8/11/13

vasiliki ageli alvania Για την καταγωγή της, αλλά και τον ρατσισμό που υπέστη σαν παιδί μίλησε η Βασιλική Αγγελή στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ. «Δυστυχώς, στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί οι ρατσιστές. Έχω βιώσει πολύ το ρατσισμό, γιατί είμαι Βορειοηπειρώτισσα. Αν και ήμασταν από την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, ο κόσμος δεν γνωρίζει και μας αντιμετώπισε ρατσιστικά. Οι δάσκαλοι μας θεωρούσαν αλλοδαπούς, έτσι μας θεωρούσαν και τα παιδιά. Έπρεπε οι δάσκαλοι να καταγράψουν τους αλλοδαπούς κι εμείς να σηκώνουμε χέρι σαν να ήμασταν κάτι διαφορετικό και όχι σαν όλα τα άλλα παιδάκια. Αυτό ήταν τραυματικό για ένα παιδάκι. Ένιωθα άσχημα».Τώρα που έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από τη συμμετοχή της στις πολύ επιτυχημένες σειρές Η ζωή της άλλης και Κλεμμένα Όνειρα, νιώθει σαν να πήρε την εκδίκησή της, δηλώνει.«Ναι, έτσι είναι, όπως ακριβώς το λες. Κάπου ένιωσα ότι παίρνω το αίμα μου πίσω. Μου αρέσει. Γιατί πραγματικά ήταν και είναι πολύ δύσκολο. Αγαπώ αυτό που κάνω και ήθελα να ανταμειφτώ για τις προσπάθειές μου».



to spiti tis emmas epeisodia το σπιτι της εμμας επεισοδια - Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Μορφονιός.
Η οικογένεια Παξινού κατοικεί σε ένα τριώροφο σε μια γειτονιά της Αθήνας. Ο Αρχοντής, που μένει στο ισόγειο, είναι ο πατέρας και παππούς της οικογένειας. Είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του Ιουλία και απολαμβάνει την ελευθερία του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις. Ζει με ένα πανέξυπνο γκόλντεν ριτρίβερ, την Έμμα, που του έχει κλέψει την καρδιά. Στον πρώτο όροφο μένει η κόρη του Αρχοντή και της Ιουλίας, Ζωή, αδιόριστη φιλόλογος που ζει μόνη προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της. Στο δεύτερο όροφο μένει ο γιος του Αρχοντή και της Ιουλίας, Ιάσωνας, με τη γυναίκα του Ελπίδα και τα δύο τους παιδιά, Τζούλη και Κωστάκη. Η Έμμα τα πάει καλά με όλους αλλά έχει τις αδυναμίες της, την εξής μία, τον «πατερούλη της», τον Αρχοντή! Ο Αρχοντής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του όταν αποφασίζει να συζήσει με τη νεαρή και όμορφη Άννια που κατάγεται από την Ουκρανία.
Η Έμμα, πάντως, δεν ανησυχεί για όσα ευτράπελα συμβαίνουν στην οικογένειά της. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο αφεντικό της, τον Αρχοντή και ξέρει ότι εκείνος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος (Αρχοντής), Κάτια Δανδουλάκη (Ιουλία), Φαίδρα Δρούκα (Ελπίδα), Παύλος Ορκόπουλος (Στέλιος), Νίκος Ορφανός (Ιάσωνας), Χρύσα Παπά (Ζωή), Ευαγγελία Συριοπούλου ('Αννια) και οι μικροί Εύη Δαέλη (Τζούλη) και Βασίλης Γαλαίος (Κωστάκης)
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Αντρέας Μορφονιός
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget