2/10/13

Highlights ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 Anderlecht-Olympiakos video

Ο Κώστας Μήτρογλου πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό, και με το τρίτο φετινό του χατ-τρικ (17’, 52’, 76’ )χάρισε στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη, με σκορ, 3-0 επί της Άντερλεχτ στο Βέγλιο, κρατώντας τον για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός, σκόραρε στις τρεις ευκαιρίες που είχε, την ώρα που ο Ρομπέρτο, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κρατώντας το μηδέν. Έπιασε πέναλτι και έδειχνε ανίκητος σε κάθε επιθετική προσπάθεια των Βέλγων, οι οποίοι έχασαν… τα άχαστα.
Μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης η ομάδα του Μίτσελ, αφού τα πάντα θα κριθούν στα δύο ερχόμενα παιχνίδια με την Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και την Πορτογαλία.

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 6
2. Ολυμπιακός 3
3. Μπενφίκα 3
4. Άντερλεχτ 0

Πως έπαιξε:

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Ρομπέρτο στο τέρμα. Ο Μανιάτης ήταν δεξιά στην άμυνα, ο Μπονγκ αριστερά και οι Μανωλάς και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάμαρης και Εντιγκά βρίσκονταν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ολαϊτάν και Βάις στα δύο άκρα. Ο Σαβιόλα ξεκίνησε πίσω από τον Μήτρογλου, στην επίθεση.

Το ματς:
Άλλος είχε την επιθετική φιλοσοφία και άλλος τις τάσεις. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με τέσσερις παίκτες πάνω από το κέντρο, με την αμυντική του γραμμή αρκετά ψηλά και τους Εντιγκά και Σάμαρη να «ψάχνονται». Αυτό ήταν ότι έπρεπε για την Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι, χωρίς, παραδόξως, να πιεστούν ιδιαίτερα, όχι μόνο είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά παράλληλα έβρισκαν πολύ εύκολα χώρους προς την εστία του Ρομπέρτο. Αφού στις πρώτες τους φάσεις δεν ήρθε το γκολ, ο Ολυμπιακός… «πάγωσε» για τα καλά τους Βέλγου, όταν ο Μήτρογλου, εκμεταλλεύτηκε άριστα την πάσα του Σαβιόλα και άνοιξε το σκορ.

Αυτό δεν άλλαξε και πολλά στην εικόνα του ματς. Το «πάγωμα» ήταν… στιγμιαίο και μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, από μία φάση που έδειξε πως ο Ολυμπιακός έπαθε, κόντρα στην Παρί, αλλά δεν έμαθε. Από κόρνερ. Ο Σάμαρης έκανε πέναλτι στον Κλιέσταντ, όμως ο Ρομπέρτο, μάλλον έχει αποφασίσει πως δεν θα νικηθεί από κανέναν από την άσπρη βούλα. Τα λεπτά που απέμειναν μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια, έφεραν την Άντερλεχτ και πάλι στην περιοχή του Ρομπέρτο, αλλά είτε ο Μίτροβιτς, είτε ο Σουάρεζ, είτε ο Πρετ δεν στάθηκαν τυχεροί να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μίτσελ αποφάσισε να κρατήσει την ομάδα του ως έχει. Παρά τα πολλά κενά που παρουσίαζε, παρά την έλλειψη της κατοχής και παρά το ότι πιεζόταν πολύ από τους Βέλγους. Όπως τελείωσε το πρώτο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο με την Άντερλεχτ να πιέζει πολύ και δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ρομπέρτο, ο οποίος όμως έμοιαζε ανίκητος. Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός σκόραρε. Κόντρα στην εικόνα του ματς, ο Κώστας Μήτρογλου, βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Καμίνσκι και διπλασίασε τα «ερυθρόλευκα» τέρματα.

Κάπου εκεί το… πράγμα άρχισε να φαίνεται με τον Ολυμπιακό να πιέζεται για λίγο ακόμα, μέχρι να έρθει ο «πιστολέρο» του για να «χτυπήσει» και πάλι, με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και να «κλειδώσει» το τρίποντο στην ομάδα του Πειραιά. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό να κάνει την πρώτη του νίκη στον όμιλο και να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Άντερλεχτ (Γιον Φαν Ντεν Μπρομ): Καμίνσκι, Ζιλέ, Ν’ Σακαλά, Κουγιατέ, Ναούτινγκ, Τίλεμανς, Κλιέσταν, Μπρούνο, Πρέτ (74’ Ασεαμπονγκ), Σουάρεζ, Μίτροβιτς.

Στον πάγκο: Ρόεφ, Ντεσάχτ, Ντε Ζέου, Μιλόγεβιτς, Σιριάκ, Μπεμπά.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντιγκά, Βάις, Ολαϊτάν (57’ Φουστέρ), Σαβιόλα (65’ Ντομίνγκεζ, 77’ Χολέμπας), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ.

Διαιτητής: Χάγκεν (Νορβηγία)
Βοηθοί: Χάγκλουντ (Νορβηγία), Άντας (Νορβηγία)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ VIDEO




ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 Β' ΚΥΚΛΟΣ karadayi episode 38

Πρωταγωνιστές:
Kenan İmirzalioğlu
Bergüzar Korel
Çetin Tekindor

Σκηνοθεσία:
Uluç Bayraktar - Cem Karcı

Παραγωγή:
Kerem Çatay

Σενάριο:
Sema Ergenekon - Eylem Canpolat



ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Π

ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Ελληνικοι υποτιτλοι ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Β' ΚΥΚΛΟΣ greek subs karadayi episode 37

Πρωταγωνιστές:

Kenan İmirzalioğlu
Bergüzar Korel
Çetin Tekindor

Σκηνοθεσία:

Uluç Bayraktar - Cem Karcı

Παραγωγή:

Kerem Çatay

Σενάριο:

Sema Ergenekon - Eylem Canpolat

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ 2 ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37 PROMO GREEK SUBS KARADAYI





ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ 2 ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Πέρα από τη πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ που από την περασμένη εβδομάδα (χαμηλόφωνα, όμως) την μεθόδευση με τις συλλήψεις στα σπίτια, την εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής, το τηλεοπτικό σόου κλπ. πριν λίγο ο βουλευτής, πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, ο γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, προχώρησε σε μία δήλωση που δείχνει ανάγλυφα το κλίμα που επικρατεί στον δεξιό χώρο για την υπόθεση.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της δικαστικής δίωξης βουλευτών και στελεχών ττου Λαϊκού Συνδέσμου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Ν.Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί δομικό στοιχείο της δημοκρατίας μας, αλλά και ότι οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή κατάσταση της χώρας και του λαού.

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες εξακολουθούμε να εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην Δικαιοσύνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει μέχρι τέλους την ισχύ και την βαρύτητα του κατηγορητηρίου σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά παρακολουθούμε να καταρρέει με πάταγο η κυβερνητική προσπάθεια δημιουργίας εύκολων εντυπώσεων και όλη εκείνη η κούφια θριαμβολογία των εκπροσώπων της κυβέρνησης, με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού.

Δυστυχώς για την παράταξη που κάποτε εκπροσωπούσε ένα πολύ μεγάλο λαϊκό και πατριωτικό κομμάτι του λαού, η κατεδάφιση του νέου… success story που επιχειρήθηκε, έχει πάλι ένα όνομα: Αντώνης Σαμαράς.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ενότητα, σοβαρότητα και ελπίδα, που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να της προσφέρει…».

Είναι ο πρώτος πολιτικός του κεντροδεξιού χώρου που μιλάει ευθέως για πολιτική δίωξη των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου και αποτυχία της κυβέρνσης "με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού" και μάλιστα εκφράζει και μεγάλο τμήμα του εκκλησιαστικού γίγνεσθαι της χώρας.

Στο εσωτερικό της ΚΟ της ΝΔ, τώρα όλοι εμφανίζονται να λένε: "Εμείς είμασταν αντίθετοι, άλλοι περα΄συραν τον Α.Σαμαρά" αλλά τώρα είναι αργά. Τις πολιτικές εντyπώσεις τις έχουν χάσει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Οκτώβριος είναι αρκετά δύσκολος και καταλυτικός, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανατραπούν οι πολιτικές ισορροπίες. Ήδη στην πολιτική σκηνή επικρατεί αναταραχή ενώ κάποια ΜΜΕ έχουν αρχίσει το πολιτικό κοπτοράπτη. Αρχικά ενόχλησε ο Α. Τσίπρας με τα Burberry που φορούσε και εν συνεχεία ήρθε η δολοφονία του μουσικού της χιπ – χοπ Παύλου Φύσσα.

Το σύστημα προσπαθεί να αποβάλλει το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή ενώ στην πραγματικότητα τα υψηλά δημοσκοπικά αμφότερων είναι δικό τους δημιούργημα. Μέσα σε 6 χρόνια από το 1% που έπαιρνε ο Ν. Μιχαλολιάκος και έκανε πάρτι έφτασε πάνω από το 13%. Ο ΣΥΡΙΖΑ από το 4% που είχε προ του 2004 ανέβηκε στο 20% και τώρα χτυπάει στα ίσια την πόρτα τη εξουσίας. Στην πρώτη περίπτωση, αν ρωτήσει κάποιος του περισσότερους Χρυσαυγίτες ποιος ήταν Ρούντουλφ Ες θα πουν δεξί χαφ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στου ΣΥΡΙΖΑ πάλι οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε το 1/10 από τις εξαγγελίες... του ίδιου του κόμματός τους.

Έχω κατ' επανάληψη τονίσει τι υποδεικνύει ο Ουρανός στον Κριό και πως αυτά που ζούμε μοιάζουν με εκείνες τις ημέρες στη Γερμανία που είχαμε προ του 1933, που ο Α. Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία. Οι διαφορές είναι μικρές ενώ τα γεγονότα που θα έρθουν θα είναι στην πραγματικότητα αναπάντεχα.

Τι έχει όμως να βγάλει ο Οκτώβριος;

Καταρχήν η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 11η μοίρα του Ζυγού εντός του 4ου οίκου του ωροσκοπίου της Ελλάδος (24/7/1974) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο, Ερμή και Ωροσκόπο της. Λόγω του ότι συμβαίνει σε Ουράνια μοίρα, είναι πιθανές ρήξεις, ανατροπές και συγκρούσεις. Στις 19/10 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στην 25η μοίρα του Κριού με νέους τριγμούς στην συνοχή της κυβέρνησης και την ενδεχόμενη προσφυγή σε εκλογές να φαντάζει ένα πολύ πιθανό σενάριο. Όπως έχουμε ξαναγράψει από 10/10 αρχίζουν τα πολύ – πολύ δύσκολα.

Αυτόν το μήνα προοδευμένος Άδης μιλά για προβλήματα όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες. Επίσης, υποδεικνύει ιστορική αμφισβήτηση ή αντιρρήσεις τρίτων στα κεκτημένα δικαιώματα του λαού και όχι μόνο. Επίσης, δείχνει επιβεβλημένο κλείσιμο εταιρείας του δημοσίου ή φυγή εταιρείας στο εξωτερικό. Πολύ πιθανόν είναι να υπάρχουν προβλήματα και με χώρους αποβλήτων.

Ο Άρης βγάζει βία, κακοποίηση και εξαναγκασμό την ώρα που ο κόσμος που θα ψάχνει ελπίδα και κάποιον που θα τηρήσει τις υποσχέσεις που δίνει.
Αυτό που με τρομάζει είναι ότι Υποθετικός Κρόνος υποδεικνύει πολεμικές αγριότητες και βεντέτες. Λέτε να έχουμε επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο; Παράλληλα, το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για βία που φέρνει βία και την τοποθέτηση κάποιου σε δημόσια θέση. Ο προοδευμένος Κρόνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου διότι εμπόδια από τρίτους και αρνήσεις θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Προβλήματα από την επιδείνωση της φτώχιας ενώ είναι πιθανόν διαμαρτυρίες να μετατραπούν σε κηδείες, πόνο και οδύνη.

Σε κοινωνικό επίπεδο, θα είναι έντονη η αίσθηση της απελπισίας. Οι προοδευμένοι Πλούτωνας και Σελήνη υποδεικνύουν εντολές ατόμων που έχουν εξουσία και ζητούν ο λαός να είναι πειθήνιος. Ο Βουλκάνους μιλά για κτήρια που θα είναι πάλι υπό φρούρηση (θυμάστε τι έγινε με τα κτήρια της Χρυσής Αυγής) και για επιτυχία διωκτικών αρχών σε θέματα γιαφκών και τρομοκρατίας. Θα έχουμε όμως και επιβολή αποφάσεων και περιπτώσεις που ο λόγος θα περνά μέσα από τη μυϊκή δύναμη. Επιπλέον, ο προοδευμένος Ωροσκόπος προεικονίζει γεγονότα εκτεταμένα αλλά και αρμονική συνεργασία των αρχών. Σύμφωνα με το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού γυναίκες με εξουσία έρχονται να επιβάλλουν τα θέλω τους. Προβλήματα με χώρους πόνου ή περιορισμού (πχ νοσοκομεία, άσυλα, φυλακές) και πρόσωπα που είναι υπό περιορισμό ή οποιαδήποτε τύπου στέρηση. Ειδήσεις για μισθούς και συντάξεις και αύξηση φορολογίας

Σε πολιτικό επίπεδο, τα πράγματα δεν ολισθαίνουν απλά, αλλά ξεφεύγουν τελείως. Η Χρυσή Αυγή νομίζω πως θα βγει πιο ενισχυμένη αφού από 10/10 είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν τα πράγματα εις βάρος της κυβέρνησης. Καθότι όπως λέει και ο λαός το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η δράση της θα συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί ως στρατιωτική μηχανή.
Η Ν.Δ θα αρχίσει να αποκτά επικοινωνιακό πρόβλημα και από ό, τι φαίνεται θα βρεθεί αντιμέτωπη με δημοσκοπικές αρρυθμίες. Το ΠΑΣΟΚ πάει για δημοσκοπικό Βατερλό ενώ η ΔΗΜΑΡ θα προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά από τη συμμετοχή στην τρικομματική κυβέρνηση. Παρ' όλα αυτά κάποια στελέχη της θα αρχίζουν να φλερτάρουν με το ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ ίσως κερδίσει παροδικά ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητοι Έλληνες το ανέβασμα των ντεσιμπέλ θα φέρει και τα ανάλογα ποσοστά. Τέλος, ο Υποθετικός Κρόνος μιλά για αλλαγή πολιτικού σκηνικού ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από 4/10 για τη Ν.Δ ξεκινά μια νέα ηλιακή χρονιά με καταστροφικές εξελίξεις.
Κλείνοντας, τον Οκτώβριο, θα διαπιστώσουμε πλήρη κατάλυση ελευθεριών και κοινοβουλίου σε μια χωρά που θα υποφέρει και η αντίσταση θα είναι η μόνη απάντηση.

χρησμοί Karl Heinz Ottinger
*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/49038-oi-hrismoi-toy-oktovrioy-gia-tin-ellada#ixzz2gZNH5kz7

Στην διάθεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές η παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια. Οι δύο άνδρες που έχουν μιλήσει κατ' επανάληψη από το πρωί. Μέχρι στιγμής ο κ. Σαμαράς, παρά το βαρύ κλίμα, δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει αποδεκτή την παραίτηση Δένδιας. Απεναντίας, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπάρχει πολύ κακό κλίμα για τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου. Οι περισσότεροι χρεώνουν την μεγαλύτερη γκάφα της κυβέρνησης Σαμαρά, στον πρώην δικαστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέμα και με τον κ. Δένδια. Απεναντίας, οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, εκτιμούν ότι θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας...

undefinedundefined

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget