y

BROUSKO SIMERINO EPEISODIO 23-6


​Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 23 Ιουνίου BROUSKO.Ο Πάτροκλος ταράζεται όταν βλέπει τον Αχιλλέα στο ραντεβού κι αντιλαμβάνεται ότι μια προσπάθεια για να τον αποπροσανατολίσει θα ήταν πλέον μάταιη. Η Μελίνα από την άλλη, δυσαρεστημένη με αυτήν την εμμονή του Αχιλλέα, του ζητά μέχρι το γάμο τουλάχιστον να αφήσει το συγκεκριμένο θέμα στην άκρη και να συνεχίσουν τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Ο Αχιλλέας μοιάζει να κάνει πίσω... Όμως βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και φέρνει τον Πάτροκλο ενώπιον των πράξεών του.

Ο Σήφης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση της Αναστασίας για το διαζύγιο, ζητά από τον Αντώνη να μην φύγει από το σπίτι και από την εταιρεία, αναλαμβάνοντας εκείνος την ευθύνη. Παρατηρώντας τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Αναστασίας το τελευταίο διάστημα, ο Σήφης υποψιάζεται ότι η αιτία είναι ο Ματθαίος και σπεύδει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να μάθει την αλήθεια. Ο Ματθαίος βλέποντας τον κίνδυνο, ζητά από την Αναστασία να προσέχει τις κινήσεις της.

Η Βασιλική είναι ανένδοτη και απορρίπτει την οποιαδήποτε πιθανότητα να ξανασμίξει με το Μηνά αλλά και να συγχωρέσει την Εύα. Έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει νωρίτερα στην Κύπρο, αλλά και η Εύα ντροπιασμένη και μετανιωμένη, φεύγει οριστικά από την Κρήτη. Η Δήμητρα σοκάρεται από τα λεγόμενα της Ευρυδίκης, που πάνω σε μία κρίση της λέει ότι αυτός ο γάμος μπορεί και να μην γίνει.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget