18/9/13

Φωτιές σε κάδους έβαλε μερίδα διαδηλωτών επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα. Παράλληλα, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, ξύλα και πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.Μέσα σε λίγα λεπτά, η περιοχή σκεπάστηκε από μαύρους καπνούς. Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.
«Χρυσή Αυγή Ρουφιάνοι των Αφεντικών», «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι εκατοντάδες διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί στην Παναγή Τσαλδάρη, στην Αμφιάλη, στο σημείο όπου ο 34χρονος Παύλος Φύσσας δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής. Πολλοί από τους συγκεντρωμένους φορούν μαύρα ρούχα, σε ένδειξη πένθους. Η οργή ξεχειλίζει για τη δολοφονία ενός πολίτη που είχε πλούσια αντιφασιστική δράση.
Επεισόδια στο Α.Τ. Κερατσινίου
Όταν η πορεία έφτασε στη Γρηγορίου Λαμπράκη, όχι μακριά από την πλατεία Ζαρντέν όπου είχε δοθεί το κάλεσμα της συγκέντρωσης, ομάδα νεαρών έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Ακολούθησαν επεισόδια με την αστυνομία.
Στην ίδια οδό, βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου, όπου άγνωστοι πέταξαν μολότοφ.
Επεισόδια στο Α.Τ. Κερατσινίου
Μέσα σε λίγα λεπτά, η περιοχή σκεπάστηκε από μαύρους καπνούς. Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.
Επεισόδια στη Γρηγορίου Λαμπράκη
Στη συγκέντρωση που ξεκίνησε στα 18.00 το απόγευμα, συνέρρεε συνεχώς κόσμος.
(Πλήθος κόσμου στο Κερατσίνι)
Στη συγκέντρωση, στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη, καλούν τα σωματεία Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο Στέφενσων», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Πανελλήνια Σιδηροδρομική Ομοσπονδία, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.
(Aπό τις 18.00 το απόγευμα συρρέει κόσμος στο Κερατσίνι)
Tην ίδια ώρα, ΜΑΤ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρίσκονται στα δικαστήρια Πειραιά, όπου θα οδηγηθεί ο δράστης της δολοφονίας. Σύμφωνα με αναφορές στο twitter, προς τα εκεί κατευθύνεται μηχανοκίνητη πορεία που ξεκίνησε στις 17.30 το απόγευμα, από την πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι και αρχικά είχε ακουστεί πως θα είχε προορισμό την την Π. Τσαλδάρη στην Αμφιάλη.
Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο
Σημειώνεται ότι διαδηλωτές που βρίσκονταν στην Αμφιάλη για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, όταν αντιλήφθηκαν τον πρόεδρο τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων, , άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του. Στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο.Οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς προσπάθησαν να τον προστατέψουν αλλά και να τον φυγαδέψουν με αποτέλεσμα να δεχθούν και αυτοί χτυπήματα. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στο zougla.gr, μετέβαινε πεζός στο σημείο όπου σημειώθηκε η δολοφονία, προκειμένου να καταθέσει λουλούδια.Ενώ λοιπόν χαιρετούσε τον κόσμο, ξαφνικά μια ομάδα διαδηλωτών του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και στη συνέχεια τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν στη μύτη. Τελικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποχώρησε από το σημείο, και μετέβη σε νοσοκομείο.
Συνεργάτες του κ. Καμμένου αναφέρουν ότι το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές από αντικείμενα τα οποία πέταξαν οι διαδηλωτές.

Στιγμές χαλάρωσης για τον γερμανό πιλότο
Χαλαρές αλλά και διασκεδαστικές διακοπές στη Μύκονο χάρισε στον εαυτό του ο Μίκαελ Σουμάχερ.
Η κάμερα «συνέλαβε» τον Γερμανό πιλότο να κάνει jet ski δαμάζοντας τα κύματα του Αιγαίου, ενώ σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται να απολαμβάνει με την παρέα του χαλαρωτικές στιγμές σε πολυτελές σκάφος.

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει μετά την απόφαση του δικαστηρίου κατά την οποία η πατρότητα του Number one που κέρδισε την Eurovision του 2005 ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ είπε: «Δεν είμαι πλήρως ενήμερος γιατί δεν έχω την απόφαση στα χέρια μου. Αυτή η μάχη δεν έχει τελειώσει. Είναι η πρώτη δικαστική απόφαση και τη σέβομαι, αλλά έχω το δικαίωμα να ασκήσω έφεση και θα το κάνω. Το τραγούδι είναι αναμφισβήτητα δικό μου».
Βέβαια ο Μάνος Ψαλτάκης είχε πει ότι σύμφωνα με την απόφαση κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης δηλώνει ότι το κομμάτι είναι δικό του θα πληρώνει 1.000 ευρώ.

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος το βράδυ της Τρίτης. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού ο ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.
H πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Οι στιγματισμένοι», του Γιώργου Ζερβουλάκου, με πρωταγωνιστές τους Φούντα και Κοντού. Μαθητής ακόμα, έπαιξε με τον Κατράκη στο θεατρικό «Καπετάν Μιχάλης».
Ξεχώρισε και στο εξωτερικό αφού το πιστοποίησαν και οι 27 ξένες κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες έπαιξε όπως το "Εξπρές του Μεσονυκτίου", "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", "Μόναχο", κ.α.
Μιλούσε πέντε γλώσσες και ήταν αγαπημένος ηθοποιός του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αφού τον έχει επιλέξει σε όλες τις ταινίες του.
Έπαιξε ακόμη στην «Πολίτικη κουζίνα» τού Μπουλμέτη, στην ευρωπαϊκή συμπαραγωγή «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων» και εν ολίγοις σε 27 ταινίες του εξωτερικού, σε συνολικά 100 ταινίες (ελληνικές και ξένες) και κάπου 100 σειρές.

Olympiakos Piraeus Paris Saint-Germain 1-4 Ολυμπιακός Παρί Σεν Ζερμαίν 1-4 .Πρεμιέρα με… βαριά ήττα έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε με 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμαίν, εντός έδρας.
Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου στο Champions League.
Mπορεί η Πειραϊκή ομάδα να ξεκίνησε εκρηκτικά, ωστόσο στην πορεία του παιχνιδιού, και παρά την πίεση που έκαναν στους «Παριζιάνους» για περισσότερο από μια ώρα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν καλή άμυνα, με αποτέλεσμα να φάνε τέσσερα συνολικά γκολ.
Το πρώτο γκολ το σκόραρε η Παρί Σεν Ζερμαίν στο 19ο λεπτό, με τον Έντισον Καβάνι, κάνοντας το 0-1.
Στο 25ο λεπτό, το γκολ του Βάϊς έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει.
Το 1-2 ήρθε στο 68’ με κεφαλιά του Τιάγκο Μότα, ενώ στο 73ο λεπτό, ο Μότα έκανε το 1-3 με γκολ καρμπόν.
Το τελειωτικό 1-4, ήρθε με κεφαλιά του Μαρκίνιος.





ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget