y

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


​Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ
Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμη νωρίς. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε τον χρόνο αυτό, μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας έναν συντηρητισμό στις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, αν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σάς δημιουργεί πανικό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

ΛΕΩΝ
Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ενθουσιασμός και απογοήτευση. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση στις εκρήξεις των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν. Επιβάλλεται να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν. Ενα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Εκτιμήστε στον σύντροφό σας το ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δύο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα μικροεμπόδια. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ό,τι σας δίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δεν γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις, αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σάς αγαπούν πραγματικά. Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Η μέρα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν. Κατά το διάστημα του χρόνου ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρνατε να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΙΧΘΥΣ
Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή, καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget