14/12/13

Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισόδια 105, 106, 107. O Ρουστέμ, συνεχίζει να διαβάλλει τον Μουσταφά στον Εξοχότατο…

ANT1: Καθημερινά στις 21.15


Δευτέρα 16/12
105o επεισόδιο ~Β’ Μέρος~

O Ρουστέμ, συνεχίζει να διαβάλλει τον Μουσταφά στον Εξοχότατο. Η Νιγκιάρ επιστρέφει μετά την αναζήτηση του παιδιού της και συναντιέται με τον Ματράκτσί. Η Σαχ Σουλτάν και ο Λουτφού Πασά, προσπαθούν να πείσουν τον Σουλτάνο να στείλει τους ηγεμόνες για εκπαίδευση, γιατί έτσι, θα καταφέρουν να απαλλαχτούν και από τη Χουρρέμ. Η Σαχ Σουλτάν, παρακολουθεί κάθε βήμα του Ρουστέμ και συνωμοτεί με τη Νιγκιάρ για να τον σκοτώσουν. Η Νιγκιάρ όμως, δεν κρατάει την υπόσχεσή της και απαγάγει το μωρό της Μιχριμάχ και του Ρουστέμ Αγά. Όλο το παλάτι αναστατώνεται και την ψάχνει, αφού ένα στοιχείο που άφησε κατά λάθος πίσω της, μαρτυρά την ενοχή της. Η Νιγκιάρ περικυκλώνεται από τους Γενίτσαρους και οι ανοιχτοί λογαριασμοί της με τον Ρουστέμ, κλείνουν μ’ έναν απρόσμενο τρόπο. Η Χουρρέμ είναι αποφασισμένη να στείλει στη Μάνισα τον γιο της, Μεχμέτ. Ο Ρουστέμ, οργανώνει ένα καινούργιο σχέδιο, προκειμένου να προκαλέσει την εξορία του Μουσταφά από τη Μάνισα.


Τρίτη 17/12
106o επεισόδιο ~A’ Μέρος~

O Ρουστέμ και η Χουρρέμ καταφέρνουν να μειώσουν τον Μουσταφά στα μάτια του Σουλτάνου. Ο Λουτφού Πασά πιστεύει, άδικά, ότι ο Ρουστέμ έστειλε τον απεσταλμένο των έχθρων στον Μουσταφά. Ο Ρουστέμ βάζει έναν δερβίση να κάνει μια προφητεία στον Σουλεϊμάν. Ακούγοντας τα λόγια του ο Σουλτάνος, προβληματίζεται πολύ έντονα.


Τετάρτη 18/12
106o επεισόδιο ~Β’ Μέρος~

Ο Λουτφού Πασά έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη γυναίκα του, έπειτα από τους χειρισμούς του, αλλά και τις αποφάσεις που παίρνει σχετικά με τις ιερόδουλες. Ο Σουλεϊμάν τον καθαιρεί από τον αξίωμά του και διατάζει να τον αποκεφαλίσουν. Μετά από όμως από τις σπαρακτικές ικεσίες της Σαχ Σουλτάν, ο Σουλτάνος τελικά του χαρίζει τη ζωή, αλλά τον εξορίζει.


Πέμπτη 19/12
107o επεισόδιο ~Α’ Μέρος~

Ο Σουλτάνος ετοιμάζεται για την εκστρατεία στο Μπούντιν και συζητά με τη Χουρέμ για την οργή που νιώθει προς τον Μουσταφά. Η Χουρέμ, χρησιμοποιώντας την πονηριά της, τον πείθει ότι στη Μάνισα πρέπει να πάει ο γιος της, ο Μεχμέτ, ενώ ο Μουσταφά στη μακρινή Αμάσεια. Η Μάνισα θεωρείται άλλωστε η πόλη εκπαίδευσης για τον διάδοχο της δυναστείας. Ο Σουλτάνος φεύγει για την εκστρατεία και η Χουρρέμ πηγαίνει στο Ικόνιο, γιατί λαμβάνει ένα μήνυμα πως ο γιος της, Σελίμ, είναι άρρωστος. Ένα νέο γράμμα όμως από το Ικόνιο, αποκαλύπτει ότι ο Σελίμ δεν αρρώστησε ποτέ!


Παρασκευή 20/12
107o επεισόδιο ~Β’ Μέρος~Η Μιχριμάχ ανησυχεί ότι έστησαν παγίδα στη μητέρα της και αναρωτείται ποιος και γιατί. Ξεκινά έρευνα για τον εντοπισμό της, αλλά όλοι φοβούνται την οργή του Σουλεϊμάν. Η Μιχριμάχ πιστεύει ότι είναι ένα σχέδιο εξόντωσης της μητέρας της από τις αδελφές του Σουλτάνου. Όταν μαθαίνει την είδηση ο Σουλεϊμάν υποπτεύεται τους συγγενείς του και φοβάται ότι η Χουρρέμ μπορεί και να μην ζει. Ο Μπάλι Μπέη ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που έστησε αυτήν την παγίδα…



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Περιμένετε και δεν δράτε. Πιο πολύ προστατεύετε αυτό που θέλετε να διατηρήσετε. Η φιλικότητά σας βοηθάει στο... να έχετε πρόσβαση ακόμα και σε δύσκολους κοινωνικούς κύκλους.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget