29/10/13

Η Hyundai μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι του ανταγωνισμού», καθώς αποφάσισε να λανσάρει από το ερχόμενο έτος τη μεγάλη λιμουζίνα της, Genesis, σε μια νέα έκδοση και στην ευρωπαϊκή αγορά.
Ειδικότερα, το μεγάλο sedan θα τροφοδοτείται από τους γνώριμους κινητήρες της μάρκας V6 3,8 λτ και V8 5,0 λτ., αλλά θα γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις, προκειμένου και να ενισχυθεί η ιπποδύναμή τους, αλλά και να μειωθεί η κατανάλωσή τους, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards.Επίσης, τα μηχανικά αυτά σύνολα θα συνδυάζονται με κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ προαιρετικά θα τοποθετείται και το σύστημα 4κίνησης της Hyundai (HTRAC).





FATMAGUL GREEK SUBS EPISODE 135.Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ ανακουφίζονται, μόλις ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά δεν μπορούν να νιώσουν απόλυτα ήρεμοι, καθώς ο Σελίμ και ο Ερντογάν αγνοούνται ακόμη. Οι δυο τελευταίοι βρίσκονται σε ένα άγνωστο ταξίδι υπό πολύ αντίξοες συνθήκες, ενώ την ίδια ώρα ο Ρεσάτ Γιασαράν περνάει δύσκολα στη φυλακή.Ο Μιουνίρ, που προσπαθεί να επωφεληθεί από την απουσία τους, καταστρώνει κρυφά σχέδια και αρχίζει να στρέφει αυτή την κατάσταση προς όφελός του.
FATMAGUL GREEK SUBS EPISODE 135 video 1
FATMAGUL GREEK SUBS EPISODE 135 video 2
FATMAGUL GREEK SUBS EPISODE 135 video 3


ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Όταν ο ηγεμόνας Μουσταφά, μαθαίνει πως δεν θα συμμετέχει στην εκστρατεία, απογοητεύεται και πιστεύει πως πίσω απ’ αυτή την απόφαση κρύβεται η Χουρρέμ. Ο Σουλεϊμάν φεύγει για την εκστρατεία με τους ηγεμόνες Μεχμέτ και Σελίμ και η Χουρρέμ μένει μόνη στο παλάτι. Γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Σουλεϊμάν, αλλά τον σώζει ο Μπαλί Μπέη, ο οποίος αργότερα διορίζεται σύμβουλος - έμπιστος του σουλτάνου.Στο παλάτι φτάνει η είδηση πως ο Ηγεμόνας Μουσταφά οδεύει προς την Πόλη για να διεκδικήσει τον θρόνο. H Xατιτζέ, η Μαχιντεβράν και η Σαχ Σουλτάν στήνουν μια θανάσιμη παγίδα στη Χουρρέμ. Όμως γνωρίζοντας τους σκοπούς τους είναι υποψιασμένη και προφυλάσσεται. Τελικά όμως η καταστροφή τη βρίσκει από αλλού. Η Σαχ Σουλτάν, της προτείνει να πάρει τα παιδιά της στο δικό της παλάτι για να τα προστατέψει, όμως εκείνη, δεν την εμπιστεύεται. Αργότερα σοκάρεται, όταν μαθαίνει πως τα απήγαγαν…

VIDEO
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ



Η Χρύσα ακουμπά το ποτισμένο με δηλητήριο, μενταγιόν... Νιώθει μία ολοένα και μεγαλύτερη αδιαθεσία και με φρίκη συνειδητοποιεί ότι ο αδερφός της προσπάθησε να σκοτώσει τη Φαίη με τρόπο ύπουλο και σατανικό. Η αγωνία για τη Βίκυ συνεχίζεται, καθώς οι γιατροί φοβούνται ότι είναι πιθανό να μην τα καταφέρει τελικά.
Ο Σταύρος νιώθει τύψεις, γιατί πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για ό,τι συνέβη στη Βίκυ. Η Χρύσα κατηγορεί τον Άρη ότι έβαλε δηλητήριο στο μενταγιόν για να σκοτώσει τη Φαίη, αλλά εκείνος δεν το παραδέχεται. Μετά από έρευνες στον τόπο όπου έγινε το ατύχημα, ο Μακρής και η Τάνια διαπιστώνουν ότι κάποιος μετέφερε τη Βίκυ από το γκρεμό στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget