19/12/13

Κομπίνα με “μαϊμού” ασφαλιστήρια Balkan Insurance - Είχαν εξαπατήσει πάνω από 12.000 οδηγούς Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με τη συνδρομή εισαγγελικών λειτουργών, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπραττε απάτες με ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων. Tα μέλη της, είχαν συστήσει "μαϊμού" ασφαλιστική εταιρεία, η οποία -υποτίθεται- ήταν υποκατάστημα της ασφαλιστικής εταιρείας, Balkan Insurance, με έδρα τη Βουλγαρία. Σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία, πράκτορες και διαμεσολαβητές, αναλάμβαναν την έκδοση πλαστών ασφαλιστηρίων αστικής ευθύνης οχημάτων.Οπως αποκαλύφθηκε τα "μαιμού" υποκαταστήματα της εταιρίας ήταν σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο και Ζάκυνθο.Σημειώνεται οτι η Βalkan Insurance είναι μεγάλη ασφαλιστική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1998 στη Βουλγαρία και είναι μία απολύτως νόμιμη και αξιόπιστη εταιρία. Μάλιστα, έχει κάνει αγωγή κατά αγνώστων για αυθαίρετη και δυσφημιστική χρήση του ονόματός της.
Τι πρέπει να κάνουν όσοι εξαπατήθηκαν
Οπως δήλωσε στο Newsit o Kωνσταντίνος Μπερτσιάς, εκπρόσωπος του κλάδου αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών "οσοι οδηγοί εξαπατήθηκαν πρέπει να προστρέξουν να ασφαλιστούν κανονικά. Πρέπει να πούμε στον κόσμο να προσέχει πάρα πολύ διότι με τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σήμερα όλοι μας προσπαθούμε να μειώσουμε το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου μας. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε οσους μας υπόσχονται φτηνά ασφάλιστρα, πρεπει να ξέρουμε την ασφαλιστική μας εταιρεία, τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο ή πράκτορα. Πρέπει να ζητάμε να βλέπουμε την επαγγελματική ταυτότητα οσων μας ασφαλίζουν. Μην εμπιστευόμαστε οτι κάποιος φιλος ή γνωστός είναι σίγουρα και ασφαλιστής. Δεν υπάρχουν μαγικές διαφορές στον κλάδο της ασφάλισης, 10% με 15% είναι οι διαφορές από τη μια εταιρεία στην άλλη".Ο κ. Μπερτσιάς συμπληρώνει οτι "αν κάποιοι πελατες δεν εξαπατήθηκαν αλλά ήξεραν οτι έχουν πλαστό συμβόλαιο αρα και σήμα και αυτό πρέπει να διερευνηθεί απο την αστυνομία".
Newsit

Συγκλονιστικό ρεπορτάζ από το Euronews Όταν πέφτει η νύχτα ανάβουν λάμπες πετρελαίου. 52χρονος λέει πως ακτιβιστές του επανασύνδεσαν το ρεύμα. Κάνει λόγο για απίστευτη γραφειοκρατία προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε μια άπορη οικογένεια
Το euronews μπήκε στα σπίτια ελλήνων που ζουν στο σκοτάδι και στην ανέχεια και το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Παρουσιάζει την ιστορία της οικογένειας Κούζιλου η οποία ζει επι δυο χρόνια στο σκοτάδι! Μάλιστα το πιτσιρίκι της οικογένειας ρωτά: "μαμά σε πόσο καιρό θα ξανάρθει το ρεύμα;"
Οι γονείς είναι μακροχρόνια άνεργοι, με μηδενικό εισόδημα. Ζουν από τα συσσίτια και όλα στο σπίτι γίνονται όταν πέφτει η νύχτα υπο το φως μιας λάμπας πετρελαίου.
"Eίναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για εμένα, τη γυναίκα μου και κυρίως τα τρια μας παιδιά. Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα όπως το διάβασμα τους όσο διαρκεί η ημέρα", περιγράφει ο πατέρας Γιώργος Κούζιλος.
Χρωστούν στην ΔΕΗ 1.300 ευρώ. Προσπάθησαν να κάνουν διακανονισμό για την αποπληρωμή του αλλά δεν έχουν να δώσουν ούτε και αυτά τα χρήματα.
"Είναι όλα πολύ δύσκολα. Μαγειρεύω με πετρογκάζ. Τα πράγματα του ψυγείου τα βγάζουμε στο μπαλκόνι μας για να διατηρούνται και προσπαθούμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν λιγότερο επίπονη για τα παιδιά μας", λέει η Ευγενία Κούζιλου.
Το euronews αναφέρεται στο πρόσφατα εξαγγελθέν μέτρο για την επανασύνδεση σε άπορες οικογένειες αλλά όπως τονίζεται η εφαρμογή του συναντά πολλά προβλήματα εξαιτίας της γραφειοκρατίας.
Περιγράφει και μια άλλη περίπτωση αυτή του 52χρονου Παντελής, πατέρα τριών παιδιών. Όπως λέει με την παρέμβαση της κίνησης πολιτών η οικογένεια του έχει ξανά ρεύμα. "Δεν είχα άλλη επιλογή", παραδέχεται.
Για το Κίνημα ΑΛ.ΑΝ.Υ.Α, το ρεύμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Σκοπός τους, καμία οικογένεια να μην μείνει στο σκοτάδι.
"Είμαστε κίνημα πολιτικής ανυπακοής. Επανασυνδέουμε το ρεύμα σε 15 νοικοκυριά κάθε μέρα. Βοηθάμε τους ανθρώπους που υποφέρουν από τη φτώχεια", λέει ο ακτιβιστής Σωτήρης Τζάρας.
Το κίνημα αυτό έχει προχωρήσει ήδη σε 4.000 επανασυνδέσεις.

πηγη: euronews

Κλεμμένα ΟνειραΚλεμμένα όνειρα, η καθημερινή σειρά του Mega που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει. Το τελευταίο επεισόδιο της περσινής σεζόν συγκλόνισε... Ο γάμος της Φαίης με τον Σταύρο, η αδιαθεσία της, ο πόνος του Άρη και το συμβάν με την Βίκυ.Τι όμως θα δούμε αυτήν την τηλεοπτική σεζόν στα Κλεμμένα Όνειρα; Η Φαίη όσο άδικο και αν ακούγεται πεθαίνει! Ο Άρης και ο Σταύρος δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον χαμό της. Ο Μαλτέζος φτάνει στο τέλος του. Τα πάντα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για αυτόν, ενώ αρχίζει να “βυθίζεται”.Ο Άρης και ο Σταύρος θα συνεχίσουν να μην έχουν καλές σχέσεις. Τι θα γίνει όμως όταν ο Σταύρος μάθει επιτέλους την αλήθεια;
Προβολή: Mega



ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 2013 - 2014
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302 
303
304
305
306
307
308
309 310 311 312 313 314

Όλα τα επεισόδια του 2012-2013: Κλεμμένα Όνειρα

Time is on my side - The Rolling Stones "Time Is on My Side" is a song written by Jerry Ragovoy (under the pseudonym of Norman Meade). First recorded by jazz trombonist Kai Winding and his Orchestra in 1963, it was covered (with additional lyrics by Jimmy Norman) by both soul singer Irma Thomas and The Rolling Stones in 1964...

Με στόχο το “πρασίνισμα” των χιλιάδων “κόκκινων” δανείων αλλά και την προστασία από τους τραπεζικούς πλειστηριασμούς της κύριας κατοικίας των μικρομεσαίων νοικοκυριών, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης καταθέτει τις επόμενες ώρες στη βουλή νομοσχέδιο.

Τους όρους και τα κριτήρια προκειμένου τα νοικοκυριά αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικροί έμποροι να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς το 2014 παρουσίασαν χθες ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης και ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γιώργος Στεργίου.

Φιλοσοφία του νομοσχεδίου είναι το νοικοκυριό να πληρώνει ένα ελάχιστο ποσό έναντι της μηνιαίας δόσης που πλήρωνε και εφόσον πληρεί αθροιστικά κριτήρια, όπως της αντικειμενικής αξίας, του εισοδήματος και της περιουσιακής κατάστασης να γλιτώνει τον πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου για 12 μήνες προστατεύεται η κύρια κατοικία του 90% των δανειοληπτών. Από το 2015 έρχεται το λεγόμενο “ιρλανδικό” μοντέλο με το οποίο θα ρυθμίζονται γενναία τα δάνεια οικογενειών και επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί σε βάρος της πρώτης κατοικίας οφειλετών, έως την 31η Δεκεμβρίου 2014, εφόσον πληρούνται σωρευτικά τα εξής κριτήρια:

1.Η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας δεν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

2.Το καθαρό οικογενειακό εισόδημα (χωρίς τις κρατήσεις για ασφαλιστικά ταμεία, φόρο εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης) είναι μέχρι 35.000 ευρώ.

3.Η συνολική αξία κινητής και ακίνητης περιουσίας είναι μικρότερη ή ίση με 270.000 ευρώ. Από το ποσό αυτό το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών του οφειλέτη δεν υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.

-Για οικογένειες που βαρύνονται φορολογικά με τρία και περισσότερα τέκνα, άτομα με αναπηρία άνω του 67% και όσους βαρύνονται φορολογικά από άτομα με αναπηρία άνω του 67%, τα παραπάνω όρια των προϋποθέσεων (αντικειμενική αξία πρώτης κατοικίας, εισόδημα, περιουσία), προσαυξάνονται κατά 10%.

Δηλαδή: Η αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας να μην υπερβαίνει τις 220.000 ευρώ, το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα μικρότερο ή ίσο των 38.500 ευρώ,

η συνολική αξία κινητής και ακίνητης περιουσίας μικρότερη ή ίση με 297.000 ευρώ.

Από το ποσό αυτό το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών του οφειλέτη να μην υπερβαίνει τις 16.500 ευρώ.

4. Κατά τη διάρκεια αναστολής πλειστηριασμού, οι δανειολήπτες θα πρέπει να καταβάλλουν δόσεις ίσες με το 10% του καθαρού μηνιαίου εισοδήματός τους, όταν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 15.000 ευρώ. Για οικογενειακά εισοδήματα άνω των 15.000 ευρώ υπολογίζεται ποσοστό 10% μέχρι του ποσού των 15.000 ευρώ και ποσοστό 20% στο υπερβάλλον εισόδημα. Ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες και έμπορους το ποσό αυτό θα πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο του 30 % της τελευταίας ενήμερης δόσης.

Για ανέργους με μηδενικό εισόδημα ή μοναδικό εισόδημα το επίδομα ανεργίας παρέχεται η δυνατότητα μηδενικών καταβολών.

Με απλή υπεύθυνη δήλωση θα γίνεται η αίτηση στις τράπεζες, οι οποίες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν περιουσιακά στοιχεία.

Η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να πείσει για το μεγάλο εύρος της προστασίας που παρέχουν οι διατάξεις έκανε γνωστά τα ακόλουθα στοιχεία:

-Εννιά στους 10 δανειολήπτες έχουν κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας μικρότερης των 200.000 ευρώ.

- Το 90% των νοικοκυριών με στεγαστικό δάνειο έχουν καθαρό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο ή ίσο των 35.000 ευρώ.

-Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η διάμεσος αξία της κινητής και ακίνητης περιουσίας για το σύνολο των νοικοκυριών ανέρχεται στα 110.200 ευρώ (δηλ. το 50% των νοικοκυριών έχει περιουσία χαμηλότερης αξίας). Ειδικά για τους δανειολήπτες η διάμεσος αξία της συνολικής περιουσίας τους ανέρχεται στα 173.966 ευρώ.

-Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το μέσο ποσό καταθέσεων ανέρχεται σε 3.600 ευρώ, ενώ η συνολική αξία των χρηματοοικονομικών στοιχείων (καταθέσεις, επενδύσεις, ομόλογα, μετοχές κτλ) που διαθέτουν τα νοικοκυριά στη χώρα μας ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 4.400 ευρώ. Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, το 92,8% των καταθετών διαθέτει καταθέσεις συνολικού ύψους έως 10.000 ευρώ.

Εξάλλου, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στο νέο μοντέλο ρύθμισης των δανείων που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2015. Το ονόμασε πρόγραμμα μακροπρόθεσμης διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ιδιωτικών οφειλών. Αυτό περιλαμβάνει:

1.Τη σύσταση κυβερνητικού συμβουλίου διαχείρισης ιδιωτικού χρέους

Με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου θα συσταθεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, στο οποίο μετέχουν οι Υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Δικαιοσύνης και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το Συμβούλιο εποπτεύει τη μεταβατική διαδικασία , εισάγει και παρακολουθεί τις δράσεις για την ενίσχυση της επίλυσης του χρέους φυσικών, νομικών προσώπων και επιχειρήσεων.

Αποστολή του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους είναι ενδεικτικά:

η διαμόρφωση πολιτικών σχετικά με την οργάνωση ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού αποτελεσματικής διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων ιδιωτικών δανείων,

οι προτάσεις τροποποιήσεων των υφιστάμενων νομικών πλαισίων σε θέματα ουσίας και διαδικασίας/δικονομίας για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας στην επίλυση θεμάτων ιδιωτικού χρέους, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης των διαδικασιών αναφορικά με τις καθυστερούμενες αποπληρωμές,

Το κυβερνητικό συμβούλιο για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους ορίζει με απόφαση του τις αρχές του «συνεργάσιμου δανειολήπτη» και προβαίνει ετησίως στην εκτίμηση των «απαραίτητων δαπανών διαβίωσης», με βάση τα ετήσια στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, που θα ενσωματωθούν και θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της κατάρτισης του Κώδικα Δεοντολογίας προκειμένου να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις απόπειρες εξωδικαστικού συμβιβασμού και ενώπιον των δικαστηρίων.

2.Έκδοση Κώδικα Δεοντολογίας για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων ιδιωτικών οφειλών

Με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, εκδίδεται Κώδικας Δεοντολογίας για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων ιδιωτικών οφειλών, ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή το αργότερο την 31-12-2014.

Ο κώδικας δεοντολογίας θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διατάξεις σχετικά με τις διαδικασίες αξιολόγησης κινδύνου, διαδικασίες αξιολόγησης της δυνατότητας αποπληρωμής, δεσμευτικούς κανόνες με σαφή χρονοδιαγράμματα, προϋποθέσεις επικοινωνίας μεταξύ πιστωτικών ιδρυμάτων και δανειστών, την εισαγωγή των ορισμών του «συνεργάσιμου δανειολήπτη» και «απαραίτητων δαπανών διαβίωσης» επί των αποφάσεων των τραπεζών σχετικά με παροχή λύσεων/αναδιαρθρώσεων δανείων σε καθυστέρηση πληρωμής.

3.Διαμεσολάβηση Συνηγόρου του Καταναλωτή

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή είναι αρμόδιος για τη διαμεσολάβηση μεταξύ δανειστών και οφειλετών, με σκοπό τη ρύθμιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ιδίως αναφορικά με θέματα που άπτονται της εφαρμογής του Κώδικα Δεοντολογίας.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑ

AKARSU Προδοσία σήμερα 19 Δεκεμβρίου.Ο Αχμέτ μπαίνει στη φυλακή και πέφτει θύμα επίθεσης ενώ η Μπερίν τρελαίνεται από την αγωνία της καθώς δεν μπορεί να λάβει νέα του. Η Μεσουντέ καταφθάνει, μαζί με την οικογένειά της, για άλλη μια φορά απρόσκλητη στο σπίτι του Σονέρ και του κάνει σκηνή.

Κλεμμένα Όνειρα σήμερα 19 Δεκεμβρίου - Η Βίκυ στέλνει τον Δρόσο, που είναι συνέχεια στο πλευρό της, στο σπίτι του να ξεκουραστεί. 'Επειτα μιλά στο τηλέφωνο με την 'Αννα, που της ανακοινώνει πως κάποια στιγμή πρέπει να της πει κάτι πολύ σοβαρό. Η Φαίη περιμένει τον Σταύρο στο σπίτι, όπου έχει ετοιμάσει μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα και του ξαναλέει πόσο πολύ τον αγαπά.Η Μαντώ και ο Μακρής περνάνε ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Λίνας, αλλά στο τέλος όλα πάνε καλά. Ο Μαλτέζος εντοπίζει το απόμερο ξενοδοχείο στο οποίο κρύβεται η 'Αννα για να την πυροβολήσει. Η Φρύνη συμβουλεύει τη Σάννυ να ξεπεράσει τον Ρώσο και να πάει παρακάτω...

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής σήμερα 19 Δεκεμβρίου - Ο Σουλτάνος ετοιμάζεται για την εκστρατεία στο Μπούντιν και συζητά με τη Χουρέμ για την οργή που νιώθει προς τον Μουσταφά. Η Χουρέμ, χρησιμοποιώντας την πονηριά της, τον πείθει ότι στη Μάνισα πρέπει να πάει ο γιος της, ο Μεχμέτ, ενώ ο Μουσταφά στη μακρινή Αμάσεια. Η Μάνισα θεωρείται άλλωστε η πόλη εκπαίδευσης για τον διάδοχο της δυναστείας.Ο Σουλτάνος φεύγει για την εκστρατεία και η Χουρρέμ πηγαίνει στο Ικόνιο, γιατί λαμβάνει ένα μήνυμα πως ο γιος της, Σελίμ, είναι άρρωστος. Ένα νέο γράμμα όμως από το Ικόνιο, αποκαλύπτει ότι ο Σελίμ δεν αρρώστησε ποτέ!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 BROUSKO EPEISODIO 59 Μπρούσκο επεισόδιο 59 Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου
Ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη Μελίνα με κάθε τρόπο, γεγονός που τον παρασύρει σε παράτολμες ενέργειες με απρόσμενα αποτελέσματα. Προσπαθεί να την πείσει με κάθε τρόπο πως η Ευρυδίκη έχει στήσει ένα σατανικό σχέδιο για να τους χωρίσει, αλλά η Μελίνα δείχνει ακόμα και τώρα να μην τον πιστεύει. Από την άλλη ο Σήφης δένεται όλο και περισσότερο με την Εύα. Η Αναστασία αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις ακόμα μία φορά στην αστυνομία, σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την Αλεξάνδρα Ιωάννου λίγο πριν αυτή δολοφονηθεί. Η Δάφνη αγωνιά για την απόμακρη στάση του Μάρκου και αποφασίζει να πάει σπίτι του, όπου την περιμένει μια έκπληξη. Ο Διαμαντής και ο Ματθαίος, κάνουν μια αποκαλυπτική συζήτηση για τα δραματικά γεγονότα του παρελθόντος...



Μία ακόμη ανακοίνωση έκπληξη ήρθε από τη LG στα «προεόρτια» της CES 2014.H εναλλακτική προσέγγιση της εταιρείας στα Chromebooks, είχε ως αποτέλεσμα ένα πλήρες σύστημα, το οποίο θα βασίζεται στο Chrome OS της Google.Το LG Chromebase θα κυκλοφορήσει με IPS οθόνη 21,5 ιντσών full HD ανάλυσης, που θα λειτουργεί και αυτόνομα, ενώ θα συνοδεύεται από ποντίκι, πληκτρολόγιο και άλλα αξεσουάρ.Θα βασίζεται σε έναν Intel Celeron με 2 GB μνήμης και 16GB iSSD, ενώ θα ενσωματώνει HD Webcam και πλήρη συνδεσιμότητα (HDMI-in, USB 2.0 x3, USB 3.0 x1 και LAN).Εκτός από καταναλωτές η LG προφανώς στοχεύει και στην επαγγελματική αγορά, σχολεία, νοσοκομεία, αλλά και ξενοδοχεία όπου το λειτουργικό Chrome θα επιτρέπει τη σύνδεση στους προσωπικούς λογαριασμούς και τα αρχεία των πελατών μέσω του cloud.




ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget