15/7/13

Άρχισαν οι διακοπές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έπειτα από την αυλαία που έριξε για φέτος το «Μες Στην Καλή Χαρά». Η παρουσιάστρια σε φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter δείχνει το σώμα που απέκτησε έπειτα από ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής με αποτέλεσμα να χάσει περισσότερα από έξι κιλά. Βέβαια όπως είχε δηλώσει η ίδια ένα πρόβλημα υγείας την οδήγησε στην απόφαση για αυστηρή διατροφή.«Το έκανα θέλοντας και μη, επειδή αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο δυσχεραίνει πολύ το βάρος μου και τη σωματοδομή μου. Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας τον οποίο έχουμε όλοι μας. Εγώ για κάποιον λόγο έπρεπε να τον αφαιρέσω και το έκανα. Αλλά επηρεάζει πολλά πράγματα, πάρα πολλά» δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.




Newsbeast-gr

Είναι γνωστό σε όλους πως τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner αγαπούν τα ζώα και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.Έτσι λοιπόν, η Kendall Jenner δημοσίευσε την Κυριακή το απόγευμα μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία διακρίνεται η ίδια να κρατάει αγκαλιά ένα μικρό γουρουνάκι.Τη φωτογραφία συνόδευσε με το σχόλιο «ο νέος μου φίλος».


zougla-gr

Πόσο εύκολο είναι να χαθούν τα περιττά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα;
Η Έλλη Αγγελιδάκη απαντά: «Είναι νομίζω εύκολο να χάσει κανείς 5 με 10 κιλά, αρκεί αν το πάρει απόφαση και να μειωθεί ο αριθμός των θερμίδων που προσλαμβάνει καθημερινά. Επομένως, αν οι θερμίδες που πρέπει να λαμβάνουμε είναι 2.000 θα πρέπει άμεσα να τις μειώσουμε στις 1.500», λέει στο Super tv και συνεχίζει: «Δεν πρέπει να λαμβάνουμε λιγότερες από 1.000 θερμίδες ημερησίως και αυτό γιατί ουσιαστικά δεν βοηθά την υγειά μας. Πρώτιστο μέλημα μας είναι να αποκτήσουμε έναν θερμιδομετρητή και να ξεκινήσουμε το μέτρημα. Απαιτείται όμως να είμαστε σταθεροί στην απόφαση μας και να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια μας. Θέλει υπομονή και επιμονή, αλλά είναι βέβαιο ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα».


gossip-gr

Τις φήμες περί χωρισμού της από τον Αντρέα Γεωργίου έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης και τις πληροφορίες περί ύπαρξης τρίτου προσώπου σχολιάζει για πρώτη φορά στο «Down Town Κύπρου» η Ελευθερία Ελευθερίου.Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή της:
Όταν δεν είσαι καλά συναισθηματικά ή ψυχολογικά, τι αντίκτυπο έχει αυτό στη δουλειά σου;
Προσπαθώ να διαχωρίζω αυτά τα θέματα. Παρόλα αυτά είμαι άνθρωπος, έχω τις ευαισθησίες μου και δεν είναι τόσο εύκολο όσο στο περιγράφω αυτή τη στιγμή. Σε όλα αυτά, βέβαια, υπάρχει και ένα κομμάτι που λέγεται «εργασιοθεραπεία». Όταν, δηλαδή, μέσα από αυτό το «δώρο» που λέγεται τραγούδι, μπορείς να βγαίνεις και να προσφέρεις στον κόσμο κάτι από την ψύχη σου, τότε μειώνεται και η ένταση στα όποια προβλήματα.

Υπάρχουν μέρες που είσαι καλά, μέρες που δεν είσαι καλά, μέρες που περνάς δύσκολα, αλλά αυτό το «πρέπει να βγεις και να τραγουδήσεις» στο τέλος σου κάνει καλό… Αυτό το έζησα και πρόσφατα. Τη στιγμή που βγαίνεις στο stage και ξέρεις ότι έχεις υποχρέωση να κάνεις τον κόσμο να χαρεί, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να του στερήσεις αυτό που ζητά από εσένα. Κι είναι μαγικό. Είναι η στιγμή που και εσύ ξεχνάς τα πάντα.


Έχεις χωρίσει με τον Αντρέα, όπως γράφεται ή απλά βιώνετε μία «περίεργη» περίοδο στη σχέση σας;

Είναι νωρίς να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να δω προηγουμένως μέσα μου, καθαρά, τι γίνεται. Με την ίδια λογική που δεν ήθελα να προβάλω τη σχέση μου και γενικότερα την προσωπική μου ζωή, έτσι και τώρα δεν θέλω να αναφερθώ σε ό,τι γράφεται. Θέλω να αφήσω το συγκεκριμένο κομμάτι για μένα. Στην πορεία θα δείξει τι θα συμβεί και τι θα γίνει.


Ακούγεται μπερδεμένο πάντως. Σαν να είστε αλλά και σαν να μην είστε μαζί…

Είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μέσα μου. Προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να μιλήσω, να πω κάτι και να εκθέσω τον εαυτό μου ή τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Πόσο καιρό είστε ζευγάρι;

Ενάμιση χρόνο.

Ο Αντρέας είναι η μεγαλύτερή σου σχέση μέχρι σήμερα;

Ναι.

Τι θα σε έκανε να χωρίσεις από μία σχέση σου;


Οι καταστάσεις που βιώνεις. Όσο και αν υπάρχει αγάπη, όταν βλέπεις ότι σε κουράζει αυτό που ζεις, ότι δεν περνάς καλά, ότι δεν υπάρχουν σωστές συμπεριφορές, τότε είναι κρίμα να το παλεύεις απλά και μόνο για να συμβιβαστείς με μία κατάσταση. Επίσης, θα με έκανε να χωρίσω αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο ανάμεσα σε μένα και στον σύντροφό μου. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συγχωρέσω μία απιστία. Και ξέρεις κάτι; Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και συμβαίνει κάτι από αυτά που σου ανέφερα προηγουμένως, τότε είναι καλύτερα να ζεις χωριστά ώστε να θυμάσαι μόνο τα καλά από όσα ζήσατε μαζί.

Θα μπορούσες να κρατήσεις φιλική σχέση μετά από ένα χωρισμό;

Δεν είναι εύκολο. Δεν ξέρω. Αν, ωστόσο, δεν χωρίσεις άσχημα -και μιλάω γενικά γι’ αυτό το θέμα- δεν βρίσκω για ποιο λόγο να μην κρατήσεις μία σχέση η οποία στην πορεία θα μπορεί να ονομαστεί φιλική. Εγώ πάντως θα ήθελα να κρατούσα φιλική σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο πέρασα καλά στην πορεία.

Δεν θα συγχωρούσες ποτέ την απιστία, ακόμη και αν ο σύντροφός σου, σου έλεγε ότι ήταν ένα λάθος, ότι ήταν μία παρόρμηση και πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο;

Όχι. Δεν θα συγχωρούσα την απιστία. Είμαι ένας άνθρωπος που δίνει τα πάντα σε μία σχέση και, όταν δίνεις, καλό είναι και να παίρνεις.

Ξέρεις, έχει ήδη αναρτηθεί σε sites -κάτι που δεν ξέρω αν το γνωρίζεις- ότι «ο Αντρέας Γεωργίου έχει ήδη μπει σε νέα σχέση, η οποία είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Ελευθερία». Τι απαντάς σ αυτό;

Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα που μου αναφέρεις…

Τι ήταν εκείνο που σε είχε φέρει τόσο κοντά με τον Αντρέα;

Με τον Αντρέα ήμασταν ούτως ή άλλως πάρα πολύ καλοί φίλοι στο παρελθόν για 8 χρόνια και θεωρώ ότι ήταν το timing να γίνουμε κάποια στιγμή και ζευγάρι.

Πώς αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες που εμφανίζονται στη ζωή σου;

Χαμογελώντας, παίρνοντας δύναμη και προχωρώντας. Έτσι είναι η ζωή: έχει και τις χαρές, και τις λύπες και τις δυσκολίες της. Δεν είναι εύκολη.

Δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι σήμερα στιγμές που να σε έχουν καταβάλει;

Υπήρξαν. Αλλά τελικά παίρνεις δύναμη μέσα από αυτές.


Έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου με οικογένεια και παιδιά;

Είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να σκεφτώ από τα 24 μου χρόνια. Ναι μεν έχω κάνει μία σοβαρή σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα προχωρούσα στο να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια σε τόσο μικρή ηλικία. Η οικογένεια θα έρθει πιο μετά, θα ήθελα να κάνω παιδιά και να είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που να τον αγαπώ και να με αγαπά. Οικογένεια θα έκανα μόνο αν συναντούσα τον άντρα για τον οποίο θα ήμουν βέβαιη ότι θα ήταν άξιος πατέρας για τα παιδιά μου.

Ο Αντρέας θα μπορούσε να γίνει ιδανικός πατέρας;

Τον Αντρέα τον ξέρω πολλά χρόνια. Κι είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να πω κακό λόγο για τον Αντρέα και, ναι, πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός πατέρας.

Εκ των υστέρων θα προτιμούσες να κρατούσατε τη φιλική σας σχέση, παρά να εξελισσόταν όλο αυτό σε ερωτικό;

Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Προς το παρόν, όλα καλά.


newsbeast-gr

KARADAYI EPISODES ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο Μαχίρ, ξεδιπλώνει ένα προς ένα, τα ψέματα του Τουργκούτ στη Φεριντέ.Αυτός όμως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και αποσύρεται από την υπόθεση του Ναζίφ Καρά.





Rembrandt Harmenszoon van Rijn.Στον Ολλανδό ζωγράφο και χαράκτη Ρέμπραντ η Google τιμά και αφιερώνει το σημερινό της doodle για τα 407α γενέθλια του. O Ρέμπραντ Χάρμενσοον βαν Ρέιν γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1606 γνωστός ευρύτερα ως Ρέμπραντ, ήταν μείζων Ολλανδός ζωγράφος και χαράκτης του 17ου αιώνα, που σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ζωγράφων όλων των εποχών.Γεννημένος στο Λέιντεν της Ολλανδίας, ήταν το δεύτερο νεότερο από τα παιδιά του Χάρμεν φαν Ράιν και της Κορνηλίας (Νεέλτχεν) φαν Ζόιτμπρουκ .Ο πατέρας του ήταν μυλωνάς και συνιδιοκτήτης, από το 1589, ενός μύλου που έφερε το επώνυμό του, στην όχθη του Ρήνου, ενώ η μητέρα του ήταν κόρη εύπορου φούρναρη.Μαζί απέκτησαν δέκα παιδιά, από τα οποία επιβίωσαν τελικά τα επτά.Ο Ρεμπαρτ φοίτησε στη Λατινική Σχολή και στο πανεπιστήμιο της πόλης, ωστόσο πολύ σύντομα στράφηκε αποκλειστικά στη ζωγραφική, μαθητεύοντας στο πλευρό διακεκριμένων καλλιτεχνών της εποχής, όπως του Γιάκομπ Ισαάκ φαν Σβάνενμπουρχ και αργότερα του Πίτερ Λάστμανοχών.

Το όνομά του συμβολίζει την περίοδο τής «Χρυσής Εποχής» τής Ολλανδίας, στην οποία ανήκει χρονικά το έργο του. Φιλοτέχνησε συνολικά περίπου 400 πίνακες, περισσότερα από 1000 σχέδια ζωγραφικής και περίπου 290 χαρακτικά,αν και μέρος των έργων που αποδίδονται στον Ρέμπραντ – κυρίως έργα ζωγραφικής και σχέδια – αμφισβητείται. Περισσότερο στο έργο του, κυριάρχησαν οι προσωπογραφίες, ωστόσο διακρίθηκε σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αναπαριστώντας επίσης, τοπιογραφίες, καθώς και ιστορικές, ή αλληγορικές σκηνές. Το σύνολο του έργου του χαρακτηρίζεται στην πορεία του χρόνου από εκτεταμένες και βαθιές αλλαγές στο ύφος του.
Ως αυτόνομος ζωγράφος, φιλοτέχνησε τα πρώτα έργα του στο Λέιντεν, στο ίδιο εργαστήριο με τον Γιαν Λίβενς, πριν εγκατασταθεί στο Άμστερνταμ. Κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διακριθεί, αναλαμβάνοντας σημαντικές παραγγελίες και αποκτώντας μεγάλη φήμη τόσο στην Ολλανδία όσο και διεθνώς. Κατά το δεύτερο μισό του 17ου αιώνα, σημαντικά οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στην πτώχευσή του, παρά το γεγονός πως η φήμη του παρέμεινε σχεδόν ακλόνητη ενόσω ζούσε, αλλά και μετά το θάνατό του στις 4 Οκτωβρίου 1669.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget