10/7/13

Διακοπές στην Κέρκυρα έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!Ο ηθοποιός βρέθηκε στο νησί λόγω της παράστασης «Άνδρες έτοιμοι για όλα» και τον ακολούθησε και η αγαπημένη του, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί! Το ζευγάρι προσπαθεί να συνδυάσει εργασία και διακοπές! Πόσταραν στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στην Κέρκυρα! Η Βάσω έχει αρχίσει να φουσκώνει, ενώ ο Γιάννης «ανέβασε» φωτογραφία του που είναι «φέτες»!


gossip-gr

Δημιουργημένη από τον celebrity trainer και fitness guru του Hollywood, Harley Pasternak, η δίαιτα των 5 σημείων ή «5 Factor Diet» είναι η πλέον διαδεδομένη δίαιτα στον κόσμο των celebrities, με φανατικούς οπαδούς τις Eva Mendes, Alicia Keys, Lady Gaga, Megan Fox, Kate Beckinsale, Katy Perry, Amanda Seyfried και εσχάτως την δικιά μας Ελένη Μενεγάκη. Το 5 στη δίαιτα είναι για τα πέντε στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε γεύμα: πρωτεΐνη, σύνθετοι υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, λιπαρά και υγρά. Όσοι την ακολουθούν τρώνε 5 γεύματα την ημέρα με συνταγές που δεν περιέχουν πάνω από 5 υλικά. Επιτρέπεται μία μέρα μέσα στην εβδομάδα για να «κλέψεις» και να φας κάτι παραπάνω, ό,τι θες, χωρίς τύψεις. Για παράδειγμα, ένα πρωινό της 5 Factor Diet μπορεί να έχει δημητριακά χωρίς ζάχαρη μαζί με φρέσκα φρούτα ή μια ομελέτα με ασπράδι αυγών και κάποιο λαχανικό, ένα μεσημεριανό μπορεί να αποτελείται από μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης και ρύζι με σαλάτα και ένα βραδινό από άπαχο κοτόπουλο, μπριζόλα ή ψάρι ή από λαχανικά, ρύζι και άλλα τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες.


queen-gr

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης.Σύμφωνα με φίλους του πρώην ζευγαριού, η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη, ενώ εκείνος έκανε πρόβες για την κωμωδία The Hangover 4 στο θέατρο Αθηνά, με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας, Μάριο Αθανασίου.«Όσο πιο κοντά έρχονταν οι δύο άντρες τόσο το ζευγάρι απομακρυνόταν» αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο περιοδικό ΟΚ. «Αυτό βέβαια θα μπορούσε να είναι και συμπτωματικό» συμπληρώνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η οριστική ρήξη στη σχέση ήρθε στις αρχές Ιουνίου, γεγονός που πλήγωσε πάρα πολύ τη Μαρία.Οι πρώτοι ψίθυροι σχετικά με τον χωρισμό ξεκίνησαν στις 12 Ιουνίου όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στην πρώτη αλλά ούτε και την περασμένη Τετάρτη στην επίσημη πρεμιέρα του Πάνου.


newsbeast-gr

Χειροπέδες σε τρία στελέχη του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, που ζητούσαν «φακελάκι» 25.000 ευρώ από επιχειρηματία, πέρασαν οι άντρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τρεις συλληφθέντες, ένας 60χρονος προϊστάμενος τμήματος, ένας 55χρονος ελεγκτής και αναπληρωτής τμηματάρχης, και ένας 37χρονος ελεγκτής, ζητούσαν χρήματα για «εξυπηρετήσεις» και χάρες.Συγκεκριμένα, κατηγορούνται ότι εκβίαζαν καταστηματάρχη ότι θα του επέβαλλαν πρόστιμο, το οποίο μπορούσε να ανέλθει στα 100.000 ευρώ, αν δεν τους έδινε το ποσό των 25.000 ευρώ! Το «φακελάκι» δεν παραδόθηκε, ενώ οι τρεις τους συνελήφθησαν και πλέον αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας, εκβίασης κ.ά.


madata-gr

Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, καθώς οι παραδοσιακές μπάρες στις συχνότητες της ΕΡΤ αντικαταστάθηκαν από ένα νέο σήμα. Αυτό απεικονίζει την υδρόγειο και το νέο λογότυπο της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης ενώ έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες από το πρωί της Τετάρτης.«Αυτό που βλέπετε είναι το μεταβατικό στάδιο» είπε σχετικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. Σε ένα τρίμηνο, όπως είπε, θα αρχίσει κανονικά η εκπομπή του νέου φορέα.«Πρέπει να αντανακλά όλη την κοινωνία η Δημόσια Τηλεόραση. Αν έχετε προτάσεις, ευπρόσδεκτες» είπε επίσης. Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πάντως ότι θα ήθελε να μην κλείσει η ΕΡΤ, αλλά δεν έφταιγε εκείνος. «Θα το ήθελα πάρα πολύ, το προσπάθησα. Οι Έλληνες στερούντο την ενημέρωση. Υπήρχε μία καθυστέρηση στα δεδουλευμένα, τις υπερωρίες. Γίνονταν απεργίες για το ειδικό μισθολόγιο των δημοσιογράφων. Οι υπερωρίες ήταν σε μεγάλο ποσό, γιατί είχαν χαρακτηριστεί όλοι οι δημοσιογράφοι ως εσωτερικοί συντάκτες. Δούλευαν 6ωρο».Και πρόσθεσε: «Σημασία έχει να φτιάξουμε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Αυτό γίνεται με το νέο φορέα». Και κατέληξε: «Οι ικανοί και άξιοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα δουλέψουν. Η προκήρυξη είναι έτοιμη να βγει, αρκεί να συμφωνήσει η ΠΟΣΠΕΡΤ με τον αρμόδιο υπουργό».

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget