30/12/13

Οι σύντροφοι του Αχμέτ προσπαθούν να τον φυγαδεύσουν από το νοσοκομείο αλλά χωρίς επιτυχία.Ο Χικμέτ πηγαίνει στη δουλειά της Τζεμιλέ για να μιλήσουν. Εκεί όμως βρίσκεται και ο Αλί. Παρά τις απειλές του Αλί, ο Χικμέτ δεν υποχωρεί και επαναλαμβάνει την πρότασή του στην Τζεμιλέ.Στο μεταξύ ο Μετέ επιστρέφει κοντά στην Ιντζί…

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου..

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε σε πολύ καλή και αισιόδοξη φάση. Για αυτό επενδύετε πάνω σε ό,τι θετικό μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας.
Έρωτας: Φροντίζοντας να έχετε μια καλή και σταθερή επαφή και διάθεση μπορεί να κάνετε τα στραβά μάτια σε κάτι που δεν σας αρέσει. Πιθανόν να γνωρίσετε ένα νέο φρέσκο πρόσωπο πολύ ξαφνικά. Ο Αιγόκερως σας βάζει σε μια τάξη.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα εισπράξετε χρήματα και μάλλον πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Μόνο που θα πρέπει να προσέξετε γιατί χρειάζεται να βάλετε προτεραιότητες στα έξοδα και στις ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε και να πετάξετε ψηλά. Οι μεταφυσικές και θρησκευτικές ενασχολήσεις πιθανόν να σας κάνουν καλό, γιατί θα σας βγάλουν από τις φοβίες σας και τις πιθανές ανησυχίες που έχετε για πολλά θέματα.

Έρωτας: Το πρόσωπο του Τοξότη γυροφέρνει μέσα στο μυαλό σας. Αλλά τι είναι αυτό που σας κάνει να αναρωτιέστε αν πρέπει να κάνετε ένα βήμα πιο κάτω ή όχι; Το ξέρετε μόνο εσείς γιατί κάτι πάντα σας κρατάει. Αν νιώθετε αληθινά συναισθήματα εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και μην περιμένετε κάποιον άλλον να σας βοηθήσει.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ανοικτοί και έτοιμοι να διαπραγματευτείτε ακόμα και με τους πιο δύσκολους ή απαιτητικούς ανθρώπους. Σήμερα μπορεί να είναι μια ημέρα που θα αγοράσετε δώρα ή θα αποφασίσετε να διαγράψετε μια άσχημη συνεργασία και να ξαναδοκιμάσετε από την αρχή με άλλες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε πολύ προσκολλημένοι στα άλλα πρόσωπα, για αυτό μοιράζετε την ενέργειά σας αλλά και τις προσωπικές σας γνώσεις και πληροφορίες. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει καλό.

Έρωτας: Αναμφισβήτητα αναζητάτε συντροφικότητα και κυρίως μια μεγαλύτερη και ουσιαστική επικοινωνία και ο λόγος είναι ότι έχετε διάθεση να μοιραστείτε, ακόμα και τα δύσκολα. Ο Τοξότης σας πηγαίνει αρκετά, αλλά οι αποστάσεις και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα στοιχεία.

Καριέρα & Οικονομικά: Μην παραμείνετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί αυτό δεν θα είναι και πολύ καλό για σας. Οι ευκαιρίες και τα ανοίγματα είναι σημαντικά και πολύ ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και πρέπει ακόμα και κάτι μικρό να το αρπάξετε αμέσως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε ανοικτοί και αισιόδοξοι και αυτό σας δίνει μια ελευθερία κινήσεων. Η καθημερινότητά σας τουλάχιστον για σήμερα δεν θα είναι μια τυπική ημέρα γιατί μπορεί να ασχοληθείτε με κάτι που χρειάζεται να καινοτομήσετε και αυτό δεν το κάνετε συχνά.

Έρωτας: Για να έχετε μια καλή επικοινωνία και επαφή θα χρειαστεί να κάνετε διάφορες αλλαγές και πιθανόν να ανοίξετε τα χαρτιά σας και από την πλευρά σας. Για να βγάλετε από μέσα σας κάθε τι που σας καταπιέζει.

Καριέρα & Οικονομικά: Είναι μια μέρα που αν δεν προσέξετε θα κάνετε υπερβολές βασισμένοι πάνω σε υπεραισιοδοξία. Οι επαφές και τα ξεκαθαρίσματα είναι σημαντικά για να πάτε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Συζητάτε κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν να πραγματοποιηθούν άμεσα, γιατί θα δείτε ότι μετράει και η καλή γνώμη που έχουν κάποια άτομα για σας. Η παιδική σας διάθεση θα βοηθήσει στο να γκρεμίσετε τοίχους στην επικοινωνία.

Έρωτας: Σηκώνετε τα μανίκια και κάνετε τα πάντα προκειμένου να κερδίσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων. Ο λόγος είναι ότι είστε ανοικτοί και καμία αντίσταση δεν μπορεί να υπάρξει από καμία πλευρά.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε μια διέξοδο η οποία θα σας κάνει να κερδίσετε μια δύσκολη κατάσταση. Για αυτό μην αφήνετε τίποτε στην τύχη τους. Μερικοί από εσάς έχετε φτάσει σχεδόν στο τέλος και τώρα θα πάρετε την ανταμοιβή που σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά:Είστε γενικά υπερβολικοί με ότι κάνετε και σίγουρα θα κάνετε ακραία πράγματα, τα οποία θα σας δώσουν τόλμη και ελευθερία.

Έρωτας: Είστε πολύ αισιόδοξοι για αυτό δεν δυσανασχετείτε σε κάτι που μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα. Προκειμένου να επιταχύνετε, προσπαθείτε να δικαιολογήσετε μια κατάσταση την οποία όμως δεν μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανησυχείτε μήπως δεν κάνετε τα δέοντα γιατί ο χρόνος κυλάει και εσείς έχετε τόσες πολλές δουλειές που δεν προλαβαίνετε. Πιθανόν να υπερνικήσετε κάποιες φοβίες οι οποίες σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθετε γενικά ανακουφισμένοι και πολύ ιδιαίτεροι, αφού καταφέρνετε να διαχειρίζεστε όπως θέλετε τους άλλους γύρω σας και να μην υπάρχουν διαφωνίες ή συγκρούσεις. Το ανοικτό πνεύμα βοηθάει να ξεδιαλύνετε κάποιες σχέσεις που δεν είναι για το καλό σας. Ένα ταξίδι θα σας κινητοποιήσει.

Έρωτας: Όλα γίνονται όπως θέλετε, γιατί προσπαθώντας να συνδυάσετε ίσως μερικές φορές την οικογένεια και τα αισθηματικά, σίγουρα κάτι σας ξεφεύγει και χάνετε το ερωτικό στοιχείο. Γι' αυτό σήμερα θα γίνουν όλα όπως τα θέλετε χωρίς να χάσετε καθόλου από την μαγεία της σχέσης. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο που θα σας τραβήξει με την πρώτη.

Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κλείσετε άμεσα μια δουλειά ή ένα συμβόλαιο που το πάτε και το φέρνετε πολλές ημέρες. Και τώρα επιτέλους τα πράγματα γίνονται πολύ οριστικά και είναι όλα υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε γενικά μια στάση ανοικτή και μπορείτε να διοχετεύσετε την δύναμή σας πάνω σε πολλά πράγματα. Η ποικιλία σάς βοηθάει στο να δείτε πιο ανοικτά πολλές από τις υποθέσεις σας.

Έρωτας: Αναζητώντας να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα που σας κατακλύζουν, θα σκεφτείτε πολύ αισιόδοξα και θα γίνετε εσείς οι ίδιοι το άτομο που θα γεφυρώσετε τις αποστάσεις, ακόμα και μ' ένα Δίδυμο.

Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρουν άμεσα τα οικονομικά σας και κυρίως το να κάνετε αγορές ή πωλήσεις πάνω σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και μέρες. Επειδή θα βρείτε τώρα μια μικρή τρύπα θα κινηθείτε επιτέλους πολύ γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναβαθμίζεστε έτσι και αλλιώς, γιατί θα δουλέψετε περισσότερο με το κομμάτι του εαυτού σας που σας δίνει την άνεση και την πολυτέλεια της αντίδρασης πάνω σε κάθε τι που δεν σας αρέσει ή δεν σας πηγαίνει.

Έρωτας: Και ό έρωτας καλά κρατεί. Όταν εσείς κάνετε παιχνίδι τα πάντα υποκύπτουν στο πέρασμά σας γιατί έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας και της άμεσης επαφής.

Καριέρα & Οικονομικά: Ένα θετικό νέο θα σας φτιάξει την διάθεση. Πιθανόν η προσφορά που περιμένατε από ένα πρόσωπο θα είναι πολύ σημαντική. Κυρίως αν σχετίζεται μ' έναν παλιό σας συνεργάτη ο οποίος επανέρχεται και θα σας βάλει στο παιχνίδι πάλι από την αρχή με νέους όρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να κρατήσετε για σας όλη την ενέργεια και τα καλά συναισθήματα θα σας προστατέψει από πολλά δεινά. Η καλή σας καρδιά θα επικρατήσει και θα σας δημιουργήσει μεγάλη ανοχή. Μπορεί να βοηθήσετε ένα πρόσωπο που έχει θέματα υγείας.

Έρωτας: Ανατροπές και αλλαγές θα σηματοδοτήσουν την πραγματικότητα σας. Ίσως να μη θέλετε ν' ανοίξετε τα χαρτιά σας και να κάνετε ακόμα και το κορόϊδο σε μια κατάσταση που σας έχει πειράξει, μέχρι να βρείτε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε όλη την κατάσταση. Ο Δίδυμος μέσα στην εργασία σας εξακολουθεί να σας ενδιαφέρει.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναγκαστικά προσαρμόζεστε σε μια κατάσταση, αλλά η καλή σας τύχη μπορεί και να δουλεύει με έντονους ρυθμούς. Μην υποκύπτετε σε στρατηγικές που δεν είναι για σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν πολύ φυσικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θα υπάρξει μια απότομη αύξηση σε οτιδήποτε κάνετε από υποχρεώσεις μέχρι και δραστηριότητες που έχετε από κοινού με φίλους. Όλα αυτά θα σας δώσουν την εγρήγορση και την πράξη στο «εδώ και τώρα» και αυτό θα σας κάνει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.

Έρωτας: Θα καταλάβετε άμεσα τι θέλετε και τι δεν θέλετε να κάνετε και αυτό θα σας δώσει ελευθερία κινήσεων και επαφών. Είναι πολύ σημαντικό να είστε θετικοί μέσα στη σχέση και να βοηθάτε στο να μη γίνει πληκτική.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις και κυρίως αν σχετίζεστε με το εξωτερικό. Θα γίνει μια καλή συμφωνία η οποία δεν θα είναι εύκολο να σπάσει ακόμα κι αν δεν είστε τελείως τυπικοί, γατί σας έχουν συστήσει κάποια πολύ σοβαρά πρόσωπα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανοίγεστε υπερβολικά από εδώ και από εκεί και ίσως να μην μπορέσετε να είστε σε όλα εντάξει, παρά μόνον εάν κρατήσετε αυστηρά τους τύπους και τα όρια. Η πίστη σας και γενικά οποιαδήποτε θρησκευτική ενασχόληση θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε μέσα σας την εμπιστοσύνη στο θεϊκό στοιχείο.

Έρωτας: Ανακαλύπτετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι αρκετά επίμονο στις απαιτήσεις του και γενικά στα θέλω του. Βλέπετε όμως ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε εύκολα και γρήγορα γιατί έχετε και εσείς την ίδια τακτική.

Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε πολλά, από τα οποία λίγα θα μπορέσετε να κρατήσετε, γιατί διασκορπίζεστε από εδώ κι από εκεί. Αν δεν λειτουργήσετε επιλεκτικά και να κρατήσετε αυτά που χρειάζεστε, μπορεί να τα χάσετε ένα μέρος.

Πηγή: astrology.gr

Μεγάλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη Γερμανία έχουν οι Ελληνίδες νοσηλεύτριες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης οι οποίες έχουν γίνει περιζήτητες...

«Εδώ χτυπήσαμε πόρτες, εισπράξαμε απόρριψη. Στείλαμε βιογραφικό στη Γερμανία και προσληφθήκαμε με καλό μισθό σε νοσοκομεία ή γηροκομεία» λένε οι ίδιες στην Καθημερινή. Οι τετραετείς σπουδές τις έχουν κάνει να υπερέχουν των Γερμανών συναδέλφων τους που δεν διαθέτουν ακαδημαϊκό τίτλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα μόνο κατά το 2011, μετέβησαν στη Γερμανία, προκειμένου να εργαστούν περίπου 23.000 Έλληνες με πτυχίο ΑΕΙ, κυρίως στις θετικές επιστήμες, ενώ το 2010 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν περί τις 11.000.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget