8/10/13

ANGELA DIMITRIOU GIORGOS LEVENTAKIS Ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της Άντζελας Δημητρίου, σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και οι φήμες τους θέλουν να έχουν ήδη αρραβωνιαστεί.Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Λεβεντάκης έκαναν, το βράδυ της Παρασκευής, την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους σε γνωστό bar-restaurant κοντά στην περιοχή του Χίλτον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Espresso».Η Άντζελα Δημητρίου κι ο Γιώργος Λεβεντάκης στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμάφάνιση...



Fix Live thessaloniki papadopoulou kiamos.Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου εμφανίζεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου και εντυπωσιάζει με την παρουσία της στην πίστα Όταν ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής μουσικής βρίσκεται στην πίστα, τότε είναι φυσικό να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του.Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίζεται δίπλα στον Πάνο Κιάμο στο Fix Live στη Θεσσαλονίκη και ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.Καυτα φορέματα που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο της κορμί που όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν πάνω της όλα τα βλέμματα των θαμώνων.
vipnews






FATMAGUL EPISODE 121 GREEK SUBS VIDEO Τρίτη 8/10/13 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121
'Οταν ο Κερίμ ανοίγει τα μάτια του, πρωτίστως η Φατμαγκιούλ, αλλά κι όλη η οικογένεια νιώθουν τη χαρά να παίρνει τη θέση του φόβου στην καρδιά τους. Αυτή η χαρά, όμως, δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς φτάνουν στο νοσοκομείο τα νέα για την απελευθέρωση του Μουσταφά. Μετά από λίγο ο Μουσταφά, ρισκάροντας τα πάντα, βρίσκει τρόπο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κερίμ. Η φλόγα της εκδίκησης καίει τον Μουσταφά και τον κάνει να θέλει να λογαριαστεί με τον Κερίμ, ακόμη και μέσα στην εντατική. Στα μάτια του Μουσταφά ο μόνος ένοχος για όλα είναι ο Κερίμ και όταν τον συλλαμβάνει η ασφάλεια του νοσοκομείου, δίνει ένα μεγάλο σόου, θέτοντας τον εαυτό του στη θέση του θύματος.

FATMAGUL EPISODE 121 GREEK SUBS VIDEO 1
FATMAGUL EPISODE 121 GREEK SUBS VIDEO 2
FATMAGUL EPISODE 121 GREEK SUBS VIDEO 3

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

KLARINOGABROS VIDEO Κλαρινογαμπρός: όρος που τελευταία “κυκλοφορεί” πολύ στην Ελλάδα.
Είναι η νέα λέξη που χαρακτηρίζει ένα είδος άνδρα, όμως όχι πάντα με σαφήνεια, αφού η σημασία του ορισμού αλλάζει από περιοχή σε περιοχή.
Κάποιες από τις εξηγήσεις που έχουν δοθεί είναι:
Ο άνδρας που βγαίνει έξω με μοναδικό σκοπό να “γκομενίσει”. Φοράει ότι πιο αποκαλυπτικό έχει στην ντουλάπα του και πηγαίνει εκεί που ξέρει ότι θα τραβήξει τα γυναικεία βλέμματα πάνω του. Όταν αυτό συμβεί, ο κλαρινογαμπρός, θα επιστρατεύσει όλη τη γοητεία του, που πολλές φορές λόγω υπερβάλλοντα ζήλου, φέρνει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε άλλη περίπτωση, ο κλαρινογαμπρός είναι ο τύπος του άνδρα που η πρώτη του προτεραιότητα είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο, συμπληρώματα διατροφής που φουσκώνουν κι άλλο, τατουάζ στα σφιχτά του μπράτσα, λίγο ξυρισμένο κεφάλι, με άπειρο τζελ στα υπόλοιπα μαλλιά και ανοιχτό πουκάμισο με έμφαση στο ξυρισμένο στέρνο.Ο τύπος αυτός συχνάζει στα πιο μοδάτα κλαμπ και τραβάει τα βλέμματα κάθε γυναίκας που δεν σέβεται τον εαυτό της, αφού η αγάπη για τον εαυτό του, δεν του αφήνει χώρο για άλλες αγάπες.Μία παρέα από τη Θεσσαλονίκη, δίνει τη δική της ερμηνεία στο τι εστί κλαρινογαμπρός, με τη γνωστή χιουμοριστική θεσσαλονικιώτικη διάθεση.


Prodosia episode 19 Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013 AKARSU - ΠροδοσίαΤι θα δούμε σήμερα 8 Οκτωβρίου Επεισόδιο 19.
Η δίκη για την έκδοση του διαζυγίου του Αλί και της Τζεμιλέ, αναβάλλεται λόγο της... απουσίας του Αλί.
Τα άσχημα νέα δεν αργούν να μαθευτούν και φέρνουν την Τζεμιλέ και την Χασεφέ στο νοσοκομείο. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωπες με την Καρολιν.


Σπίτι στην Πάτμο θέλει να αποκτήσει ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Σύμφωνα με την Espresso, ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται σε αναζήτηση εξοχικής κατοικίας στο πανέμορφο νησί της Αποκάλυψης.
Εκπρόσωπος του «Τζέιμς Μποντ» και της γυναίκας του Ρέιτσελ Βάις ανέθεσε την εύρεση του ακινήτου σε διεθνή εταιρεία real estate, η οποία με τη σειρά της ενεργοποίησε αρκετούς Έλληνες μεσίτες.


Ποινές κάθειρξης από έξι έως και είκοσι ετών επέβαλε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, που διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την πρόταση των εισαγγελέων μόνο για την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσιοχατζοπούλου επιβάλλοντάς της μεγαλύτερη ποινή, οι ποινές έχουν ως εξής:

Άκης Τσοχατζόπουλος – Κάθειρξη 20 ετών

Αστέριος Οικονομίδης – Κάθειρξη 12 ετών

Ευφροσύνη Λαμπροπούλου – Κάθειρξη 13 ετών

Νίκος Ζήγρας – Κάθειρξη 6 ετών. Είναι ο μοναδικός κατηγορημένος στον οποίο αναγνώρισε το δικαστήριο ελαφρυντικό, συγκεκριμένα αυτό της ειλικρινούς μεταμέλειας

Γιώργος Σαχπατζίδης – Κάθειρξη 13 ετών

Αρετή Τσοχατζοπούλου – Κάθειρξη 12 ετών. Με εισαγγελική πρόταση για 10ετη κάθειρξη

Βίκη Σταμάτη – Κάθειρξη 12 ετών

Γιάννης Σμπώκος – Κάθειρξη 16 ετών

Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα – Κάθειρξη 10 ετών

Γιώργος Κωνσταντάτος – Κάθειρξη 10 ετών

Νίκος Γεωργουλάκης - Κάθειρξη 10 ετών

Οράτιος Μελάς - Κάθειρξη 10 ετών

Κωνσταντίνος Αντωνιάδης - Κάθειρξη 10 ετών

Τέλος, ποινές κάθειρξης 6 ετών στον καθένα επιβλήθηκαν στους Παναγιώτη Σταμάτη, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Φώτη Αρβανίτη και Νίκο Καρατζά.

Οι τέσσερις τελευταίοι, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου είχαν κριθεί ένοχοι χωρίς την επιβαρυντική περίσταση της διάπραξης του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα.

Σε λίγη ώρα το δικαστήριο θα αποφανθεί αν και σε ποιους εκ των κατηγορουμένων θα δοθεί αναστολή στην έκτιση ποινής, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget