BOLUM KIZIM NEREDE.KRIMMENES ALITHEIES EPOMENA EPEISODIA 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 - ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, Δευτέρα 30/12/13, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Ένα νέο στοιχείο για τη Ζεϊνέπ αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας σε άλλη κατεύθυνση. Εντωμεταξύ, ο Καάν προσεγγίζει την Τζουλιντέ, την γραμματέα του Τζαφέρ, καθώς ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ γνώριζε για την κρυφή ερωτική σχέση του πατέρα της με τη γραμματέα του και οι δύο γυναίκες είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες.
undefined

Τρίτη 31/12/13, 19:10
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Η Σουνά προσπαθεί να μάθει από την Εμπρού, την κολλητή φίλη της Ζεϊνέπ, την αξία που είχε για την κόρη της ένα συγκεκριμένο και «ιδιαίτερο» λογοτεχνικό βιβλίο. Την ίδια στιγμή η κατάθεση μιας γυναίκας για τη νύχτα της εξαφάνισης της Ζεϊνέπ, μπερδεύει περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης.


Τετάρτη 1/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Ο ντετέκτιβ Καάν παραλαμβάνει ένα φάκελο με προσωπικές φωτογραφίες του Τζαφέρ και της Τζουλιντέ, της γραμματέως του και συνειδητοποιεί πως η Ζεϊνέπ ήξερα τα πάντα και είχε καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Σουνά, όντας απελπισμένη, αναζητά μόνη της τη Ζεϊνέπ με τη βοήθεια μιας φωτογραφίας της, σε αυτήν την αναζήτηση όμως ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό.


Πέμπτη 2/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Ο Καάν ανακαλύπτει μια καλύβα σε ένα δάσος μακριά από το κέντρο της πόλης, όπου ο απαγωγέας κρατούσε αρχικά τη Ζεϊνέπ. Όταν το μαθαίνει η Σουνά, του ζητά επιμόνως να την μεταφέρει εκεί, μην αντέχοντας όμως το θέαμα καταρρέει στην αγκαλιά του Καάν και εκείνη τη στιγμή καταφθάνει και ο Τζαφέρ.


Παρασκευή 3/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Η Σουνά και ο Τζαφέρ παραλαμβάνουν ένα δέμα που αφορά τη Ζεϊνέπ και η Σουνά απελπίζεται και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των δύο μικρότερων παιδιών της. Την ίδια στιγμή η Χαζάλ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Ιπέκ με τον Μπαχαντίρ αποφασίζουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.


Δευτέρα 6/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Ο ντετέκτιβ Καάν συνεχίζει τις ενδελεχείς έρευνες για να προσεγγίσει την αλήθεια. Τα στοιχεία που συλλέγει οδηγούν τους ειδικούς της αστυνομίας στη σκιαγράφηση ενός πορτραίτου που φαίνεται ότι ανήκει στον απαγωγέα. Όταν το βλέπει η Σουνά σοκάρεται γιατί μάλλον αναγνωρίζει στο σκίτσο ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός τους.


Τρίτη 7/1/14, 19:10
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η Σουνά ακολουθεί τον ύποπτο και θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Συζητά με τον Καάν τις υποψίες της και εκείνος συλλαμβάνει το πρόσωπο που του υποδεικνύει, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός δημιουργεί και πάλι εμπόδια στην έρευνα της αστυνομίας.


Τετάρτη 8/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Οι ιδιαίτερες περιστάσεις φέρνουν πιο κοντά τη Σουνά και τον Καάν. Την ίδια στιγμή το πτώμα μια κοπέλας και οι υποψίες πως ανήκει στη Ζεϊνέπ αναστατώνει τους πάντες.


Πέμπτη 9/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Η Σουνά και ο Τζαφέρ καταρρέουν. Η Σουνά παθαίνει νευρικό κλονισμό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι δημοσιογράφοι μαθαίνουν το γεγονός και η είδηση ανακοινώνεται από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Παρασκευή 10/1/14, 18:50
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ο Ρουζγκιάρ, με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ, έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά και ο Τζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.


Κρυμμένες αλήθειες
Καθημερινά στις 18.50 στο Mega