11/12/13

Angela Simmons Bikini Stroll Miami.Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Μαϊάμι...Η 26χρονη Angela Simmons, κόρη του θρυλικού τραγουδιστή των Run-DMC's Joseph Simmons, απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες ώρες των διακοπών της στη θάλασσα του Μαϊάμι.Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην παραλία φορώντας ένα ριγέ μπικίνι και το παρεό της και τράβηξε τα φλας των φωτογράφων επάνω της.
















Vasiliades epeisodia, Βασιλιάδες: Τι θα δούμε σήμερα 11 Δεκεμβρίου.Μάχαιρα έδωσε, μάχαιρα θα λάβει! Ο λόγος για τον Αιμίλιο που ξαφνικά μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα. Ο Στέφανος ανακαλύπτει τον κρυφό του λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και πλέον τον έχει στο χέρι αλλά και η συνάντησή του με την τράπεζα προκειμένου να πάρει δάνειο για την εταιρία δεν έχει την καλύτερη κατάληξη. Από την άλλη το φως του-αστέρι του-ζωή του (λέγε με Λίζα) βλέπει την οικογενειακή του φωτογράφιση σε περιοδικό και αποφασίζει να του κάνει τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη!Κάπου όμως θα πρέπει να ξεσπάσει κι αυτός και να η ευκαιρία όταν ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει τη Μαρίνα και τον Στέφανο στην υπόθεση του ιδρύματος. Και η Χριστίνα όμως δεν περνάει καλύτερα αφού αρχίζει να υποψιάζεται ότι η λιποθυμία της Γιούλης ήταν στημένη για να τους χαλάσει ακόμα μια φορά τα σχέδια, αλλά δυστυχώς ο Μάρκος δεν δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις της. Η επιμονή του Αλέξη αρχίζει να πιάνει τόπο και η Στέλλα το σκάει από τη δουλειά για έναν καφέ μαζί του… Ο Αλέξης μπορεί να νομίζει ότι έχει τον έλεγχο, όμως ο έρωτας είναι απρόβλεπτος… τόσο απρόβλεπτος που ο Μηνάς θ’ αποφασίσει να γυρίσει στην Τιτίκα, αλλά το πουλάκι έχει πλέον πετάξει…

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA, Κλεμμένα Όνειρα: Τι θα δούμε σήμερα 11 Δεκεμβρίου.Η Νάνσυ αποφασίζει να επισκεφτεί τον Θεόφιλο στη φυλακή για να κλείσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν. Ο Ρώσος βλέπει το σπίτι που υποτίθεται πως θα νοικιάσουν με τη Χρύσα και εντυπωσιάζεται. Η Σοφία πιστεύει πως κάτι βαθύτερο ενώνει τον Δημήτρη με τη Βίκυ, αλλά εκείνος επιμένει πως της λέει την αλήθεια.Ο Μακρής συναντιέται με τη Λίνα και τη Μαντώ μέσα σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα. Η Μαρίνα και η Φαίη παρατηρούν ανήσυχες ότι το φάρμακο δεν έχει επιφέρει καμία βελτίωση στην υγεία της Φαίης…

Brousko epeisodio, Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 11 Δεκεμβρίου.Ο Σήφης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Μελίνα με τον πιο σκληρό τρόπο. Ο Αντώνης δίνει τις πληροφορίες στην Αναστασία σχετικά με τη γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία των γονιών του Ματθαίου και αποφασισμένη πηγαίνει στην Κύπρο και τη βρίσκει.Η μικρή Στεφανία παθαίνει ένα ατύχημα, ο Σήφης ειδοποιείται, ενώ η Αγγελική βρίσκεται σχεδόν αναίσθητη. Την ίδια μέρα το σπίτι της Αγγελικής παίρνει φωτιά, αφήνοντας την ίδια και τη μικρή Στεφανία εγκλωβισμένες μέσα. Ο Σήφης και η Εύα έρχονται πιο κοντά.

Prodosia epeisodia akarsu, Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 11 Δεκεμβρίου.Η δασκάλα μουσικής, Ιντζί, αναγκάζεται να αποχωρήσει από το σχολείο εξαιτίας της εντατικής θεραπείας, στην οποία πρόκειται να υποβληθεί.Αποχαιρετάει τους μαθητές της έναν προς έναν. Ο πιο δύσκολος αποχαιρετισμός για αυτήν είναι αυτός με τον ευαίσθητο Μετέ.Η Τζεμιλέ έρχεται αντιμέτωπη με μία ξαφνική έκπληξη, που μπορεί να της αλλάξει όλη της τη ζωή…
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


Souleiman o megaloprepis, Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 11 Δεκεμβρίου.Ο Μουσταφά ανησυχεί μήπως ο Σουλτάνος ανακαλύψει ότι την «ιστορία» της λέπρας την έστησε η Μαχιντεβράν. Καθώς, ο Ρουστέμ Αγά πηγαίνει στον γάμο του, πέφτει σε ενέδρα και η άμαξά του ανατινάζεται.Στο παλάτι μαθαίνουν τα νέα και όλοι νομίζουν πως ο Ρουστέμ Αγά είναι νεκρός, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά στον Σουλεϊμάν και στη Χουρρέμ.Ο γάμος της Μιχριμάχ και του Ρουστέμ Αγά γίνεται, ενώ το ίδιο κιόλας βράδυ, μια κίνηση του Ρουστέμ, κάνει τη Μιχριμάχ να καταλάβει πως ο έρωτάς του είναι αληθινός. Ο Σουλεϊμάν παίρνει τον Ρουστέμ στη Σύνοδο.
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΑΒΕΝΙΝΤΑ ΜΠΡΑΖΙΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, Avenida Brasil: Τι θα δούμε σήμερα 11 Δεκεμβρίου. Η Καρμίνια ταπεινώνει τον Τουφάο για τα αισθήματα που έχει για τη Νίνα. Στη συνέχεια, τον πιέζει να πει στην οικογένεια τα σπουδαία νέα αλλά εκείνος δεν το κάνει. Ο Μαξ ρωτά τη Νίνα, αν ο Τουφάο είναι ερωτευμένος μαζί της.Όταν ο Τουφάο ζητά τη βοήθεια του Ζορζίνιο για να εξομολογηθεί τον έρωτά του ο Ζορζίνιο απαιτεί από τη Νίνα να φύγει αμέσως από την έπαυλη.Καθώς αυτή αρνείται, ο Ζορζίνιο αναγκάζεται να της πει πως ο πατέρας του είναι ερωτευμένος μαζί της. Η κοπέλα αναστατώνεται και αποφασίζει να παραιτηθεί αμέσως.

Στο 8ο Live,του Dancing with the stars 4, η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει! Όχι όπως περιμένετε , αλλά σε ένα διαφορετικό ρόλο… Δε θα χορέψει, δε θα κρατήσει τη μπαγκέτα, αλλά θα σηκώσει τη ρακέτα αφού θα τη δούμε σε θέση guest κριτή!Στη σκηνή του show έρχεται και η “Annie”! Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ του Broadway.Τα 8 ζευγάρια, θα διαγωνιστούν, για πρώτη φορά, σε: “Pacha”, “Foxbo”, “Waltzive”, “Quickamba’’, και άλλους mix & match χορευτικούς συνδυασμούς! Με άλλα λόγια, θα διαγωνιστούν σε ένα τραγούδι και πραγματοποιώντας μία εμφάνιση, θα παρουσιάσουν 2 διαφορετικά είδη χορού σε μία χορογραφία!

Πηγή: www.govastileto.gr

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο ηθοποιό Paul Walker και στον φίλο του Roger Rodas. «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν όσα υποστηρίζει ο πρώην ιδιοκτήτης της Porsche.Σύμφωνα με τον επαγγελματία οδηγό, Έρικ Όλμπερζ, ο οδηγός του αυτοκινήτου, Roger πιθανότατα να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου την ώρα που έπαιρνε την στροφή. Και αυτό καθώς, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο συμπλέκτης της Porsche ήταν ιδιαίτερος και είχε την τάση να σταματάει.Μάλιστα, ο πρώην ιδιοκτήτης σημειώνει ότι το πρόβλημα με τον συμπλέκτη μπορούσε να ξεπεραστεί μόνο όταν ο οδηγός έβαζε δεύτερη ταχύτητα.Ωστόσο, ο Όλμπερζ, ο οποίος πούλησε την Porsche το 2008, εκτιμά πως η ιδιαιτερότητα του συμπλέκτη δεν οδήγησε στον θάνατο του Πολ Γουόκερ και του Roger, αλλά ισχυρίζεται ότι ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο.

«Όταν την οδηγούσα σε ευθεία ήταν σταθερή σαν πέτρα. Έμαθα όμως να μην την πιέζω, ήμουν προσεκτικός και σεβόμουν τη δύναμή της», λέει ο ίδιος.
Ο Όλμπερζ αποκάλυψε επίσης ότι και εκείνος είχε ένα ατύχημα οδηγώντας το συγκεκριμένο αμάξι, όταν έχασε τον έλεγχο.
«Ένιωσα σαν να οδηγούσα πάνω σε πάγο. Φοβήθηκα, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να περιμένω με ένα τέτοιο αυτοκίνητο», είπε.
Σύμφωνα με τη New York Daily News, από το μοντέλο της Porsche Carrera GT 2005, έχει αφαιρεθεί το ηλεκτρονικό σύστημα της ροπής και της κίνησης του οχήματος PSM (Porsche Stability Management), το οποίο βρίσκεται στον standard εξοπλισμό όλων των καινούριων αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Σταμάτησαν να πουλάνε το αυτοκίνητο αυτό στις ΗΠΑ γιατί δεν κάλυπτε τις αμερικανικές προϋποθέσεις ασφαλείας», δήλωσε ο δικηγόρος Γκρεγκ ΜακΛέλαν στην αμερικανική ιστοσελίδα.Επίσης επεσήμανε ότι το μαύρο κουτί της Porsche θα μπορεί να αποκαλύψει την ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο Rodas, ακόμα και αν την ώρα της πρόσκρουσης είχε επιταχύνει ή είχε πατήσει φρένο και κατά πόσο λειτούργησαν σωστά οι αερόσακοι.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget