12/11/13

Νεο Σοκ: Βρέθηκε κι άλλη «Μαρία» στα χέρια Ρομά
Υπόθεση που παρουσιάζει ομοιότητες με της μικρής 'Μαρίας' στα Φάρσαλα, ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά από εντολή της τοπικής εισαγγελίας.Όπως έγινε γνωστό, αφορά ζευγάρι Ρομά από τον καταυλισμό των «Υψωμάτων Διαβατών» της Θεσσαλονίκης, το οποίο υπέβαλε δήλωση γέννησης παιδιού μόλις λίγους μήνες μετά από προηγούμενη γέννα που είχε δηλώσει.
Οι αρχές εντόπισαν το ανδρόγυνο και μετά από έρευνα DNA που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς του 4χρονου -σήμερα- παιδιού. Το τελευταίο φιλοξενείται ήδη σε Ίδρυμα, ενώ από την εισαγγελία Πλημμελειοδικών ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του ζευγαριού για αρπαγή ανηλίκου σε κακουργηματικό βαθμό.
Η έρευνα αυτή έγινε κατόπιν σχετικής εντολής που είχε δώσει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προς όλες τις εισαγγελίες πρωτοδικών ανά τη χώρα, με αφορμή την υπόθεση της ανήλικης 'Μαρίας'.
Η παραγγελία αφορούσε τις ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως παιδιών που έγιναν το διάστημα 2008-2013 με βάση απλώς υπεύθυνες δηλώσεις. Στο πλαίσιο αυτό η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης πέρασε από «κόσκινο» όλες τις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης παιδιών που συντάχτηκαν την τελευταία 5ετία στα 47 ληξιαρχεία του νομού Θεσσαλονίκης.
Από την ίδια έρευνα, η οποία επεκτάθηκε και στους φορείς Πρόνοιας που χορηγούν επιδόματα τέκνων, διαπιστώθηκαν άλλες έξι ύποπτες περιπτώσεις -όπου υπάρχει μικρή απόσταση από δηλωθείσες γεννήσεις- οι οποίες όμως ακόμη είναι υπό διερεύνηση.


Το Hyundai i20 WRC οδήγησε ο Juho Hanninen στην Γερμανία σε υγρές συνθήκες και όλα δείχνουν ότι ο Φινλανδός θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Hyundai. Δες το βίντεο από τις δοκιμές:

Ελένη Χατζίδου instagram eleni chatzidou - Αρχικά, από την Ελένη Χατζίδου μάθαμε μόνο τη φωνή της. Όχι. Είναι αλήθεια αυτό. Στο "Χειρότερα" εγώ δεν ήξερα τι δίμετρα πόδια και ντεκολτέ έκρυβε από πίσω αυτό το λαρύγγι.

















O Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το πάρκο Γκεζί
«Oι άνθρωποι των πόλεων έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και το πάρκο αυτό είναι το σύμβολο αυτής της έκφρασης. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο» δήλωσε ο ίδιος.
Ο Παπανδρέου στο πάρκο Γκεζί φύτεψε ένα μικρό πεύκο και σύμφωνα με τα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος η ενέργεια αυτή έγινε προς τιμήν των θυμάτων των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί.
Ο ξεριζωμός των δέντρων στο συγκεκριμένο πάρκο από τις μπουλντόζες του δήμου για να χτιστεί ομοίωμα Οθωμανικού στρατώνα το οποίο θα λειτουργούσε ως εμπορικό κέντρο, είχαν προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου και τις διαδηλώσεις.



O Τουφάο γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με τη συμπεριφορά της Καρμίνια, ενώ όλο αυτό το κλίμα μεταξύ τους θα οδηγήσει στη διερεύνηση των τραπεζικών λογαριασμών. Νοέμια και Βερόνικα αποδέχονται τη νέα πρόταση του Καντίνιο και αποφασίζουν να την ανακοινώσουν και στα παιδιά τους, που όμως δε θα αντιδράσουν όπως αυτές περίμεναν.Στο μεταξύ, η Ολένκα ψάχνει τρόπο για να ξανακερδίσει τη φίλη της Μοναλίζα, ενώ η σχέση της Σουέλεν με τον Ρόνι περνά από νέες δοκιμασίες…

suleiman episodes Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε σήμερα 12 Νοεμβρίου - Η Φαχριγιέ έχει πάρει εντολή απ' τη Σαχ Σουλτάν να σκοτώσει τη Χουρρέμ και τον φρουρό της.Όταν λαμβάνει δράση όμως, αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς η Χουρρέμ μαθαίνει για το σχέδιο δολοφονίας της.Ο Ρουστέμ καταφέρνει να παγιδεύσει τη Σαχ Σουλτάν και τη Χατιτζέ.Στη Μάνισα, ο Ηγεμόνας Μουσταφά, μοιράζει χρήματα στους στρατιώτες που επέστρεψαν από την εκστρατεία.

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την πρόσληψη 27.948 ανέργων, μέσω ΟΑΕΔ, σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα. Η προκήρυξη έχει λάβει ήδη το «πράσινο φως» από το ΑΣΕΠ και αναμένεται να δημοσιευτεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, εκτός από τα πτυχία, που αναγράφονται πιο κάτω για τις θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, γίνονται δεκτά και το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή προγραμμάτων σπουδών επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Για τις θέσεις ΤΕ γίνονται, επίσης, δεκτά το αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή προγραμμάτων σπουδών επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Τέλος, για τις θέσεις ΔΕ, σε κάθε περίπτωση, γίνονται δεκτοί και οι παρακάτω τίτλοι σπουδών: ΙΕΚ ή τεχνικού επαγγελματικού εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή ενιαίου πολυκλαδικού λυκείου ή τεχνικού επαγγελματικού λυκείου ή τεχνικής επαγγελματικής σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον δευτεροβάθμιας ή μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Οι θέσεις ανά υπουργείο:
Υπουργείο Δικαιοσύνης: 767
Υπουργείο Εργασίας: 2.582
Υπουργείο Εσωτερικών (Δήμοι Περιφέρειες): 21.945
Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου (Λιμάνια): 40
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Μητροπόλεις): 1.163
Υπουργείο Πολιτισμού (Μουσεία): 777
Υπουργείο Υγείας (Νοσοκομεία): 474
Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΟΑΣΑ): 200

Η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το νέο single των REC "Πετάω Ψηλά" φαίνεται ότι τους έβαλε σε σκέψεις για να πετάξουν ακόμη ψηλότερα. Πως θα το πετύχουν αυτό; Μα φυσικά σε συνεργασία με τους μοναδικούς Freaky Fortune ! Ένα νέο Dance Version έρχεται πολύ σύντομα μέσα από μια συνεργασία που σίγουρα θα σας κάνει να ανεβάσετε την ένταση!Το "ΠΕΤΑΩ ΨΗΛΑ (Freaky Fortune Remix)" θα ακουστεί αποκλειστικά μέσα από το MAD RADIO 106,2 αλλά και από το επίσημο κανάλι του MAD TV στο YouTube σε λίγες μόνο ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε λίγο αργότερα και μια ακόμη Version του Video Clip που θα περιέχει και Deleted Scenes από την σημερινή έκδοση ! VIDEO

- Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 12/11 Επεισόδιο 44
Ο Αλί ακολουθεί την Αϊλίν και τον Σονέρ ως το σπίτι και δημιουργείται μεγάλη φασαρία. Τα λόγια της Αϊλίν ξαφνιάζουν όλη την οικογένεια. Ο Σονέρ ανακοινώνει στην οικογένεια Ακάρσου ότι σύντομα θα έρθει να ζητήσει εκ μέρους του αδελφού του το χέρι της Αϊλίν. Ο Εκμπέρ είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να χωρίσουν οι δρόμοι τους με την Καρολίν. Επισκέπτεται τους νεόνυμφους στο σπίτι τους και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας...

FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 145 Τρίτη 12/11 - Ο Μουσταφά, που όλον αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη φυλακή και ονειρεύεται τη Φατμαγκιούλ, έρχεται τελικά αντιμέτωπος με την αλήθεια. Της τηλεφωνεί, διατηρώντας μεγάλες ελπίδες, τις οποίες όμως χάνει όταν μαθαίνει ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτεί τον Κερίμ. Το γεγονός, όμως, ότι ακόμα και μέσα από τη φυλακή ο Μουσταφά καταφέρνει να τους δημιουργεί προβλήματα, αναγκάζει τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ να λάβουν πρόσθετα μέτρα. Ωστόσο, με τη γλυκιά αγωνία του γάμου, το ζευγάρι σύντομα ξεχνάει την ύπαρξη του Μουσταφά. Η γυναίκα του Φαχτερίν, Τζένυ, και η κόρη του, Ντενίζ, έρχονται από την Αυστραλία και οι ετοιμασίες του γάμου επιταχύνονται. Όλα γίνονται όπως πρέπει και οι πάντες είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν τις παραδόσεις του γάμου. Ψώνια, ορχήστρες, φαγητά και ένας στολισμένος κήπος κατάλληλος για την τελετή, μακριά όμως από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων, που καταφθάνουν από νωρίς έξω από το σπίτι του δικηγόρου Καντίρ. Όμως ο Μουσταφά, που ξέρει ότι πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει, αναλαμβάνει δράση για να εμποδίσει οριστικά την ευτυχία της Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ. Πληρώνει κάποιον για να πυροβολήσει τον γαμπρό την ώρα του μυστηρίου!.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget