y

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Βαγγέλης Μητρογιάννης διαζύγιο;

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης: ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε διάσταση, ενώ, μέχρι στιγμής, η ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν γνώριζε την κίνηση του πάλαι ποτέ αγαπημένου της!
«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή», αναφέρει ο επιχειρηματίας σε ανακοίνωση που έστειλε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη.
Μιλώντας για την ηθοποιό, ο κ. Μητρογιάννης αναφέρει: «η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία».
Πληροφορίες λένε πως η ηθοποιός, που είχε παράσταση για την «Πρόβα Νυφικού» την ώρα που η ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας, δεν γνώριζε όσα έπραξε ο επιχειρηματίας. Προς το παρόν,δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!» που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση, υποστηρίζει πως «τίποτα δεν κρατά για πάντα» και ότι «το διαζύγιο δεν είναι το τέλος του κόσμου»!
Τα «σύννεφα» στον γάμο του ζευγαριού, που έγινε τον Οκτώβριο του 2011 με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, έκαναν την εμφάνισή τους πριν από αρκετούς μήνες και, μάλιστα, είχε προκαλέσει αίσθηση η απουσία του επιχειρηματία από την επίσημη πρεμιέρα της ηθοποιού (είχε, όμως, παραβρεθεί στην πρώτη της παράσταση). Πληροφορίες αναφέρουν πως Αλεξάνδρα και Βαγγέλης δεν μένουν πλέον μαζί και επικοινωνούν μόνο μέσω δικηγόρων…
star-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget