21/8/13

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ Το τέλος του πρώτου κύκλου Karadayi final episode a seazon - Το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς «Karadayi» σε λίγες εβδομάδες πλησιάζει και γι’ αυτό το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλα όσα θα δείτε στα τελευταία 10 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση με σκηνές και διαλόγους.

Ο έρωτας φουντώνει ξανά

Ο Τουργκούτ ανακρίνει τον Γιασίν για να μάθει που βρίσκεται κρυμμένος ο Μαχίρ με τη Φεριντέ. Εκείνος όμως κάνει τον ανήξερο και καταφέρνει να το σκάσει από το τμήμα. Στο μεταξύ ένας κάτοικος της περιοχής όπου βρίσκεται ο Μαχίρ αναγνωρίζει το αυτοκίνητο με το οποίο απήχθει η Φεριντέ. Eτσι ειδοποιεί στην αστυνομία. Το βράδυ η Φεριντέ προσπαθεί να το σκάσει από το σπίτι, αλλά ο Μαχίρ τη συγκρατεί. Εκείνη βγαίνει εκτός εαυτού:

-Πες την αλήθεια έστω και για μία φορά.

-Φεριντέ, μόλις έρθει ο Γιασίν, δεν θα σε κρατήσω μετά ούτε για ένα λεπτό. Π;vς μπορώ να σε κάνω να με πιστέψεις;

-Δεν σε πιστεύω!

-Πίστεψέ με! Eστω και για μία φορά. Ο Μαχίρ κάνει να τη φιλήσει, αλλά εκείνη τον χαστουκίζει.

-Πίστεψέ με όταν σου λέω ότι σ’ αγαπάω! Πεθαίνω για σένα. Φεριντέ, μη μ’ αφήνεις! Μην τελειώνεις την αγάπη σου! Της παίρνει το χέρι της και το ακουμπάει στην καρδιά του:

-Ακου! Μπορεί αυτό να είναι ψέματα; Οι δυο τους φιλιούνται και μετά βλέπουμε σκιές.

Ο Μαχίρ στο δωμάτιο της Φεριντέ

Η Φεριντέ και ο Μαχίρ δεν μπορούν πλέον να αντισταθούν στο πάθος που τους κατακλύζει. Ομως αργά το βράδυ η Φεριντέ, προκειμένου να μείνει μακριά από τον Μαχίρ, το σκάει. Την ίδια ώρα ο Τουργκούτ καταφέρνει να βρει την κρυψώνα του Μαχίρ. Ο Μαχίρ ξυπνάει, ανακαλύπτει ότι η Φεριντέ λείπει και αμέσως το σκάει στο δάσος. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Φεριντέ οι γονείς της πεθαίνουν από την αγωνία, όταν εκείνη γυρνάει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι της ζητάει ο πατέρας της να μιλήσουν, εκείνη πάει να ξαπλώσει. Κάποια στιγμή ο Μαχίρ μπαίνει στο δωμάτιό της:

-Δεν μπορείς να κρύψεις τον έρωτά σου για μένα άλλο, δεν μπορείς να με βγάλεις από τη ζωή σου, το πεπρωμένο μας είναι συνδεδεμένο τώρα, δεν μπορώ να μην είμαι μαζί σου κι εσύ μαζί μου. Ελα, έλα μαζί μου.

-Αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε στα όνειρά μας!

- Οχι, θα συμβεί. Πάντα υπάρχει ελπίδα αν η καρδιά σου είναι μαζί μου.

-Σε ικετεύω να φύγεις, σου ζητώ να με ξεχάσεις, να προσποιείσαι ότι δεν με συνάντησες ποτέ. Πεθαίνω σιγά-σιγά, γι’ αυτό μην επιτείνεις το μαρτύριό μου.

-Πώς μπορώ να σε αφήσω, Φεριντέ, της λέει και φεύγει αφήνοντας της το μονόπετρο.

Ο Γιασίν λέει την αλήθεια στη Φεριντέ

Το επόμενο πρωί ο Γιασίν καταφέρνει τελικά να συναντηθεί με τη Φεριντέ και της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια:

-Ο Μαχίρ ήταν στη σκηνή του εγκλήματος εκείνο το βράδυ, επειδή του το ζήτησα. Η αποστολή μου είναι να μπω σε συμμορίες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Εν συντομία, ο Μαχίρ δεν έχει σχέση με την αποστολή.

-Δεν ξέρω πώς περιμένατε το όνομά του να μην υπάρχει στην αναφορά; Ο Μαχίρ ήταν στη σκηνή του εγκλήματος και συμμετείχε στην κλοπή. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

-Θα ήθελα να σκεφτείτε μαζί μου, ίσως μπορείτε να με βοηθήσει με κάποιες απαντήσεις: Κανείς εκείνο το βράδυ δεν μας είδε. Δεν γίνεται, γιατί δεν θα ήμασταν σε θέση να κλέψουμε το φορτηγό και η αποστολή μας θα είχε αποτύχει! Ακόμα, είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιοι ακριβώς είναι οι αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι έχουν δει τον Μαχίρ εκεί. Πήρα αυτό το φορτηγό και το παρέδωσα στις συμμορίες ο ίδιος και μόνος μου! Η Φεριντέ, μετά απ’ όσα της είπε ο Γιασίν, αποφασίζει να ψάξει βαθύτερα τα όσα συμβαίνουν. Κι έτσι κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Τουργκούτ στις οποίες πέφτει σε αντιφάσεις, κάτι που τη βάζει σε σκέψεις.

Η Αϊτέν αποπειράται δεύτερη φορά να αυτοκτονήσει...
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Στο νησί των Ανέμων επέλεξε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Alessandra Ambrosio. Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria's Secret έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Jamie Mazur και άλλες φίλες της μοντέλα.Φυσικά, οι καλλίγραμμες κυρίες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στις εξορμήσεις τους στις παραλίες του νησιού. Σε μία από αυτές τις συνάντησε και το TLIFE. Η Alessandra, φορώντας γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου αλλά και την στοργή του αγαπημένου της που δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της.Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές! Οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου αφού μιλάμε για ένα από τα πιο γνωστά κι επιτυχημένα μοντέλα. Την ίδια ώρα και η ίδια φροντίζει να τροφοδοτεί τα μέσα με αυτές που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του μοντέλου και της παρέας της στη Μύκονο!

















Στις 19-9-2012, στο Borgo Egnazia resort της Ν. Ιταλίας, ο Justin Timberlake παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Jessica Biel.

Η 30χρονη νύφη πρωτοτύπησε αφού επέλεξε το ροζ χρώμα για το νυφικό της- ένα ονειρεμένο, strapless φόρεμα του καλού της φίλου, Giambattista Valli, ενώ το μπουκέτο της περιείχε άνθη χαμομηλιού και αγριολούλουδα. Το κοστούμι του γαμπρού ήταν Tom Ford. Το δώρο του Justin στην αγαπημένη του της έφερε δάκρυα στα μάτια, αφού ήταν ένα τραγούδι που ο ίδιος παρουσίασε, γραμμένο ειδικά γι' αυτήν. Ο χώρος φωτιζόταν αποκλειστικά από κεριά, ενώ μεταξύ των διάσημων καλεσμένων ήταν και οι Jimmy Fallon, Andy Samberg, Timbaland καθώς και η συμπρωταγωνίστρια της Biel στη σειρά 7th Heaven, Beverley Mitchell.




ΚΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ.Kenan-Imirzalioglu-Barcelona.Μεγάλο θυμό είχε ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, που νωρίς το πρωί της επομένης που αφέθηκε ελεύθερος, έφυγε αεροπορικώς για Βαρκελώνη.
Στο αεροδρόμιο του την είχαν «στήσει», τηλεοπτικά συνεργεία, τα οποία χαιρέτησε ευγενικά, όταν όμως επέμειναν να μιλήσει για την σύλληψη τότε τους απάντησε: «Μήπως θέλετε να μπούμε και μαζί στο αεροπλάνο;». Την άλλη μέρα οι φωτογραφίες του σε πλεούμενο με ισπανική σημαία, όπως αναφέρει το Καρφί, κυκλοφόρησαν στα τουρκικά sites.



Η Πόπη Τσαπανίδου πριν ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, φόρτισε τις μπαταρίες της. Η δημοσιογράφος για αρκετό διάστημα έκανε τις διακοπές της στη Χαλκιδική. Ως Θεσσαλονικιά άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τις πιο ωραίες παραλίες της περιοχής. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την εντόπισε σε beach bar στο Πευκοχώρι. Η Πόπη Τσαπανίδου χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας καυτό σορτσάκι και λευκό t-shirt, συγκέντρωσε το θαυμασμό των θαμώνων, ενώ το μαύρο μπικίνι αποκάλυπτε την τέλεια σιλουέτα της. Με την παρέα της καθόταν εκεί που έσκαγε το κύμα, με εκείνη να μένει για πολλή ώρα στην παραλία, καθώς λατρεύει το κολύμπι, ενώ στα διαλείμματα παρακολουθούσε την τρέχουσα επικαιρότητα.



ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI: Τι θα δείτε σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 21/08 επεισόδιο 83 Ο Τουργκούτ, από την πλευρά του, καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ έκλεψε το εμπόρευμα της παράνομης αποστολής μαζί με τον Γιασίν κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο έξαλλο από οργή και θυμό. Για να δικαιωθεί στα μάτια της Φεριντέ και για να κατηγορήσει τον Μαχίρ για όλα όσα έχουν συμβεί, οργανώνει ένα σατανικό σχέδιο.
ΑΝΤ1: Καθημερινά 16.50
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget