24/10/13

Sasha Ruseva και ο Atanas Rusev είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας.Τα βουλγαρικά μέσα μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα ότι οι βιολογικοί γονείς του 4χρονου κοριτσιού βρέθηκαν και κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η Μαρία είναι βιολογικό τους παιδί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Sasha Ruseva και ο Atanas Rusev είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας. Φαίνεται πως η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια. Ο θείος της υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την άφησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία.

Διαφορετική, ωστόσο, είναι η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία. Γεγονός που επιβεβαιώνουν και γείτονες, στους oπoίους φαίνεται πως είπε η μητέρα της ότι πούλησε το παιδί για 500 λεβ (250 ευρώ).
Οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας έχουν γύρω στα οκτώ με δέκα παιδιά, τα πέντε από τα οποία είναι ξανθά και μοιάζουν καταπληκτικά με την μικρούλα.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Στο Αστυνομικό Τμήμα του Γκούρκοβο οδηγήθηκε όλη η οικογένεια. Ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο άλλα παιδιά τους - όπως αναφέραμε ήδη στο ρεπορτάζ μας - μία κόρη και ένας γιός. Στη συνέχεια η βιολογική μητέρα της Μαρίας αφέθηκε ελεύθερη και δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η Μαρία μοιάζει να είναι το δικό μου παιδί. Θέλω να γίνουν εξετάσεις και αν είναι κόρη μου τη θέλω πίσω. Από χθες που είδα το παιδί στην τηλεόραση δεν μπορούσαν να φάω τίποτα. Το παιδί το γέννησα στην Ελλάδα και το χάρισα εκεί γιατί δεν είχα χρήματα να το ταΐσω». Η κόρη της Σάσα Ρούσεβα αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει και εκείνη τη Μαρία, ενώ ο γιός της με τρόπο συγκλονιστικό, περιέγραψε στους Βούλγαρους αστυνομικούς ότι η μητέρα του όλο αυτό το διάστημα που ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση, έβλεπε τις φωτογραφίες του παιδιού της στην τηλεόραση και έκλαιγε συνεχώς. (Τα μέλη της οικογένειας έξω από το σπίτι τους...) «Θέλω πίσω το παιδί μου» φώναξε η Ρούσοβα δηλώνοντας μετανιωμένη για την πράξη της, να δώσει δηλαδή τη Μαρία προς υιοθεσία. (Ο καταυλισμός της οικογένειας...) Πώς όμως η Μαρία έμεινε στους τσιγγάνους από τα Φάρσαλα οι οποίοι ήταν εξίσου φτωχοί και δεν κατέληξε σε κάποια εύπορη οικογένεια, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Είναι το μεγάλο ερώτημα που τίθεται αυτή τη στιγμή και είναι σίγουρο ότι θα απαντηθεί στις επόμενες ώρες. Συνελήφθησαν τα ξημερώματα Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της βιολογικής μητέρας της Μαρίας από το zougla.gr, η Interpol κατάφερε να εντοπίσει τους γονείς της στην πόλη Γκούρκοβο της Βουλγαρίας. Αυτήν την ώρα οι βιολογικοί γονείς της μικρής έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ανακρίνονται. Το ζευγάρι ζει σε άθλιες συνθήκες και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η οικογένεια έχει οκτώ με δέκα παιδιά.

sasa stamati faih skorda.Η Φαίη Σκορδά σήμερα έβαλε μία μίνι ροζ φούστα και μπήκε στο πλατό χορεύοντας ενώ η κάμερα ζούμαρε στα καλλίγραμμα πόδια της.Στη συνέχεια η κάμερα ζούμαρε στη συνέχεια στο βαθύ ντεκολτέ της Σάσας Σταμάτη, που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού έχει πλούσια προσόντα! Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα τα βγάλαμε όλα έξω» και οι συνεργάτες πείραζαν την Σάσα!

Πηγή gossip-tv-gr


Σε αγώνες για την 3η αγωνιστική - 2η ημέρα των ομίλων του Champions League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Group A
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σοθιεδάδ 1-0
Λεβερκούζεν - Σαχτάρ 4-0

Group B
Γαλατάσαράι - Κοπεγχάγη 3-1
Ρεάλ - Γιουβέντους 2-1

Group C
Άντερλεχτ - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-5
Μπενφίκα - Ολυμπιακός 1-1

Group D
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν 5-0
Βαθμολογία
Τσάμπιονς Λιγκ 1ος Ομιλος
ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Μάντσεστερ Γιουν. 3 2-1-0 6-3 7
2. Λεβερκούζεν 3 2-0-1 8-5 6
3. Σαχτάρ Ντόνιετσκ 3 1-1-1 3-5 4
4. Σοσιεδάδ 3 0-0-3 1-5 0

Τσάμπιονς Λιγκ 2ος Ομιλος
ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 3-0-0 12-2 9
2. Γαλατάσαραϊ 3 1-1-1 6-9 4
3. Γιουβέντους 3 0-2-1 4-5 2
4. Κοπεγχάγη 3 0-1-2 2-8 1

Τσάμπιονς Λιγκ 3ος Ομιλος
ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παρί Σ.Ζ. 3 3-0-0 12-1 9
2. Ολυμπιακός 3 1-1-1 5-5 4
3. Μπενφίκα 3 1-1-1 3-4 4
4. Αντερλεχτ 3 0-0-3 0-10 0

Τσάμπιονς Λιγκ 4ος Ομιλος
ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Μπάγερν Μον. 3 3-0-0 11-1 9
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 2-0-1 6-4 6
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 1-0-2 4-7 3
4. Βικτόρια Πλζεν 3 0-0-3 2-11 0

Ο πίνακας των σκόρερς
7 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

6 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

4 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

3 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)




FATMAGUL EPISODE 132 GREEK SUBS VIDEO Πέμπτη 24/10 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ video
Ο Φαχρετίν και ο Κερίμ συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να βρουν τα ίχνη του Μουσταφά και τελικά τα καταφέρνουν. Όμως ο Μουσταφά δεν έχει σκοπό να παραδοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και τους νιώθει να τον πλησιάζουν απειλητικά. Παράλληλα, αποκαλύπτεται η φυγή του Σελίμ και του Ερντογάν και η αστυνομία αρχίζει να τους ψάχνει παντού. Ο Ερντογάν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Ο Μουσταφά, του οποίου το τραύμα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε λεπτό που περνά, συνεχίζει με όλες τους τις δυνάμεις να ξεγλιστράει από την αστυνομία. Όμως το τέλος του δρόμου είναι πολύ κοντά για τον Μουσταφά.

FATMAGUL EPISODE 132 GREEK SUBS VIDEO 1
FATMAGUL EPISODE 132 GREEK SUBS VIDEO 2
FATMAGUL EPISODE 132 GREEK SUBS VIDEO 3

FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

AKARSU EPISODE 31 GREEK SUBS - Προδοσία σήμερα Πέμπτη 24/10 Επεισόδιο 31
Η Μπερίν και ο Μετέ αντιδρούν δυναμικά απέναντι στις ενέργειες της Τζεμιλέ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παρόλαυτα,...
ο Μετέ δεν το βάζει κάτω και κάνει νέα σχέδια για τη συνέχεια και το μέλλον τους. Η Μπερίν αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι τη Σαμψούντα για να λάβει μέρος σε μια διαδήλωση...
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)



ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget