27/7/13

«Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στις απολύσεις και την εξαθλίωση των Ελλήνων»,
επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος και προσθέτει: «Στόχος της τρόικα είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η καταστροφή της οικονομίας μας και η υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Μόνη εφικτή λύση του ελληνικού προβλήματος είναι η άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας. Εθνική αντίσταση στην καταστροφική πολιτική των τοκογλύφων».
Τμήμα ειδήσεων defencenetg-r

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να στηρίξει για τον Δήμο της Αθήνας καλλιτεχνικά πρόσωπα με επικρατέστερο τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας έκανε την συγκεκριμένη πρόταση, ενώ έχει υποδείξει ως επίσης αξιόλογο και ικανό για την συγκεκριμένη θέση και τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.Το σκεπτικό του είναι πως και οι δύο αυτοί ηθοποιοί είναι πανέξυπνοι, έχουν επικοινωνιακό χάρισμα, είναι άκρως αποδεκτοί από την κοινωνία, αλλά έχουν και εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.Ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού όλα βρίσκονται σε συζητήσεις...

Ακάθεκτη συνεχίζει τις διακοπές της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μαζί με εκείνη και οι θαυμαστές της που βλέπουν τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram.Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία με το πολύχρωμο μαγιό της, καθώς και μία δεύτερη από το σκάφος με το οποίο κάνει διακοπές, ενώ βρισκόταν στον Ισθμό της Κορίνθου.


newsbeast-gr

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν να μην πάρει δίπλωμα για σκάφος, τώρα πού την χάνεις πού την βρίσκεις, επιβιβάζεται και απολαμβάνει τις βουτιές της στα ανοιχτά της Άνδρου.Πιο fit από ποτέ φοράει μικροσκοπικά μπικίνι που τονίζουν τις καμπύλες της. Η μεγάλη της αδυναμία, ο αδελφός της, Θοδωρής την επισκέφθηκε και όλοι μαζί χθες πήγαν να κάνουν το μπάνιο της. Η παρουσιάστρια έκανε μια βουτιά πηδώντας από το σκάφος καθώς είναι δεινή κολυμβήτρια.



gossip-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget