y

BROUSKO NEA EPEISODIA

​Μπρούσκο όσα γίνουν στα πρώτα επεισόδια-Η καθημερινή σειρά Μπρούσκο θα ξεκινήσει με ένα διπλό επεισόδιο και θα απαντήσει σε πολλά

ερωτήματα.Είναι γνωστό ότι πίσω από την απαγωγή της Μελίνας κρύβεται ο Πάτροκλος αλλά στην συνέχεια θα αποκαλυφθεί ότι την απαγωγή την διοργάνωσε ένας εγκέφαλος. Όλες οι υποψίες για την απαγωγή πέφτουν στον Σήφη και μετά στην Ευρυδίκη αλλά στην συνέχεια μια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει ότι για την απαγωγή ευθύνεται ένα τρίτο πρόσωπο και ότι ο Πάτροκλος που την έκανε δεν είχε μόνο οικονομικό όφελος.

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια ο Μάρκος με την Δάφνη δεν μπορούν να χαρούν τον ερχομό του παιδιού τους γιατί θα συλληφθεί για τον φόνο του παρελθόντος. Αυτός που θέλει να τον δει στην φυλακή είναι ο Διαμαντής γιατί ποτέ δεν του άρεσε που η Δάφνη τον παράτησε για άλλον άντρα. Η Δάφνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εκεί που τα πράγματα για τον Μάρκο πάνε από το κακό στο χειρότερο ο Παύλος Γιαννακάκης αποφασίζει να τον βοηθήσει και έτσι ο Μάρκος αποφυλακίζεται και αρχίζει μια επαγγελματική συνεργασία με τον Παύλο Γιαννακάκη. Ο Σήφης με τα νέα δεδομένα είναι εξοργισμένος και θα έχουμε νέα ρήξη.

Ο Διαμαντής παίρνει τα αποτελέσματα του DNA και ανακαλύπτει ότι ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι γιοί του και δεν ξέρει πως να το χειριστεί. Μόλις το μυστικό έρθει στο φως θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και κυρίως από τον Νεκτάριο.

Καινούργιο πρόσωπο μπαίνει στην σειρά ο Κρίστοφερ Γεωργίου που θα τον υποδυθεί ο Χρήστος ένας νεαρός υπάλληλος που θα τον προσλάβει ο Αχιλλέας και θα γίνει το δεξί του χέρι. Στην συνέχεια της σειράς Μπρούσκο θα ανακαλυφθεί ότι πρόκειται για ένα ματαιόδοξο άτομο που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια Ματθαίων. Ακόμα στην συνέχεια τη σειράς μια συγκλονιστική σχέση θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον Χρήστο και την Ευρυδίκη και θα δει την ζωή της πιο αισιόδοξα με αυτήν την σχέση αλλά στο τέλος θα απογοητευτεί ξανά

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget