23/7/13

BLIND DATE FULL CAST - CIEGA A CITAS ACTORES - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Muriel Santa Ana ... Lucía González (111 episodes, 2009-2010)
Rafael Ferro ... Marcelo Ugly (101 episodes, 2009-2010)
Georgina Barbarossa ... Manucha (88 episodes, 2009-2010)
Maria Abadi ... Irina Zabaleta (83 episodes, 2009-2010)
Boy Olmi ... Federico Zabaleta (54 episodes, 2009-2010)
Nicolás Pauls ... Matías Russo (49 episodes, 2009-2010)
Fabián Arenillas ... Silvani (49 episodes, 2009-2010)
Luz Palazón ... Graciela (49 episodes, 2009-2010)
Lidia Catalano ... Fidelina (45 episodes, 2009-2010)

Silvina Luna ... Gisella (45 episodes, 2009-2010)
Silvia Montanari ... Silvia (44 episodes, 2009-2010)
Hernán Jiménez ... Piñata (39 episodes, 2009-2010)

Nicolás Mateo ... Julián Sánchez Agüero (37 episodes, 2009-2010)
Osvaldo Santoro ... Angelito González (36 episodes, 2009-2010)
Luis Ziembrowski ... Brian Mc Queen (25 episodes, 2009-2010)
Lionel Campoy ... Colo (21 episodes, 2010)
Brenda Gandini ... Ingrid (18 episodes, 2009)
Ezequiel Castaño ... Santiago Ugly (13 episodes, 2010)
Agustina Lecouna ... Ivana (13 episodes, 2010)

Carola Reyna ... Leticia Santa Cruz (11 episodes, 2010)
Alejo Ortiz ... Rodrigo (11 episodes, 2009)
Florencia Raggi ... Liz (11 episodes, 2010)
Ana Pauls ... Popa (9 episodes, 2010)
Sebastián Kirzner (7 episodes, 2009-2010)
Alejandra Flechner ... Paloma (5 episodes, 2010)
Gastón Pauls ... Martín (4 episodes, 2009)
Sebastian Wanraich ... Eduardo (4 episodes, 2009)
Claudia Fontán ... Dévora Escalada (4 episodes, 2010)
Analía Malvido (4 episodes, 2009-2010)

Facundo Espinosa ... Juan (4 episodes, 2009)
Sofía Wilhelmi ... Jimena (4 episodes, 2009)
Mario Pasik ... Augusto (4 episodes, 2010)
Carla Scatarelli ... Daria (3 episodes, 2010)
Mariana Esnoz ... Valeria (3 episodes, 2010)
Ezequiel Tronconi (3 episodes, 2010)
Ernestina Pais ... Carla Beauty (2 episodes, 2010)

Ezequiel Campa ... Policía (2 episodes, 2009-2010)
Juan Minujín ... Ángel (2 episodes, 2009)
Julián Vilar ... Daniel (2 episodes, 2009)
Guillermo Pfening ... Michael (2 episodes, 2010)
Mónica Scapparone ... Pame (2 episodes, 2010)


BLIND DATE - CIEGA A CITAS - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ - ΚΩΜΙΚΗ - ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 2011.
BLIND DATE - CIEGA A CITAS - RANTEVOU STA TYFLA - KWMIKH - AISTHIMATIKH SEIRA ARGENTINIKHS PARAGWGHS 2011.

Από Δευτέρα 29 Ιουλίου καθημερινά στις 18:10 στον ΑΝΤ1

Μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν μια ζωή, αναζητώντας την αληθινή αγάπη. Η Λουτσία έχει μόνο 258 ημέρες για να την αναζητήσει και να τη βρει!Η σειρά "Blind Date" (Ciega a Citas) βασίζεται σε μια αληθινή και εξαιρετικά επιτυχημένη blog novela που γράφτηκε από την Carolina Aguirre. Είναι το πρώτο blog στα ισπανικά και ένα από τα πρώτα στον κόσμο που προσαρμόστηκε ειδικά για την τηλεόραση. Στο διαδίκτυο σημείωσε τεράστια επιτυχία με 2,5 εκατομμύρια προβολές και 80.000 σχόλια σε μόλις 7 μήνες (Νοέμβριος 2007 - Ιούνιος 2008).

Με άφθονο χιούμορ, τραγελαφικές καταστάσεις, ρομαντισμό και έρωτα, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της Λουτσία. Όλα ξεκινούν όταν η Λουτσία τυχαία κρυφακούει μια συνομιλία μεταξύ της μητέρα της, Μανούτσα και της αδελφής της, Ιρίνα. Η Ιρίνα στη διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου έχει ανακοινώσει ότι παντρεύεται. Η μητέρα της τότε λέει στην Ιρίνα ότι αν η Λουτσία καταφέρει να βρει έναν σύντροφο μέχρι την ημέρα της τελετής, θα πληρώσει όλα τα έξοδα του γάμου της.

Πληγωμένη, σοκαρισμένη, αλλά και εξοργισμένη με το στοίχημα που η μητέρα της έβαλε, η Λουτσία αποφασίζει να αποδείξει πως κάνει λάθος. Ταυτόχρονα όμως, θέλει να την κάνει να πληρώσει για το γάμο της Ιρίνα.

Έτσι, βάζει στόχο να βρει έναν πραγματικά στοργικό σύντροφο, γνωρίζοντας ότι έχει στη διάθεσή της μόνο 258 ημέρες, μέχρι την ημερομηνία του γάμου της αδελφής της.Χωρίς να χάσει χρόνο, ξεκινάει για την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, δίχως όμως να γνωρίζει πως αυτή η απόφαση θα την αλλάξει σιγά-σιγά.

Έτσι, βγαίνει πολλά ραντεβού στα τυφλά, γνωρίζει διάφορους τύπους αντρών μέσα από μια ξεκαρδιστική παρέλαση, αλλά πάνω απ όλα… ανακαλύπτει τον ίδιο της τον εαυτό.Στη διαδρομή αυτή, θα προκύψουν διάφορες κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα.

Η Λουτσία σταδιακά θα αρχίσει να μην νοιάζεται για το τι σκέπτονται οι άλλοι, ούτε καν η μητέρα της, ενώ θα συνειδητοποιήσει πως για να βρει την αληθινή αγάπη, πρέπει πάντα να ακούει την εσωτερική φωνή της, το ένστικτό της.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Carolina Aguirre
ΠΑΙΖΟΥΝ: Muriel Santa Ana, Rafael Ferro, Georgina Barbarrosa, Boy Olmi, Silvia Montanari, Lidia Catalano, Maria Abadi, Osvaldo Santoro




VIDEO
BLIND DATE - CIEGA A CITAS - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ



Ο Οσμάν, αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του σχετίζεται με την πλεκτάνη. Ο Μαχίρ, πιέζει τον Οσμάν για να τον κάνει να μιλήσει. Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Ναζίφ δέχεται ένα τηλεφώνημα. Τώρα, ξέρει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να σώσει τον εγγονό του…


pelop-gr

Η Γκαμπριέλα είναι ανένδοτη και αρνείται να συγχωρήσει τον Φερνάντο, ο οποίος αργότερα θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αλεχάντρο, που τον πιέζει να παραδεχτεί δημόσια το έγκλημά του. Τη συζήτηση κρυφακούει η Χούλια, που αργότερα επιχειρεί να γίνει σύμμαχος της Γκαμπριέλα εναντίον του συζύγου της.Στο μεταξύ, ο Αλεχάντρο πηγαίνει να ζητήσει συγχώρεση από τη Γκαμπριέλα, αλλά σοκάρεται από αυτά που του αποκαλύπτει ο Τίγκρε: θα πάρει την οικογένειά του και θα πάει στην πρωτεύουσα. Παράλληλα, η Αντόνια μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Αλμπέρτο που θα την αφήσουν άφωνη.


madata-gr

Η Λάρα μετά τη συνάντηση με τη μητέρα της, αισθάνεται πολύ λυπημένη.Κι αυτό, διότι η μητέρα της εξέφρασε έντονα τηναπογοήτευση και την πικρία της για τον μυστικό γάμο της κόρης της.Η Νέλα προσεγγίζει τη μητέρα της Λάρα και μαζί συμφωνούν να την πιέσουν, ώστε να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.


madata-gr

Ο Φεγιάζ εισβάλει στην οικία της οικογένειας Σουκρού, η Μουαζέζ προσπαθεί να τον διώξει αλλά η Σαγεστέ τούς αιφνιδιάζει και η αναστάτωση που δημιουργείται σε όλη την οικογένεια λαμβάνει τραγικές διαστάσεις.Εντωμεταξύ, μια μυστηριώδης γυναίκα, η Μπελκίς, εμφανίζεται ξαφνικά προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στον Αχμέτ.


madata-gr

Σήμερα στο Avenida Brasil, o Τουφάο μιλά στον Λελέκο για το περιεχόμενο του σημειώματος σχετικά με την απαγωγή της Καρμίνια, ενώ η Νίνα προσπαθεί να παρηγορήσει την Άγκαθα.Η Μοναλίζα και η Ολένκα θα συμβάλλουν κι αυτές με δικά τους χρήματα για να συγκεντρωθεί το ποσό που ζητούν οι απαγωγείς. Ο Λελέκο μιλά στην Ιβάνα για το ανώνυμο σημείωμα που έλαβε ο Τουφάο και εκείνη ειδοποιεί τον Μαξ. Στο μεταξύ, ο Μορέιρα, εξοργισμένος από την αποτυχία του σχεδίου, απαγάγει στ' αλήθεια την Καρμίνα και λέει στον Μαξ ότι δεν θα μοιραστεί μαζί του τα λύτρα. Την ίδια στιγμή, ο Ζορζίνιο πιέζει τη Λουσίντα να του αποκαλύψει το μυστικό της Νίνα.


gossip-gr

Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη και απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές!Η γυμνάστρια χαίρεται την κάθε στιγμή! Απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, γεμίζει τις μπαταρίες της και φυσικά όσοι είχαν την ευκαιρία να την δουν από κοντά έχουν εντυπωσιαστεί με το καλλίγραμμο σώμα της! Μπορεί τα χρόνια να περνούν, να έχει κάνει τέσσερις κόρες, όμως το κορμί της θα το ζήλευε και εικοσάρα!

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο instagram αλλά και έγραψε και μία μαντινάδα σαν γνήσια Κρητικοπούλα: «Local fisherman from chrisi island... ποτέ την Κρήτη δεν ξεχνώ... και πάντα εδώ γυρίζω. Είναι στην σκέψη, στην καρδιά και άμα δε ρθω... Λυγίζω»!


gossip-gr

Η Gwyneth Paltrow είναι οπαδός της χλιδής και του ακριβού και δεν το κρύβει. Έτσι, όταν σκέφτηκε πώς θα ήθελε να είναι η στολή της για τα θαλάσσια σπορ, το σκι, το surf και ό, τι άλλο κάνει στον ελεύθερό της χρόνο δεν της πήρε και πολύ για να αποφασίσει.Η διάσημη ηθοποιός και πιο συγκεκριμένα το site της Goop συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια Cynthia Rowley και δημιούργησαν μία στολή αξίας $295 στην απόχρωση του χρυσού.Κατασκευασμένη από χρυσό neoprene που θα σας κάνει να λαμποκοπάτε από μακριά και να σας βλέπουν όλοι να τρώτε τη μία τούμπα μετά την άλλη, ίσως να μην είναι και τόσο κακό που έγινε sold out και δεν την προλάβατε.


queen-gr

Εδώ η Πελοπόννησος, εκεί η Πελοπόννησος.Που είναι η Πελοπόννησος;
Κατά την Ελένη Τσολάκη μετακόμισε βορειότερα, πήγε στη Στερεά Ελλάδα με ανοδικές τάσεις προς Θεσσαλία!Η παρουσιάστρια δικαιολογήθηκε, όταν την ενημέρωσαν για το λάθος, ότι με το μόνιτορ είδε τα πάνω κάτω, αλλά ήταν πλέον αργά.Και το δελτίο ακτινοβολίας συνεχίστηκε.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


zappit-gr

Αναμένεται να προκηρυχθεί από τον ΟΑΕΔ πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 50.000 ανέργους. Η διαδικασία διαμόρφωσης του προγράμματος βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αναμένεται να ανακοινωθεί και να υλοποιηθεί εντός Αυγούστου.

Μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας θα διατεθούν έως το τέλος του έτους 170 εκατομμύρια ευρώ για 50.000 δικαιούχους, μέλη οικογενειών που δεν έχουν κανένα εισόδημα.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την αρχική πρόταση του ΟΑΕΔ, τα προγράμματα αυτά μπορεί θα περιλαμβάνουν:

-έργα συντήρησης ή μικρά κατασκευαστικά έργα δημοσίων υποδομών – αθλητικών υποδομών,
-έργα αποκατάστασης οικοσυστημάτων και προστασίας, διαχείρισης και ανάδειξης της βιοποικιλότητας (π.χ. καθαρισμός παραλιών), καθαριότητα παράλιων περιοχών, καθαρισμοί και μικρές αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε ρέματα
-ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς και δράσεις διατήρησης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς
-αποκατάσταση και βελτίωση αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος (π.χ. φυτεύσεις σε γειτονίες),
-αποκατάσταση Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων,
-διαχείριση και προστασία υδάτινων πόρων και δασών,
-προσωπικές κοινωνικές υπηρεσίες όπως κατ’ οίκον φροντίδα ηλικιωμένων, ΑμεΑ κλπ.
-κοινωνικές δράσεις όπως κοινωνικά παντοπωλεία, συλλογή και διάθεση χρησιμοποιημένου ρουχισμού
-εξωσχολικά προγράμματα για μαθητές
-οδική ασφάλεια μαθητών,
-σίτιση σε ολοήμερα σχολεία φτωχών περιοχών,
-αναδάσωση, δασοπροστασία και φύλαξη περιοχών υψηλού φυσικού κάλλους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί όχι μόνο από τους δήμους, αλλά και από άλλους δημόσιους φορείς, παρότι αρχικώς το αντικείμενο της δράσης θα ήταν η δημιουργία απασχόλησης σε θέσεις εργασίας γενικών καθηκόντων στους δικαιούχους (δήμους), μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα 5 μηνών και περίπου 500 ευρώ το μήνα.

Ωφελούμενοι θα είναι:
1. Εγγεγραμμένοι άνεργοι, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
2. Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

Το χρονικό διάστημα της συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας, για το μέλος της οικογένειας–στόχου που υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα, όπως αποτυπώνεται στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, με ανώτατο όριο αυτό των 36 μηνών, θα μοριοδοτείται ως εξής:
- Για τους πρώτους δώδεκα μήνες: 1 μονάδα ανά πλήρη μήνα.
- Για τους επόμενους δώδεκα μήνες: 1,5 μονάδα ανά πλήρη μήνα.
- Για τους επόμενους δώδεκα μήνες: 2 μονάδες ανά πλήρη μήνα. Επιπλέον μόρια θα προσθέτουν ο αριθμός των παιδιών και το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget