9/7/13

1

Η Berguzar Korel γνωστή σε όλους μας ως Σεχραζάτ από την πετυχημένη τουρκική σειρά "Χίλιες και μία νύχτες" δηλώνει πως δεν είναι ψυχρή και απόμακρη!"Το ξέρω μου το έχουν πει. Αλλά δεν είμαι έτσι. Όποιος με γνωρίζει από κοντά αλλάζει γνώμη. Ίσως έχει να κάνει και με το είδος των σειρών. Να, για παράδειγμα, γι' αυτό θέλω να παίξω σε μια κωμωδία. Να κάνω τον τηλεθεατή να γελάσει, να ζήσω έναν αστείο ρόλο. Εκεί θα έχω πολλά να ανακαλύψω για τις ικανότητες μου ως ηθοποιός, αν δοκιμαστώ σ' έναν τέτοιο ρόλο" είπε στο περιοδικό Like!

Συμμετέχουν στο διαγωνισμό με τίτλο «The Amazing Feet» και φωτογραφίζονται μαζί, δείχνοντας έτσι πως το μέγεθος δεν μετράει!Ο Μαροκινός Μπραχίμ Τακιουλάχ έχει ύψος 2,46 εκατοστά (για την ακρίβεια είναι ο δεύτερος ψηλότερος άνδρας στον κόσμο) και οι πατούσες του έχουν ύψος 38 εκατοστά.Σχεδόν το διπλάσιο ύψος των πατουσών του, έχει η κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο, η Τζιότι Αμγκέ από την Ινδία, με ύψος 60 εκατοστά.Η 19χρονη φωτογραφίζεται ανάμεσα στις πατούσες του 31χρονου, παροτρύνοντας έτσι τον κόσμο που έχει τα προσόντα, να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να «συγκεντρωθούν» 50.000 ζευγάρια πατούσες, οι οποίες στη συνέχεια θα ανέβουν στο site officiallyamazing.tv/feet για τη δημιουργία του μεγαλύτερου online φωτογραφικού άλμπουμ από πατούσες!


madata-gr

Ο Mick Jagger πέρα από το μουσικό του ταλέντο, την εκρηκτική του παρουσία πάνω στη σκηνή και τις αμέτρητες επιτυχίες με τους Rolling Stones είναι διάσημος και για τις πολλές του σχέσεις!Έχει παντρευτεί δύο φορές, το 1971 τη Bianca de Μacias και το 1990 τη Jerry Hall, έχει αποκτήσει επτά παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, ενώ είχε αμέτρητες συντρόφους. Τώρα, ο αιώνιος έφηβος αποφάσισε να ξαναδεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.Ο Mick Jagger, που τον επόμενο μήνα γίνεται 70 ετών, είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί 12 χρόνια αγαπημένη του L'wren Scott. Μάλιστα, φημολογείται πως έχει ήδη κάνει πρόταση στην Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο με ένα πανάκριβο μονόπετρο.

Ένα 15χρονο αγόρι δέχθηκε οκτώ μαχαιριές σε στάση λεωφορείου ενώ επέστρεφε με τη φίλη του από το σχολείο. Μία από τις μαχαιριές του 17χρονου Dale Warburton πέτυχε τον Jake Anderson στον πνεύμονα.Το μαχαίρι του διαπέρασε τα ρούχα και το μπουφάν του 15χρονου και, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, από τη μανία του δράστη το μαχαίρι λύγισε.Η επίθεση σταμάτησε χάρη στο θάρρος δύο άλλων αγοριών που μπήκαν στη μέση και άρπαξαν το μαχαίρι από τα χέρια του 17χρονου, που καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης μετά την ομολογία του.Ο Jake Anderson έχει πλέον αναρρώσει πλήρως αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τη μητέρα της φίλης του, που είναι νοσοκόμα, και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.Το περιστατικό συνέβη στο Preston της Βρετανίας το μεσημέρι της 10ης Ιανουαρίου.

Ο Anderson συνάντησε τη 16χρονη Katy φεύγοντας από το Ashton Community Science College. Καθώς επέστρεφαν σπίτι είδαν τον Warburton να περιμένει σε στάση λεωφορείου. Οι έφηβοι είχαν ήδη «ανοιχτούς λογαριασμούς» επειδή ο 17χρονος έστελνε με το κινητό του μηνύματα σε ένα κορίτσι γνωστό και στους τρεις.Ο Warburton επιχείρησε να ανέβει στο λεωφορείο αλλά όταν οι πόρτες δεν άνοιξαν γύρισε και επιτέθηκε στον Anderson μαχαιρώνοντας τον.Ο νεαρός έμεινε δύο ημέρες στο νοσοκομείο.Αρχικά ο Warburton κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου αλλά τελικά αποδέχθηκε την ενοχή του για πρόκληση σωματικής βλάβης. Θα πρέπει να εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του ενώ του επιβλήθηκαν και ασφαλιστικά μέτρα που του απαγορεύουν να έρθει σε επαφή με το θύμα.«Εκείνη τη στιγμή τρομοκρατήθηκα, ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ», δήλωσε ο 16χρονος σήμερα Jake. «Ρωτούσα συνέχεια αν πρόκειται να πεθάνω».


newsbeast-gr

Οι περισσότερες γυναίκες, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο έχουν κυτταρίτιδα και είναι κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο και δημιουργεί άγχος. Έρευνες δείχνουν πως το 90% των γυναικών ανά τον κόσμο έχουν κυτταρίτιδα! Άρα μην νιώθετε μόνες!Το καλοκαίρι καταφθάνει και η αγωνία των γυναικών χτυπάει κόκκινο, καθώς η στιγμή που θα εμφανιστούν στην παραλία φορώντας μόνο ένα μαγιό πλησιάζει επικίνδυνα. Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα συζήτησης μεταξύ των γυναικών αυτόν τον καιρό.Η κυτταρίτιδα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που εμφανίζεται συνήθως στους γοφούς, στα οπίσθια και συχνά στα χέρια και την κοιλιά. Η κυτταρίτιδα συναντάται περισσότερο στις γυναίκες και λιγότερο στους άντρες, καθώς ο τρόπος με τον οποίο διανέμεται το λίπος, οι μύες, και ο συνδετικός ιστός διαφέρει στα δύο φύλα.Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην κακή αιμάτωση και τη διόγκωση των λιποκυττάρων, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό.

Τα διογκωμένα αυτά λιποκύτταρα ουσιαστικά πιέζουν το δέρμα, δημιουργώντας την γνωστή σε όλους μας όψη φλοιού πορτοκαλιού.Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας θεωρείται απόλυτα φυσιολογική και δεν αποτελεί ιατρική πάθηση ή πρόβλημα υγείας. Η κληρονομικότητα, το πάχος του δέρματος, το φύλο, το ύψος, η κατανομή του σωματικού λίπους, και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν την έκταση στην οποία κυτταρίτιδα είναι ορατή. Οι γυναικείες ορμόνες επίσης επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο κατανέμεται το λίπος στο σώμα.Η κυτταρίτιδα δεν εμφανίζεται μόνο στους υπέρβαρους ανθρώπους. Επειδή η εμφάνισή της επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, ακόμα και οι αδύνατες και γυμνασμένες κοπέλες μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα. Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής όμως, επιβαρύνει την κατάσταση, γι'αυτό και μέσω της άσκησης και της σωστής διατροφής μπορούμε να δούμε βελτίωση.


iatronet-gr

Η αλήθεια είναι ότι δεν φημίζεται για την ομορφιά της, αλλά όσο να πεις οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι το λιγότερο αξιοπρεπείς! Επίσης μπορεί να μην βρίσκεται και στην πρώτη της νιότη, αλλά στην εκπομπή της βγαίνει με προσωπάκι φράπα και ίχνος ρυτίδας!Ο λόγος για τη διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, η οποία ναι μεν είναι γνωστή κυρίως για το χιούμορ και φυσικά το ταλέντο της, δεν την λες και... άσχημη δε. Αυτό βέβαια μέχρι τις φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν την Ellen στους δρόμους της California, με αθλητική εμφάνιση και εντελώς άβαφη!Χωρίς υπερβολή, όχι απλά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε, αλλά τρομάξαμε γενικότερα, μιας και φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερη, με δέρμα κατακόκκινο γεμάτο σημάδια και ρυτίδες! Και επαναλαμβάνουμε, ούτε μοντέλο είναι ούτε και πιτσιρίκα, αλλά για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι το επαγγελματικό μακιγιάζ και φωτισμός μπορούν να κάνουν θαύματα!Αφιερωμένο σε όλες τις κυρίες που θαυμάζουν στα περιοδικά τις stars και τις ζηλεύουν!


queen-gr

Η Sienna Miller πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry.Η διάσημη ηθοποιός όμως δεν είναι μόνη της, καθώς συμπρωταγωνιστεί και ο αρραβωνιαστικός της Tom Sturridge. Το ζευγάρι μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί και αποθανατίζεται από το φακό του Mario Testino.






zougla-gr

Ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, έχει φτιάξει ένα πανέμορφο εξοχικό στην Αίγινα και κυριολεκτικά το έχει κάνει δεύτερο σπίτι του. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει συντελέσει ώστε το νησί να γίνει η πρώτη του επιλογή τόσο για τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο και για ολιγοήμερες χειμερινές αποδράσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της News, δεν μένει ποτέ μόνος αφού στο ακριβώς διπλανό σπίτι μένει η Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις. Μαλιστα εχει θεαθει πολλα απογευματα να τρωει στο γραφικο ταβερνακι "το στεκι του κυνηγου" στο ανιτσαιου, ενα ταβερνακι που επισκεπτεται συχνα και ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο οποιος διατηρει και αυτος εξοχικο στην Αιγινα...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget