y

Audi S3 Cabriolet 2λιτρο 300 ίππων

H Audi θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Γενεύης την «ανοιχτή» έκδοση του ισχυρού S3, η οποία θα εφοδιάζεται με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 300 ίππων.

Το νέο Audi S3 Cabriolet θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ θα… περάσει στις γερμανικές αντιπροσωπείες μέσα στο καλοκαίρι.

Το νέο Audi S3 Cabriolet είναι όπως το περίμενε κανείς, αφού στην ουσία πρόκειται για το νέο A3 Cabriolet με αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις, ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στο νέο Audi S3 sedan, 3θυρο και 5θυρο Sportback.

Το δυνατό χαρτί του νέου S3 Cabriolet είναι ο εκρηκτικός κινητήρας του γερμανικού μοντέλου με τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα των 300 ίππων και 380 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic 6 σχέσεων, ενώ η κίνηση προσφέρεται και στους δύο άξονες, χάρη στο σύστημα Quattro, που εξοπλίζεται. Φυσικά, «φοράει» αναβαθμισμένη ανάρτηση, σύστημα πέδησης και διεύθυνσης και επίσης φέρει 4πλή απόληξη εξάτμισης.

Το 4θέσιο Cabriolet διαθέτει μία ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή, η οποία ολοκληρώνει τη διαδικασία του ανοίγματος σε 18 δλ. Ο χώρος αποσκευών με την οροφή κλειστή φτάνει τα 285 λτ., αλλά στην περίπτωση που η οροφή είναι ανοιχτή, ο χώρος αυτός περιορίζεται στα 245 λτ.

Το νέο Audi S3 Cabriolet θα ξεκινήσει να πωλείται το καλοκαίρι του 2014 με την τιμή του να ξεκινάει –για τα γερμανικά δεδομένα- από τα 48.500 ευρώ.







Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget