30/11/13

Where is Santa Claus? Mamacita donde esta santa claus augie rios
Dónde Está Santa Claus? (Spanish for Where is Santa Claus?) is a novelty Christmas song. Twelve year old, Augie Rios had a hit with the song in 1959 which featured the Mark Jeffrey Orchestra. The 45 record single was backed with the song "Ol' Fatso (I Don't Care Who You Are Old Fatso, Get Those Reindeer Off My Roof)." Written by George Scheck, Rod Parker, and Al Greiner, and copyrighted in 1958, the copyright was renewed and is owned by Ragtime Music. The song "¿Dónde Está Santa Claus?" has now been immortalized in a toy called "Animated & Musical Singing Puppy", made in Hong Kong, China, and distributed in the U.S. in 2011. The song was originally released on MGM Records' Metro label. It can now be found on various YouTube videos.It was also covered by actress Charo in 1978 and by the rock band Guster in 2003 (on the Maybe This Christmas Too? holiday compilation album).The song was referenced in the holiday hit Santa Claus and His Old Lady by Cheech and Chong.The a cappella men's singing group, "Straight No Chaser," covered the song on their "Christmas Cheers" CD (Atlantic Records, 2009).
The song also appeared in the 2011 movie A Very Harold & Kumar 3D Christmas.


BROUSKO EPEISODIO 54 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 54 ...Οι Ματθαίοι πιάνουν τον άνθρωπο που έβαλε ο Μάρκος να καταστρέψει τα αμπέλια. Στο μεταξύ η Χριστίνα πηγαίνει να συναντήσει τη Δήμητρα προκαλώντας την οργή της. Η Βασιλική πιέζει τη Μελίνα να τα ξαναβρεί με τον Σήφη, ενώ εκείνος εξακολουθεί να έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Εύα. Ο Διαμαντής έχει βάλει έναν δικό του άνθρωπο να παρακολουθεί τις κινήσεις της Δάφνης και παράλληλα προτείνει στον Μάρκο επαγγελματική συνεργασία. Η Εύα εξομολογείται στη Βασιλική το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και παράλληλα εκδηλώνει την αντιπάθειά της προς τη Μελίνα. Η συμπεριφορά της Εύας δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη Μελίνα, η οποία θα προσπαθήσει να την ερμηνεύσει… φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Βασιλική.
-happytv-gr

BROUSKO EPEISODIO 53 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 53 - Η φωτιά στο σπίτι της Αγγελικής, βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Σήφη, σε σχέση με την ασφάλεια της Στεφανίας. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας εξακολουθεί να πιέζει τη Μελίνα, η οποία προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το θέμα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης. Ο Μάρκος μαζί με τον Σήφη βάζουν μπροστά ξανά το σχέδιο καταστροφής των αμπελιών των Ματθαίων, ενώ η Αναστασία βρίσκεται στην Κύπρο και μαθαίνει από την Αλεξάνδρα Ιωάννου συγκλονιστικά στοιχεία που ενοχοποιούν τον Διαμαντή. Τελικά, η Αναστασία ζητάει τη βοήθεια του Ματθαίου, για να διαλευκάνουν μαζί την παλιά υπόθεση του δυστυχήματος. Τα εγκαίνια στο καινούργιο καφενείο της Κωνσταντίνας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Δάφνης και του Μηνά, που θέλουν με κάθε τρόπο να τη βοηθήσουν.
-happytv-gr

Final klemmena oneira teleutaia epeisodia 2014.ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ: Μιχαλης Μαρκατης, Κωνσταντίνα Κλαψινου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βίκυ Κάβουρα, Γιώργης Τσαμπουράκης και ο Γιώργος Σουξές. - Οχι ένα αλλά δυο φινάλε ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης, σε συνεργασία με την Άννα Αδριανού και την υπόλοιπη συγγραφική ομάδα των Κλεμμένων Ονείρων. Το ένα πρόκειται να προβληθεί το τέλος Δεκεμβρίου, όπου ουσιαστικά ολοκληρώνεται το πρώτο μεγάλο μέρος της ιστορίας και κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του Μεγάλου καναλιού και το δεύτερο με το οριστικό φινάλε του σήριαλ στα τέλη Μαιου , όπου θα πέσει οριστικά η αυλαία του τρίτου και τελευταίου κύκλου!
Ο Ορεστης Σταθατος (Μιχαλης Μαρκατης) θα μπλεχτει ερωτικα με την Χρυσα και η γυναικα του Ορεστη (Κωνσταντίνα Κλαψινου) που θα παει σαν καθηγήτρια στο κολεγιο και θα κανει ερωτικη σχεση με τον Σταυρο!Η Αλεξάνδρα θα βγάλει από την ζωή της τον Κίμωνα. Αυτός θα τα φτιάξει με την Νατάσα και θα φύγουν μακριά. Η Βίκυ και ο Δρόσος δεν θα έχουν αίσιο τέλος. Εκείνος θα απομονωθεί για να γράψει το βιβλίο για την ζωή της και εκείνη θα σχεδιάσει την τιμωρία του Μαλτέζου. Ο Άρης θα γίνει πιο λογικός και ήρεμος. Θα έρθει κοντά με τον Σταύρο. Ο Σταύρος όταν τελειώσει πια το κολέγιο θα έρθει κοντά με μια νέα καθηγήτρια(Κωνσταντίνα Κλαψινου) που θα διδάξει στο κολέγιο και θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ τους. Η Χρύσα θα αρρωστήσει βαριά, θα έρθει κοντά στον θάνατο αλλά τελικά θα έχει αίσιο τέλος. Ο Γιάννης ζει και επιστρέφει απο την Αμερικη. Η Μαντώ τον διώχνει από κοντά της, ωστοσο εκείνος της εξηγεί και φεύγουν μαζι στο εξωτερικό. Η Μαρία(πρωην του σταυρου) επιστρέφει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή του Άρη. Ωστόσο ο Μαλτέζος σχεδιάζει την εκδίκηση που θα πάρει από όλους.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ:Μιχαλης Μαρκατης, Κωνσταντίνα Κλαψινου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Βίκυ Κάβουρα, Γιώργης Τσαμπουράκης και ο Γιώργος Σουξές.








πληροφοριες απο τα κλεμμενα ονειρα FACEBOOK

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget