17/7/13

Το μοντέλο και πανελίστ, Αντωνία Καλλιμούκου, ξεκίνησε τις διακοπές της και δεν ξέχασε τους Διαδικτυακούς φίλους της, αφού ξεκίνησε να ποστάρει φωτογραφίες της με μπικίνι.



Πιστή στο ραντεβού της λοιπόν η Αντωνία ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ωραίες φωτογραφίες, που τη δείχνουν να χοροπηδά σε ένα στρώμα δίπλα στην πισίνα.



Αναμένουμε και συνέχεια με πιο φωτογενείς πόζες…

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

Όταν ο Αλεχάντρο ανακαλύπτει τι έκανε ο αδελφός του στην Γκαμπριέλα, τον χτυπάει πολύ άσχημα, όμως ο Φερνάντο συνεχίζει να ρίχνει την ευθύνη για ό,τι έγινε στην Γκαμπριέλα. Ο Αλεχάντρο δεν πιστεύει το ψέμα του αδελφού του και είναι στα πρόθυρα να τον σκοτώσει, αλλά επεμβαίνει η αστυνομία και τον συγκρατεί.Όταν φτάνει στο γραφείο του αρχηγού της αστυνομίας, η Αντόνια ομολογεί στον Αλεχάντρο ότι αυτός που πιστεύει είναι ο αδελφός του και όχι η Γκαμπριέλα. Στο μεταξύ, ο Φερνάντο αποκαλύπτει την αλήθεια στη Χούλια λέγοντάς της ότι έχει έναν γιο και ότι πολύ απλά πρέπει να πάρουν διαζύγιο γιατί σκοπεύει να παντρευτεί τη Γκαμπριέλα… Alpha: Καθημερινά στις 17:30

LA PATRONA ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ο Ναζίφ, ελεύθερος πλέον απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του. Από την άλλη, ο Τουργκούτ θέτει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδια που έχει οργανώσει εις βάρος της οικογένειας Καρά.ΑΝΤ1: Καθημερινά 16.50

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Πολλές είναι οι διάσημες που φοράνε τα εσώρουχα σαν μπλούζα. Η Lady Gaga μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ξεχωριστές εμφανίσεις, αλλά δεν είναι η μόνη σταρ που το έχει κάνει συνήθεια. Από τη Nicki Minaj μέχρι τη Miley Cyrus δείτε τις celebrities που τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων.

Nicki Minaj


Diane Kruger


Miley Cyrus


Leighton Meester


Kim Kardashian


Mena Suvari


Solange Knowles


Lea Michele


Kate Bosworth


Kristen Stewart


Rihanna


Katy Perry



newsbeast-gr

Με ένα beach party γιόρτασαν την επέτειο της γνωριμίας τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Μπορεί η επέτειος τους να μην είναι επίσημη, αλλά δεν ξεχνούν ότι όλα ξεκίνησαν μεταξύ τους ένα καλοκαίρι στα Άχλα.Το ζευγάρι για την επέτειό του διοργάνωσε σύμφωνα με το περιοδικό Ciao ένα πάρτι στην παραλία που μεταμορφώθηκε σ' ένα ονειρικό σκηνικό.Είχαν βάλει μαξιλάρες λευκές στην άμμο, ανάκλιντρα και μικρά τραπέζια για να καθίσουν όλοι οι καλεσμένοι τους άνετα και να απολαύσουν τα ποτά και τα εδέσματα. Η παραλία θύμισε beach bar σε εξωτικό νησί. Οι μεζέδες στα τραπέζια ήταν μάλιστα φτιαγμένοι από τα χεράκια της Ελένης με βιολογικά, παραδοσιακά προϊόντα. Οι καλεσμένοι τους ήταν λίγοι και καλοί φίλοι. Η Ελένη ήταν άβαφη και φορούσε ένα απλό φόρεμα και σαγιονάρες, τις οποίες τις έβγαλε. Οι δυο τους έδειχναν ευτυχισμένοι και κάποια στιγμή χόρεψαν ένα ερωτικό ταγκό.Εκείνο που άφησε με το στόμα ανοιχτό την Ελένη, ήταν το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της. Ο Ματέο εδώ και αρκετές ημέρες ανακαίνισε μια σουίτα- χωρίς να το γνωρίζει η Ελένη φυσικά- και την έφτιαξε σύμφωνα με τα γούστα της. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτι, έβγαλε από την τσέπη του το κλειδί και της το έδωσε. «Σε παρακαλώ ξέχασα το κινητό μου στη σουίτα που γίνονται οι εργασίες. Μπορείς να πεταχτείς να μου το φέρεις;». Η παρουσιάστρια πήγε και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν άνοιξε την πόρτα της σουίτας.


gossip-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget