28/11/13

Brousko epeisodio 52 - Ο Σήφης έχει αποφασίσει να πάρει εκδίκηση από την Μελίνα και συνεχίζει το σχέδιο του. Ο Αντώνης μιλάει στην Αναστασία για μια γυναίκα, που μπορεί να την βοηθήσει στο να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των γονιών του Ματθαίου. Ο Διαμαντής προσπαθεί να της χαλάσει τα σχέδια.Η Στεφανία θα έχει ένα ατύχημα και η Αγγελική δεν θα μπορεί να τη βοηθήσει. Το σπίτι τους θα πάρει φωτιά και η Αγγελική με την Στεφανία θα είναι μέσα εγκλωβισμένες. Ο Σήφης συνεχίζει να βλέπει την Εύα και ολοένα και δυναμώνει το φλερτ τους.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BROUSKO
πηγη Videocosmos

Η Πάολα διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της και οι αποδείξεις έρχονται μέσα από τη δουλειά της. Οι δύο τελευταίες δισκογραφικές δουλειές της, «Γίνε μαζί μου ένα» και «Μετά τα μεσάνυχτα – Live», έγιναν χρυσή και πλατινένια αντίστοιχα, ενώ αυτό το χειμώνα κρατάει με τον Παντελή Παντελίδη το «τιμόνι» του σχήματος στο «Teatro» όπου και εμφανίζονται.

Παράλληλα, το πρόσφατο single της «Μηδέν» κυριαρχεί στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, όντας σταθερό κάθε εβδομάδα μέσα στις 10 πρώτες θέσεις των airplay charts.

«Η μόνη αλήθεια» είναι πως η Πάολα εκτός από το λαϊκό χαρακτήρα της κρύβει και μία ροκ προσωπικότητα, την οποία ετοιμάζεται να φανερώσει στη νέα της δουλειά. Μαζί με τους μόνιμους πλέον συνεργάτες της, το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου που υπογράφουν όλες τις επιτυχίες της, αλλά μαζί και με τον Παντελή Παντελίδη σε μία συνεργασία που το κοινό και των δύο ανέμενε, η Πάολα πρόκειται να φέρει για ακόμη μία φορά τα «πάνω-κάτω».

«Η μόνη αλήθεια» είναι πως η Πάολα σε λίγες ημέρες επιστρέφει με καινούρια προσωπική δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven στην οποία θα συμμετέχουν με τα τραγούδια τους οι προαναφερόμενοι δημιουργοί.

«Η μόνη αλήθεια» της θα αποκαλυφθεί σύντομα, είστε έτοιμοι;

Hit-Channel.com

Μπρούσκο επεισοδιο 51, brousko, mprousko epeisodio 51BRUSKO EPISODE 51 Μπρούσκο επεισόδιο 51
Μόλις μαθαίνει η Μελίνα πως η Ευρυδίκη είναι έγκυος, εκνευρίζεται και πιστεύει πως ο Αχιλλέας την πρόδωσε. Ο Σήφης προσπαθεί να προσεγγίσει την Μελίνα και την πηγαίνει για φαγητό και της προτείνει να κάνουν μια καινούρια αρχή. Ο Αχιλλέας δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Μελίνα.Ο Σήφης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Εύα. Ο Διαμαντής μαθαίνει για τις προσπάθειες της Αναστασίας, που κάνει αυτή στην Κύπρο, σχετικά με το παλιό δυστύχημα των Ματθαίων.Η Αγγελική χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα να παραμελεί όλο και περισσότερο τη Στεφανία. Αυτό το γεγονός τη φέρνει σε ρίξη με τον Σήφη. Η Εύα έχει γοητευτεί από τον Σήφη, ενώ η Βασιλική δεν γνωρίζει τίποτα για τις κρυφές της συναντήσεις με τον Σήφη.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BROUSKO
πηγη Videocosmos

Ο Κινέζος Zhang Hua μπήκε στα Ρεκόρ γκίνες, αφού κατάφερε να παρκάρει τέλεια, έναν τράκτορα από επικαθήμενο φορτηγό σε έναν πολύ στενό χώρο με ελάχιστα εκατοστά περιθώριο.
Parallel Parking IN A TRUCK

πηγη Videocosmos

Σημαντικό βοήθημα της τάξη των 200 ευρώ το μήνα ακόμα και για 12 μήνες εξασφαλίζουν από 1/1/14 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών, εφόσον βέβαια πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Πριν από λίγους μήνες, το υπουργείο Εργασίας νομοθέτησε δύο βασικές αλλαγές όσον αφορά στις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η ημέρα του νέου έτους.
Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση οι «άνεργοι ηλικίας 20-66 ετών που έχουν εξαντλήσει την δικαιούμενη τακτική επιδότηση, δικαιούνται επίδομα μακροχρόνιου ανέργου ύψους 200 ευρώ το μήνα για χρονικό διάστημα 12 μηνών, όταν το εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ και προσαυξανόμενο με 586 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί».

Οι προϋποθέσεις για το επίδομα

1. Ηλικία από 20 μέχρι 66 ετών. Ως ημερομηνία γέννησης του δικαιούχου του επιδόματος λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του 20ου έτους της ηλικίας του και ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 66ου έτους του δικαιούχου η 31η Δεκεμβρίου του έτους της συμπλήρωσης. Η συμπλήρωση του 66ου έτους συνεπάγεται την διακοπή της καταβολής του επιδόματος στο δικαιούχο.

2. Εξάντληση 12μηνης τακτικής επιδότησης ανεργίας. Δικαιούχοι είναι και όσοι έχουν εξαντλήσει κατά το παρελθόν 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά (δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις). ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι δικαιούχοι οι άνεργοι των οποίων η εγκριτική απόφαση χορήγησης τακτικής επιδότησης ανεργίας είναι μικρότερη των δώδεκα μηνών.

3.Να έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης, χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο, παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα ποια χρονική περίοδο έλαβαν την δωδεκάμηνη τακτική επιδότηση. Αν π.χ. ο ενδιαφερόμενος έχει λάβει επίδομα ανεργίας 12μηνης διάρκειας που έληξε την 05/12/1998 και υποβάλει αίτηση για το επίδομα μακροχρονίως ανέργου την 15/05/2014, θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 16/5/2013 έως 15/5/2014 να αποδεικνύεται η κατάσταση της διαρκούς 12μηνης διάρκειας ανεργίας του.

4.Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 10.000 ΕΥΡΩ. Το συγκεκριμένο εισόδημα προσαυξάνεται κατά 587 ΕΥΡΩ για κάθε ανήλικο τέκνο. Ανήλικο τέκνο θεωρείται αυτό που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Σημείωση : Οικογενειακό εισόδημα θεωρούμε το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο του ίδιου και της οικογενείας του (συζύγου και ανηλίκων τέκνων).

Δεν προσμετράται στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα: το επίδομα ανεργίας, ασθενείας, μητρότητας, καθώς και το επίδομα μακροχρονίως ανέργου (για τυχόν χορήγηση του κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος) .

Για ενήλικες άγαμους δικαιούχους ως οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το ατομικό.

Ποιά είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

Αίτηση του δικαιούχου στην Υπηρεσία ΟΑΕΔ του τόπου διαμονής του.Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης επικυρωμένο από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. του προηγούμενου οικονομικού έτους. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν υπέχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης, θα προσκομίζει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης και ότι δεν είχε ετήσιο οικογενειακό εισόδημα που να υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων του. Στην υπεύθυνη δήλωση θα βεβαιώνει η οικεία Δ.Ο.Υ. ότι παρελήφθη από αυτήν όμοια υπεύθυνη δήλωση.

Σε περίπτωση που η καταβολή του προαναφερόμενου επιδόματος συνεχίζεται και κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος ο δικαιούχος θα υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνει ότι το ετήσιο του προηγούμενου οικονομικού έτους εισόδημα του δεν υπερέβη το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων του Στην προαναφερόμενη υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να βεβαιώνει η οικεία Δ.Ο.Υ. ότι παρελήφθη από αυτήν όμοια υπεύθυνη δήλωση. Όσοι εκ των δικαιούχων είναι υπόχρεοι υποβολής φορολογικής δήλωσης, θα πρέπει να προσκομίζουν και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης αμέσως μετά την υποβολή της στη Δ.Ο.Υ.Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου με την οποία βεβαιώνεται : α) ότι ο αιτών δεν συμμετέχει σε επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, δεόντως επικυρωμένο, β) ότι δεν λαμβάνει επίδομα από άλλη Υπηρεσία του ΟΑΕΔ και γ) ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να γνωστοποιήσει οποιαδήποτε μεταβολή που επήλθε στα στοιχεία που δήλωσε υπευθύνως.Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έχοντες ανήλικα τέκνα.ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στον οποίο πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο πρόγραμμα περιοριζόταν στην ηλικιακή ομάδα 45-65 ετών και το ετήσιο εισόδημα τους δεν έπρεπε να ξεπερνά τις 5.000 ευρώ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget