15/12/13

Kizim Nerede greek subs episodes Κρυμμένες Αλήθειες Ελληνικοί υποτιτλοι επεισόδια mega krymmenes alitheies ellinikoi ypotitloi
Κρυμμένες Αλήθειες ΜΕΓΚΑ - Kizim Nerede MEGA

Το Mega δεν θα έχει μόνο στη ζώνη 19.00-20.00 τούρκικο σήριαλ,αλλά και στην prime time.Οι 'Κρυμμένες Αλήθειες' θα αντικαταταστήσουν τους 'Βασιλιάδες'. Η πρεμιέρα τοποθετείται την ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,πιθανότατα. Θα προβάλλεται Τρίτη έως Πέμπτη (22.30).Μια δραματική σειρά που κόβει την ανάσα. Μια φαινομενικά ιδανική οικογένεια θα δοκιμαστεί σκληρά και θ' ανακαλύψει ότι το όνειρο μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε εφιάλτη... O Zafer Demiray έχει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί: είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας του, παντρεμένος με τη γοητευτικήSuna και έχουν τρεις κόρες, τηνEylül, την Cansu και την Zeynep. Μαζί με τις αδελφές του και τους συζύγους τους έχτισαν μια ισχυρή οικονομική αυτοκρατορία.

Το μυστικό της επιτυχίας του, θεωρεί ότι είναι πάνω απ' όλα οι άρρηκτοι συγγενικοί δεσμοί και η δύναμη της ευτυχισμένης οικογένειας. Ο Zafer καταξιώνεται και επισήμως καθώς επιλέγεται ως «ο επιχειρηματίας της χρονιάς» και όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται στη βίλα του για να γιορτάσουν αυτή την πολύ σημαντική διάκριση.

Μετά την οικογενειακή γιορτή, η Zeynepκαι τα τρία ξαδέλφια της ζητούν την άδεια για να συνεχίσουν τη βραδιά τους σ' ένα κλαμπ της μόδας. Ο Zafer θα προθυμοποιηθεί να τους συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του και θα ζητήσει από την κόρη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτική… Όταν στις τρεις το πρωί, η Sunaκαι η Ipek, η αδελφή του Zafer πηγαίνουν στο κλαμπ για να πάρουν τα παιδιά, ανακαλύπτουν ότι η Zeynep έχει εξαφανισθεί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι της έχει συμβεί… Ο γοητευτικός αστυνομικός Kaan θα κάνει τα πάντα για ν' ανακαλύψει τη νεαρή Zeynep και να τιμωρήσει τους θύτες, μια που μέσα απ' αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσει να νικήσει και τους προσωπικούς του δαίμονες... Η επώδυνη πορεία της αναζήτησης του εξαφανισμένου κοριτσιού θα κάνει το πορτραίτο της ευτυχισμένης οικογένειας να σπάσει σε χίλια κομμάτια καθώς όταν πέσουν οι μάσκες θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι από καιρό... Κρυμμένες Αλήθειες! Με τους Burak Hakki, Ece Uslu, Huseyin Avni Danyal, Gamze Karaman, Tolga Savaci

Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδια Ελληνικοί Υπότιτλοι VIDEO


Kizim Nerede CAST ACTORS - Κρυμμένες Αλήθειες ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Serkan Senalp - Emre Arslan
Burak Hakki - Komiser Kaan
Ece Uslu - Suna Demiray
Hüseyin Avni Danyal - Zafer Demiray
Tolga Savaci - Bahadir Arslan
Erdi Bolat - Rüzgar Orhun
Yagmur Kasifogl Mine - Demiray Orhun
Soydan Soydas - Kemal Orhun
Kamil Güler - Nihat Yaman
Duygu Sen - Neslihan Pasin
Ozgur Ozgencer - Metin
Pelin Yoru - Julide German
Yonca Cevher - Ipek Demiray Arslan
Inci Ültay - Hatice
Gamze Karaman - Ebru
Genc Deniz - Koray


Κρυμμένες Αλήθειες Επεισόδιο 1 Βίντεο Kizim Nerede


Κρυμμένες Αλήθειες Τελευταίο Επεισόδιο Βίντεο Kizim Nerede



Kizim Nerede greek subs episodes Κρυμμένες Αλήθειες Ελληνικοί υποτιτλοι επεισόδια mega krymmenes alitheies ellinikoi ypotitloi

βολη s 300
Voli S-300 kill kriti pyravloi S-300 PMU-1 (SA-20 Gargoyle) - Μετά από 14 χρόνια, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική βολή του αντιπυραυλικού συστήματος S-300 στο Πεδίο Βολής της Κρήτης.


Η σημερινή βολή αποδοχής από το Α/Α σύστημα S300 PMU1 είχε, μεταξύ άλλων, και ένα ρεκόρ: Την κατάρριψη εναέριου στόχου στην μεγαλύτερη απόσταση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Ο στόχος καταστράφηκε από ένα βλήμα 9M82 σε απόσταση 30 χλμ, και ενώ εκτελούσε ελιγμούς αποφυγής!

Δείτε στο δεύτερο βίντεο την πορεία του πυραύλου μέσα από την οθόνη και την αναγγελία του "kill".


Μάλλιστα κάποια στιγμή και ενώ ο στόχος είχε εισέλθει στην "Φονική Ζώνη (Κill Zone)" πραγματοποίησε απότομη κάθοδο και χάθηκε στιγμιαία η επαφή με το στόχο από το κύριο ραντάρ έρευνας.

Η φράση "lost target" ακούστηκε και όλοι πάγωσαν στην αίθουσα όπου γίνεται μετάδοση της ακολουθίας εκτόξευσης, πλην των δύο Ρώσων αξιωματούχων Αλεξάντερ Μπελοόσουφ, και Αλεξάντερ Κορκόφ, οι οποίοι χαμογελούσαν σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.

Σε περίπου 40 δευτερόλεπτα ο στόχος είχε εντοπιστεί πάλι παρότι είχε κατέβει εξαιρετικά χαμηλά, και συνέχιζε να εκτελεί ελιγμούς αποφυγής.


Ακολούθησε η εκτόξευση όπως ήδη έχει μεταδώσει το defencenet.gr και μέσα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα είχε καταρριφθεί σε απόσταση 30 χιλιομέτρων και ύψος 6000 ποδών (κάτω από 2000 μέτρα)

Το "kill,kill,kill" στόχου που ακούστηκε από το κέντρο διέυθυνσης πυρός ήτανε το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπαθειας δεκάδων ανθρώπων για να μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες ένα σύστημα με βλήματα που ήταν σφραγισμένο χωρίς καμμία συντήρηση επί 15 χρόνια να έχει το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Όλη η ρωσική ομάδα που συνεργάστηκε με τα στελέχη των ΕΔ στο πεδίο βολής δέχτηκε συγχαρητήρια για το θετικό αποτέλεσμα. Επίσης ΄δεχθηκαν τα συγχαρητήρια της ρωσικής όμάδας για την επίδοση των στελεχών των ΕΔ ο ΥΠΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς.

Την πιο καταπληκτική ατάκα την είπε ένας Ρώσος αξιωματούχος: "Μόνο ένα θα εκτοξεύσετε; Εμείς στην Ρωσία συνήθως εκτοξεύουμε τουλάχιστον 6 στις δοκιμές"!



Το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα εντάχθηκε στη δύναμη της ΠΑ το 2000. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει κάλυψη στρατευμάτων και ζωτικών εγκαταστάσεων, από αεροπορικές απειλές προερχόμενες από οποιονδήποτε τύπο αεροδυναμικού στόχου, καθώς και από βαλλιστικούς ή τακτικού πεδίου μάχης πυραύλους. Είναι πολυκάναλο παντός καιρού σύστημα και περιλαμβάνει υποσυστήματα αποκάλυψης και προσδιορισμού στόχων και συμπλέγματα πυραύλων αεράμυνας (μέχρι 4 στο σύστημα). Τα κύρια συγκροτήματα μιας μονάδας πυρός είναι:
- Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου (Command Post/CP)
- Ραντάρ Επιτήρησης (All-Round Surveillance Radar/RSR)
- Ραντάρ Ανίχνευσης Τομέα (Sector Scanning Radar/SSR)
- Σταθμός Καθοδήγησης Πυραύλων (Multi-channel Missile Guidance Station/MMGS)
- Εκτοξευτές Πυραύλων (Launchers)
- Φορτωτές Εκτοξευτών (Transporter Loader-Launchers/TTL)
Ο κινητός σταθμός ραντάρ 64N6 Big Bird διάταξης φάσης (κωδικός Tombstone κατά το ΝΑΤΟ) είναι μεγάλης εμβέλειας (~300 χλμ) και μπορεί να εντοπίσει αεροσκάφη, πυραύλους πλεύσης και βαλλιστικούς πυραύλους ακόμη και σε περιβάλλον ισχυρών ηλεκτρονικών αντιμέτρων. Τα συλλεγόμενα δεδομένα προωθούνται στο συγκρότηµα Κέντρου Διοίκησης και Ελέγχου 83M6E και από εκεί αναλαμβάνουν οι πύραυλοι 48N6 καθοδήγησης Track-via-missile (TVM).

Πρόκειται για βλήμα με βάρος 1,8 τόνους, μήκος 7,9 μέτρα και θραυσματική γόμωση βάρους 143 κιλών με πυροσωλήνα προσέγγισης. Η μέγιστη εμβέλεια του βλήματος είναι 150 χιλιόμετρα με ύψος εμπλοκής 10 μ. έως 25 χλμ και εμβέλεια εναντίον βαλλιστικών πυραύλων 40 χλμ. Το σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει στόχους που κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 8 Mach ενώ η εκτόξευση των βλημάτων γίνεται κάθετα μειώνοντας έτσι το χρόνο αντίδρασης. H μέγιστη ταχύτητα του βλήματος αναπτύσσεται σε χρόνο 12’’ και το 48N6E μπορεί να εκτελέσει ελιγμούς φόρτισης 20 g.
O ρυθμός βολής του εκτοξευτή φθάνει το 1 βλήμα ανά 3 δευτερόλεπτα και ο χρόνος ανάπτυξης του συστήματος περιορίζεται σε 5 λεπτά, με τον χρόνο αντίδρασης να φτάνει τα 5-10 δευτερόλεπτα. Το συγκρότηµα Κέντρου Διοίκησης και Ελέγχου 83M6E μπορεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 6 στόχους με δύο βλήματα 48N6E για κάθε έναν από αυτούς.
Κάθε σύστημα αποτελείται από ένα συγκρότημα Κέντρου Διοίκησης και Ελέγχου (83M6E) και δύο Μονάδες Πυρός (90ZH6E). Κάθε Μονάδα Πυρός διαθέτει τέσσερις σταθμούς εκτόξευσης με 96 βλήματα.
S-300 PMU-1 SA-20 Gargoyle

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget