθετήθηκε στην θέη της τομεάρχη υγείας η κα Στεφανάκη, η οποία κατάγεται από το Λασίθι και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. η Ραχήλ Μακρή διαφώνησε.
Έγραψε στο Facebook ένα καυστικότατο σχόλιο με το οποίο άφηνε αιχμές για την απερχόμενη τομεάρχη Σταυρούλα Ξουλίδου.

Εγραψε: “Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κυρία Μακρή λόγω προβλήματος μετά από σοβαρό χειρουργείο, βρίσκεται καθηλωμένη στο σπίτι της. Ε, δεν είναι και τόσο πρέπον κύριε Πρόεδρε η παραπομπή μετά από προβλήματα υγείας. Κατά τα άλλα, ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυρία Μακρή δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει. “Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου. Εαν θέλουν ας με διαγράψουν” ανέφερε η κ.Μακρή σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Eπίσης από ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης γίνεται λόγος για οριστική ρήξη της Ραχήλ Μακρή με τον Πάνο Καμμένο και αιφνιδιαστικές κινήσεις της που πιθανόν να προλάβουν πειθαρχικά και επιτροπές λογοκρισίας που ανήκουν σε άλλες εποχές.

Το βίντεο που ανέβασε η Μακρή με τον Καμμένο από το 2011, λίγο πριν ανακοινωθεί η παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση ενός βίντεο στο Facebook από την Ραχήλ Μακρή με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο. Η κυρία Μακρή το ανέβασε λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το βίντεο είναι από τηλεοπτική συμμετοχή του Πάνου Καμμένου, το 2011, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Πάνος Καμμένος εξηγούσε την απόφασή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και αναφερόταν στο ενδεχόμενο να διαγραφεί από το κόμμα.

«Πάνος Καμμένος: Εγώ δεν φεύγω από το σπίτι μου», είναι ο τίτλος του βίντεο και το ερώτημα είναι τι μπορεί να εννοούσε η Ραχήλ Μακρή με την ανάρτησή του…
ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/?p=173099

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget