y

Πως ξεπικρίζουν τα λαχανικά

Είναι μερικά λαχανικά όπως η ρόκα και συγκεκριμένες ποικιλίες λάχανου που θέλουν αρκετή δουλειά για να ξεπικρίσουν, ώστε να μην επηρεάσει η δυνατή γεύση τους το τελικό αποτέλεσμα στο φαγητό. Για να μην παιδεύεστε όμως, υπάρχει ένα μικρό και έξυπνο μαγειρικό κόλπο για να τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα. Απλά βάλτε τα λαχανικά που θέλετε να ξεπικρίσετε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό, βάλτε το στο ψυγείο και αφήστε το για περίπου 1 ώρα. Η πικρή γεύση τους θα εξαφανιστεί και μάλιστα αν έχετε ένα στεγνωτήρι για λαχανικά και τα περάσετε μετά από εκεί, θα αποκτήσουν την τέλεια τραγανή υφή.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget