7/8/13

Η Αγγελική Νικολούλη τον Ιούλιο ταξίδεψε για πέντε ημέρες στη Σαντορίνη και την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε ένα τριήμερο στον παραλιακό Αγιόκαμπο στη βόρεια Εύβοια. Μαζί της ήταν ο γιος της Κωνσταντίνος που ζει μόνιμα στην Αμερική και ήρθε μετά από δυο χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές.

Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό κλείστε αμέσως το τηλέφωνο χωρίς να πατήσετε κάποιον αριθμό.
Πρόκειται για μία εταιρεία - απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση.
Επιπλέον, εάν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν κάθε μέρα μηνύματα με χρέωση 1,6 Εuro το καθένα!
Τέλος εάν κάποιος σας καλέσει στο κινητό από +375602605281,+37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371 κάνοντας μια αναπάντητη κλήση μην καλέσετε μετά αυτούς τους αριθμούς διότι θα χρεωθείτε $ 15 - $ 30 & μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 sec. Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget