6/11/13

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, από τα συνολικά 30 εκατ. ευρώ που έχει προκυρηχθεί η ΑΜΚ αποκάλυψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα. Αναλυτικά:

Για το αν θα μπει ο Νοτιάς ή κάποιος άλλος στις μετοχές:

«Όποιος παίρνει μετοχές θα αναγράφετε στο μετοχολόγιο. Δυναμικά αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Παππάς και ο κ. Χατζηϊωάννου. Θα μιλήσω με τον κ. Νοτιά. Ο χρόνος θα δείξει»

Για το Άλσος:

«Δεν μπορεί να γίνει τέτοιο έργο, με τα σκουπίδια μέσα. Εφόσον φύγουν τα σκουπίδια η ΑΕΚ θα είναι ο μόνιμος χορηγός αυτού του Άλσους. Θέλουμε να αξιοποιηθεί το Άλσος. Ζητάμε μόνο να φύγουν τα σκουπίδια».

Στη θέση των σκουπιδιών θα γίνει πράσινο;

«Στη θέση που θα φύγουν τα σκουπίδια δεν θα γίνει τίποτα. Θα αξιοποιήσουμε το χώρο. Θα γίνει πράσινο».

Για την Ερασιτεχνική και το γήπεδο:

«Η Ερασιτεχνική θα παραχωρήσει για 49 την εκμετάλλευση. Ιδιοκτησιακά θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Έτσι γίνονται παντού τα γήπεδα. Η Ερασιτεχνική θα παίρνει τα ποσοστά βάση νόμου».

Για τη διαδικασία των μετοχών;

«Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα. Όταν κλείσει η ΑΜΚ θα του παραδοθούν οι μετοχές. Απλά πράγματα».

Για το εμπορικό όνομα του γηπέδου;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω. Όλα στην ώρα τους. Θα πουλήσουμε αυτό που ειδατε σήμερα και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω. Δεν είναι φτηνό όλο αυτό το γήπεδο. Μόνο αυτό σας λέω».

Ποιοι είναι οι συντελεστές του έργου;

«Έχει γίνει πολλή δουλειά. Ο κ. Ανδριόπουλος ο κύριος μάνατζερ του έργου. Ο κ. Κυρατσού σχεδίασε ό,τι είδατε. Θέλω να πιστεύω ότι όντως είναι μοναδικό το έργο που θα φτιάξουμε, γιατί ως σήμερα βλέπαμε όχι μακέτες, αλλά φωτογραφίες γηπέδων. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Θα δούμε το γήπεδο χτισμένο. Έχει γίνει συλλογική δουλειά. Και οι δύο τρέχουν με δικές τους ομάδες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Χρονοδιάγραμμα μη γράφετε. Εγώ βιάζομαι περισσότερο απ' όλους».

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και τι φοβάται;

«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ποτέ δεν φοβήθηκα τίποτα. Το μόνο που μένει είναι να μαζέψουμε τα λεφτά. Το ποσόν που έχει συγκεντρωθεί είναι καλυμμένο κατά 20 εκατ. Ευρώ».

Ποιες δυσκολίες έχετε αντιμετωπίσει; Υπάρχουν κλειστές πόρτες;

«Είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν ποιοι αγαπάνε την ΑΕΚ. Όποιος δεν βοηθήσει, τίποτα δεν μένει μυστικό, θα το ξέρετε πρώτοι».

Τι είπατε εσείς για το γήπεδο;

«Αδιαπραγμάτευτο για μένα ήταν το σχέδιο. Δεν ήθελα το γήπεδο της ΑΕΚ να μοιάζει με όλα τα άλλα.

Για τους 131;

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος»

Για τα έργα γύρω από το γήπεδο;

«Νομίζω αυτά τα έργα θα προχωρήσουν ταυτόχρονα. Τις επόμενες ημέρες οι Δικέφαλος προχωρά στην αγορά των οικοπέδων. Αγοράζουμε κάπου στα 7 στρέμματα. 20 στρέμματα θα είναι συνολικά, για να λύσουμε το πρόβλημα. Συν το υπόγειο πάρκινγκ. Θα κάνουμε και τον πεζόδρομο προς τον σταθμό. Θέλει δουλειά».

Το λόγο κατόπιν πήρε ο κ. Ανδριόπουλος λέγοντας σχετικά: "Έχουμε υποβάλλει τα πλάνα μας στο Δήμο, γιατί αυτός θα αποφασίσει και περιμένουμε την έγκριση από το Δήμο. Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου οι ομάδες παίρνουν μπόνους ακόμα και να μην υπάρχουν πάρκινγκ. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε πάρκινγκ".

Σχετικά με τα σχολεία και το Μουσείο:
«Δεν κάνουμε το Μουσείο για να το βλέπουμε εμείς. Φυσικά και θα περιμένουμε τα παιδιά».

Για το μήνυμα ότι πέρασε στο λόγο του για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο ή το γήπεδο; Εδώ μιλάω για το γήπεδο. Ό,τι είχα να πω για το ποδόσφαιρο το είπα μέσα στην αίθουσα. Μη το σχολιάσουμε παραπάνω».

Τι είναι κομβικό για το γήπεδο;
«Όλα κομβικά είναι. Το βασικό είναι τα χρήματα. Όταν έχουμε τα χρήματα όλα τα κάνουμε».

Σχετικά με τη χορητικότητα;
«Τι σημασία έχει πόσοι θα είναι στα πέταλα και στα VIP. Μη με τρελαίνεται τώρα. Δεν στέκει. Σημασία έχει πως το γήπεδο θα είναι από 32 έως 34.000».


















Στο χαρέμι, διαρρέει η φήμη πως η Χουρρέμ πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Εκείνη, στην προσπάθειά της να διαψεύσει τις φήμες, επιδεινώνει την κατάσταση και κάνει ένα μεγάλο λάθος. Η Χουρρέμ επιτίθεται στη Χατιτζέ και τη χτυπάει μέχρι θανάτου.Ο Σουλεϊμάν διατάζει να ψάξουν τον θησαυρό του Ιμπραήμ. Από την άλλη, η Χουρρέμ λαμβάνει δράση για να γλιτώσει από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Στο παλάτι έρχονται τα πάνω - κάτω με την εξαφάνιση της Χατιτζέ. Η Σαχ Σουλτάν από την πρώτη στιγμή θεωρεί υπεύθυνη τη Χουρρέμ για την εξαφάνιση της Χατιτζέ.
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Η Δάφνη, δημιουργώντας ίντριγκες, παλεύει ν' αποτρέψει τον Αχιλλέα, ν' αποκαλύψει στον Σήφη, τη σχέση του με τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι πίσω απ' τον πυροβολισμό του Ματθαίου βρίσκεται η Αναστασία, εκείνη «στριμώχνει» τον Διαμαντή, που της ομολογεί ποιος μεσολάβησε και σταμάτησαν οι έρευνες γύρω απ' το δυστύχημα των γονιών του Ματθαίου.

Από διαβολική σύμπτωση, ο Μιχάλης Ιωάννου, υπήρξε «ένθερμος πελάτης» της Δάφνης στο παρελθόν, γεγονός που εκμυστηρεύεται ο ίδιος στον Μάρκο, που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό. Ο Σήφης εξακολουθεί ν' αρνείται να γνωριστεί με την κόρη του, τη Στεφανία. Μετά την ψυχρή στάση του Ματθαίου, ο Αχιλλέας, λυπημένος, επιστρέφει στο Πόρτο Ράφτη, όπου η ζωή του κι η ζωή της Μελίνας, θα μπουν γι' άλλη μια φορά σε κίνδυνο!

KLEMMENA ONEIRA - Ο γιατρός ανακοινώνει πως η κατάσταση της Βίκυς παρουσιάζει βελτίωση, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια σαφέστερη απάντηση για την απώλεια όρασής της. Η Νάνσυ διαβάζει συγκλονισμένη το ημερολόγιο του Θεόφιλου και η Σάννυ την παροτρύνει να κανονίσει άμεσα ραντεβού με το γυναικολόγο της.Η Μαντώ διαβάζει το βιβλίο του Καρελά και παρατηρεί έκπληκτη ένα σωρό ομοιότητες ανάμεσα στη ζωή της ηρωίδας και τη δική της. Η τράπεζα αποφασίζει να προχωρήσει στην κατάσχεση του σπιτιού του Σταύρου και ο Ρώσος με τη Χρύσα, συντετριμμένοι, αναρωτιούνται πώς θα καταφέρουν να το πουν στον Σταύρο. Ο Άρης ζητά συγγνώμη από τη Φαίη για τη σκηνή που προκάλεσε το γάμο και εκείνη του ζητά να την αφήσει επιτέλους ήσυχη…

FATMAGUL EPISODE 141 GREEK SUBS VIDEO - Η Φατμαγκιούλ, που ανησυχεί ότι η απόσταση με τον Κερίμ θα συνεχίσει να μεγαλώνει, πηγαίνει στην Αλικαρνασσό για να είναι μαζί του. Μόλις ο Κερίμ την αντικρίζει ξεχνάει όλες του τις ανησυχίες και προσπαθεί να μην σκέφτεται τον Μουσταφά. Η Φατμαγκιούλ με την κίνησή της κάνει ένα πραγματικά μεγάλο βήμα προς τον Κερίμ. Η Μουκάντες, που φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί το παιχνίδι που έχει στήσει, προσπαθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Αλικαρνασσό.
Παρόλα αυτά, καθώς ο Μουσταφά συνεχίζει να γράφει γράμματα κάθε μέρα για να προσεγγίσει τη Φατμαγκιούλ, η Μουκάντες αναγκάζεται να λάβει και πάλι δράση. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι ο Κερίμ και ο Φαχρετίν έχουν ακολουθήσει στην Αλικαρνασσό τον γιατρό που υπέγραψε την ψευδή μαρτυρία σχετικά με την κακοποίησή της και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει αυτοπροσώπως. Όταν τελικά μιλάνε, τότε και οι δυο πλευρές ξαναζούνε εκείνα τα γεγονότα. Καθώς η Φατμαγκιούλ συνεχίζει να συναντιέται με κάθε άτομο υπεύθυνο για τον εφιάλτη που έζησε και να το κοιτάει στα μάτια, ο Κερίμ συνεχίζει να παλεύει κι αυτός με τη συνείδησή του.
FATMAGUL EPISODE 141 GREEK SUBS VIDEO 1
FATMAGUL EPISODE 141 GREEK SUBS VIDEO 2
FATMAGUL EPISODE 141 GREEK SUBS
VIDEO 3

PRODOSIA Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 6/11 Επεισόδιο 40 AKARSU - Η Αϊλίν έχει αναθεωρήσει τις αποφάσεις της και τις ανακοινώνει στον Σονέρ, ο οποίος μένει... έκπληκτος. Αδυνατεί να καταλάβει τα αίτια της ξαφνικής αλλαγής της κοπέλας. Ο Αχμέτ ψάχνει να βρει κάποιο τρόπο ώστε να πλησιάσει την Μπερίν. Τελικά την πείθει να συναντηθούν και να μιλήσουν για τα προβλήματα, που έχουν προκύψει στη σχέση τους. Ο Αλί μάταια προσπαθεί να διώξει από το μυαλό του τη σκέψη της Τζεμιλέ, η οποία, παρά τις αντιρρήσεις του, εξακολουθεί να εργάζεται στο μαγαζί του ψαρά.

Μετα την σουπερ προσφορα... του γουαι-φαει ερχεται η εφαρμογή "δακτυλίου" στα... τζάκια και τις ξυλόσομπες.Αυτο φαίνεται ότι σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Αττική και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, το μέτρο θα εφαρμόζεται από 3 έως 15 ημέρες στην καρδιά του χειμώνα, όταν τα τζάκια και οι ξυλόσομπες αναμένεται να χρησιμοποιούνται κατά κόρον, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της αιθαλομίχλης.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος προσπαθεί να προλάβει αντίστοιχο φαινόμενο τους επόμενους μήνες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα επιβάλλει κατά περίπτωση, όπου θα σημειώνονται υψηλές τιμές αιωρούμενων σωματιδίων, απαγορευτικό για τζάκια και ξυλόσομπες.
Το απαγορευτικό θα εφαρμόζεται ανά περιοχές και χρονικά διαστήματα και ο εντοπισμός των παραβατών θα γίνεται από τις καμινάδες.
Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει ότι το σχέδιο υπουργικής απόφασης του υπουργείου Περιβάλλοντος υπεγράφη την Τρίτη και προωθήθηκε προς έγκριση και σε άλλα έξι συναρμόδια υπουργεία.
Παραμένει μεγάλο ερώτημα βέβαια ο εντοπισμός... Πώς θα υποχρεώνεται ο ιδιοκτήτης να σβήσει το τζάκι ή τη σόμπα του;
ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ... ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ!


samaras wifi - Άκρως χιουμοριστικά σχόλια πυροδότησε η υπόσχεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για ανάπτυξη δικτύου WiFi, δηλαδή δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ, σε όλη την Ελλάδα και σε χρονικό διάστημα ενός έτους από σήμερα.

Από το πρωί που άρχισε να αναπαράγεται η είδηση τα κοινωνικά δίκτυα πήραν «φωτιά»:

-Το "δωρεάν Wi-Fi παντού", είναι το νέο "θα σας φτιάξουμε γεφύρια".

-Λίγο ακόμα να κρατούσε η εκπομπή, μαζί με το free Wi-Fi, θα μοίραζε και iPad αυτός

-Free wi-fi με...εντολή Σαμαρά

-Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!

-Ακούς κυρ-Στέφανε; Δίνει δωρεάν wi-fi o Σαμαράς

-Ο Σαμαράς θα δώσει free wi-fi και στη κατηγορία των υπαλλήλων που αποκαλεί το space "το μακρόστενο πλήκτρο"

-Ο Σαμαράς βρήκε τον τρόπο κατά της εγκληματικότητας... Τέρμα το κλέψιμο ίντερνετ από τον γείτονα...!!! Δωρεάν wi-fi.

-Σαμαράς: Αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, θα εκδιωχθούμε από το wi-fi και θα γυρίσουμε στην 56Κ dial-up.

-"Πως θα βάλω WiFi παντού; Ειναι απλό. Θα φορολογήσω όσους χρησιμοποιούν password."

-Ναι ρε φίλε,free wifi!! Επιτέλους ανάπτυξη! Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά θα μπορούμε να βλέπουμε τι τρώνε στο εξωτερικό

-Δωρεάν WiFi και 25 ευρώ για να μπεις νοσοκομείο.

-Άντε τώρα να πείσεις τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι η μαζική ακτινοβολία ενός πανελληνίου WiFi δεν είναι το νέο "μας ψεκάζουνε"...

-Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με ανακοίνωση του,στα περί δωρεάν Wifi του Αντώνη Σαμαρά: Δωρεάν VDSL έως 50Mpbs για όλο το λαό.

-Wifi υπάρχουν.

-Δώσε στο λαό να φάει κι άσε το Wi Fi

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Νεα Διαφημιση winbank τραπεζα πειραιως - τωρα αμα σου πω οτι παω να πληρωσω ενα λογαριασμο θα με πιστεψεις;
Μια νεα διαφημιση που εχει πλοκη με ενα νεο ο οποιος ξεκιναει απο το σπιτι του να πληρωσει ενα λογαριασμο και ξαφνικα ενω παει να κανει μια ευγενικη πραξη, σε μια ηλικιωμενη κυρια πεφτει η τσαντα της και εκει που προσπαθει να τη βοηθησει εχει φτασει να τον κυνηγουν οι παντες να παιρνει μεχρι και φωτια, με αποκορυφωμα οτι παει και μπαινει σε ενα σπιτι να σωθει και για κακη του τυχη πεφτει πανω σε ενα αγριεμενο τυπο... μασιστα και του λεει: Τωρα αμα σου πω οτι παω να πληρωσω ενα λογαριασμο θα με πιστεψεις;;;



ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget