18/12/13

Kizim Nerede episodes krymmenes alitheies Mega Κρυμμένες αλήθειες επεισόδιο 1.O Τζαφέρ έχει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί: είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας του, παντρεμένος με τη γοητευτική Σουνά και έχουν τρεις κόρες, την Εγιουλιούλ, την Κανσού και τη Ζεϊνέπ. Μαζί με τις αδελφές του και τους συζύγους τους έχτισαν μια ισχυρή οικονομική αυτοκρατορία. Το μυστικό της επιτυχίας του, θεωρεί ότι είναι πάνω απ’ όλα οι άρρηκτοι συγγενικοί δεσμοί και η δύναμη της ευτυχισμένης οικογένειας. Ο Τζαφέρ καταξιώνεται και επισήμως καθώς επιλέγεται ως «ο επιχειρηματίας της χρονιάς» και η Ζεϊνέπ διοργανώνει ένα πάρτυ- έκπληξη στον πατέρα της με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και την επαγγελματική του επιτυχία.Μετά από την οικογενειακή γιορτή, η Ζεϊνέπ και τα τρία ξαδέλφια της ζητούν την άδεια για να συνεχίσουν τη βραδιά τους σ’ ένα κλαμπ. Ο Τζαφέρ θα προθυμοποιηθεί να τους συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του και θα ζητήσει από την κόρη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτική.Όταν στις τρεις το πρωί, η Σουνά και η Ιπέκ, η αδελφή του Τζαφέρ, πηγαίνουν στο κλαμπ για να πάρουν τα παιδιά, ανακαλύπτουν ότι η Ζεϊνέπ έχει εξαφανισθεί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι της έχει συμβεί… Ο γοητευτικός αστυνομικός Καάν θα κάνει τα πάντα για ν' ανακαλύψει τη νεαρή Ζεϊνέπ και να τιμωρήσει τους θύτες, αφού μέσα απ' αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσει να νικήσει και τους προσωπικούς του δαίμονες.Η επώδυνη πορεία της αναζήτησης του εξαφανισμένου κοριτσιού θα κάνει το πορτραίτο της ευτυχισμένης οικογένειας να σπάσει σε χίλια κομμάτια καθώς όταν πέσουν οι μάσκες θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι, από καιρό... Κρυμμένες Αλήθειες!
Παίζουν οι : Burak Hakki, Ece Uslu, Huseyin Avni Danyal, Gamze Karaman, Tolga Savaci
Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 18:50, η νέα καθημερινή τουρκική σειρά του Mega "Κρυμμένες αλήθειες". Η νέα δραματική σειρά του Mega, θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή.
KIZIM NEREDE EPISODES GREEK SUBS
Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδια Ελληνικοί Υπότιτλοι VIDEO


Ο Λουτφού Πασά έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη γυναίκα του, έπειτα από τους χειρισμούς του, αλλά και τις αποφάσεις που παίρνει σχετικά με τις ιερόδουλες.Ο Σουλεϊμάν τον καθαιρεί από τον αξίωμά του και διατάζει να τον αποκεφαλίσουν.Μετά από όμως από τις σπαρακτικές ικεσίες της Σαχ Σουλτάν, ο Σουλτάνος τελικά του χαρίζει τη ζωή, αλλά τον εξορίζει.

Η Βίκυ ευχαριστεί τον Ορέστη για την πολύτιμη βοήθειά του και μετά ζητά από τον Σταύρο να την ακούσει, για να διώξει κάθε σκιά που υπάρχει στη σχέση τους. Ο Μαλτέζος προσπαθεί να πείσει την 'Αννα να συναντηθούν κάπου έξω για να της πει κάτι που πρέπει να μάθει οπωσδήποτε.Ο Σταύρος λέει στη Φαίη τα ευχάριστα νέα. Ο Δρόσος επισκέπτεται τη Βίκυ με λουλούδια στο νοσοκομείο και, χαρούμενος που όλα πήγαν καλά, της λέει πως θα την αγαπάει πάντα. Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο μπαράκι και ο Ρώσος ανακοινώνει στα παιδιά ότι σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Χρύσα. 'Ολοι χαίρομαι εκτός από τη Σάννυ που διατυπώνει τις επιφυλάξεις της...

Ο Σήφης και ο Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια μέσα στο σπίτι του Διαμαντή. Η δολοφονία της Αλεξάνδρας Νικολάου θα δημιουργήσει προβλήματα στην Αναστασία, καθώς θα την καλέσουν από την αστυνομία να δώσει κατάθεση. Αυτός ο φόνος όμως θα κάνει την Αναστασία να πεισμώσει και να ψάξει περισσότερο σε βάθος το παρελθόν της άτυχης γυναίκας.Θα βρει τελικά μια άκρη μέσω του Αντώνη. Η Μελίνα δεν μπορεί να διανοηθεί πως ακόμα και τώρα ο Σήφης θέλει να την εκδικηθεί.Ο πατέρας της Μελίνας έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σήφη και πιέζει την κόρη του να επιστρέψει στον Αχιλλέα. Μπροστά στο πείσμα και την άρνηση της Μελίνας να τον πιστέψει, ο Αχιλλέας κάνει την τελευταία του κίνηση, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Εξηγήσεις και παρεξηγήσεις σ' ένα επεισόδιο για γερά νεύρα! Η Στέλλα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το πώς βρέθηκε η φωτογραφία του Αλέξη στην τσάντα της και η Σόφη τρέχει να τα πει όλα στη Μαρίνα (φαίνεται ξεχνάει τα δικά της!) Ο Στέφανος μάς αποκαλύπτει ότι ο Αιμίλιος είναι ο ηθικός αυτουργός για το θάνατο του πατέρα του (και κάπου εδώ ίσως να ξαναγίνει ο αγαπημένος μας Βασιλάκης Καΐλας και να τον συμπαθήσουμε ΛΙΓΟ) Η πρώην τηλεστάρ Τιτίκα, που όμως διεκδικεί ακόμα τον τίτλο, κάνει νέα αρχή στην εκπομπή της (ή τουλάχιστον προσπαθεί απεγνωσμένα) και η Ντέπη (ακόμα πιο απεγνωσμένη) πλησιάζει τον Μηνά κι εκείνος -κρατηθείτε καλά- ανταποκρίνεται!Κόσμος πάει κι έρχεται στο σπίτι των Βασιλιάδων, η Χριστίνα ετοιμάζεται με τις βαλίτσες της για άφιξη (αφού πρώτα περάσει μια βόλτα από την ψυχολόγο να λύσει μερικά θεματάκια) και ο Λεωνίδας για αναχώρηση, μια αναχώρηση που θα διχάσει αφού η Γιούλη δεν το βλέπει με καθόλου καλό μάτι.... Και να που πας να κάνεις το καλό και βρίσκεσαι μπλεγμένη, αφού η Σόφη πήρε τη φωτογραφία-πειστήριο του Αλέξη από την τσάντα της Στέλλας για να τη δείξει στη Μαρίνα, όμως θα πέσει στα χέρια του Σταύρου και η μία παρεξήγηση διαδέχεται την άλλη. Αντιθέτως ο Στέφανος αποκτά ακόμα ένα όπλο ενάντια στον Αιμίλιο, αφού θ' ανακαλύψει την -πλατωνική έστω- σχέση του με τη Λίζα...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget