y

francois hollande julie gayet Φρανσουά Ολάντ Ζιλί Γκαγιέ

francois hollande julie gayet Πιέσεις για να ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του με μια δημόσια δήλωση, φέρεται να δέχεται ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του περιοδικού Closer για τον «κρυφό έρωτα» με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ. Το φωτορεπορτάζ ταρακούνησε τα Ηλύσια και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη σχέση του Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ, την πρώτη κυρία της Γαλλίας η οποία επρόκειτο να τον συνοδεύσει τον επόμενο μήνα σε επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Σεισμός στα Ηλύσια για τον «κρυφό έρωτα» του Ολάντ

Ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να δώσει απαντήσεις για τις προσωπικές του σχέσεις, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού, που τον θέλει να διατηρεί κρυφή σχέση με την 41 ετών ηθοποιό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Le Parisien" και τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, χθες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο σειρά συσκέψεων για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Όπως φαίνεται, επιθυμία του Ολάντ είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν την Τρίτη, οπότε και είναι προγραμματισμένη σημαντική συνέντευξη τύπου του με θέμα τον επαναπροσδιορισμό της οικονομικής του πολιτικής.

Σεισμός στα Ηλύσια για τον «κρυφό έρωτα» του Ολάντ
Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό έχει αποσύρει το επίμαχο φωτορεπορτάζ από την ιστοσελίδα του, έπειτα από αίτημα της δικηγόρου της ηθοποιού, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα και αναφορές με το θέμα.



Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget