y

Η προδοσια επεισοδια 81, 82, 83, 84, AKARSU

          Η προδοσια η συλλογή-επεισοδια 81,82,83,84,

akarsu Η προδοσια η συλλογή-επεισοδια 81,82,83,84

akarsu Η προδοσια  επεισοδιο 81


Ο Αχμέτ όταν δραπετεύσει από την φυλακή δεν θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτό κρύβεται ένα τίμημα προσωπικό αλλά και βάρυ που θα πρέπει να πληρωθεί.Ο Αχμέτ μη γνωρίζοντας όλα αυτά έχει υποσχεθεί στην Μπεριν οτι θα επιστρέψει γρηγορότερα.Η Τζεμιλε θα  δεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει ο Ψαράς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι θα αναγκαστούν να πάρουν πάρα πολύ δύσκολες αποφάσεις.
Η Μπερίν τι απόφαση θα πάρει τελικα στην πρόταση του Χακάν;;;
Τελικά θα τον αποχαιρετήσει η Αιλιν τον Σονερ;


Η προδοσια επεισοδιο 82


Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τη μοιραία νύχτα που έπεσε στην αγκαλιά του Μετεν τραυματισμένος και αιμόφυρτος ο καπετάν Αλι,ενώ πιο πριν είχε πυροβολήσει τον Ψάρα.
Αυτό το καλά κρυμμένο μοιραίο γεγονός οδήγησε την οικογένεια Akarsu σε νέα μονοπάτια αλλά τους σημάδεψε και για όλη τους τη ζωή.


 

Η προδοσια επεισοδιο 83

Κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του Μετέ που έχει κάνει και τεράστια επιτυχία.Η Μπεριν μετά την απόφαση  που έχει πάρει να σώσει τη ζωή του Αχμέτ είναι παρα πολύ δυστυχισμένη αλλά έχει οδηγηθεί και σε τεράστια αδιέξοδα.

Η προδοσια επεισοδιο 84

Μετά από δύο χρόνια απο το μοιραίο βράδυ που τους εχει σημάδεψε τη ζωή ο Αλί και Τζεμιλε θα συναντηθούν ξανά μαζί .Τοτε θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.Τα χρέη που έχει η Κάρολιν είναι τόσα πολλά όπου θα αναγκάσει τον Αλί να πάρει μια μεγάλη απόφαση και να πουλήσει όλα τα έπιπλα του σπιτιού γιατί είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget