8/7/13

Διαφορετικούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν ο George Clooney και η Stacy Keibler. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πηγή στο «Sunday People», το ζεύγος αποφάσισε να χωρίσει μετά την Ημέρα της Αμερικάνικης Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου.Ο διάσημος σταρ πέρασε την ημέρα στην έπαυλή του στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία παρέα με καλούς φίλους και χωρίς το διάσημο μοντέλο στο πλευρό του.«Ο George αποχωρεί διακριτικά από τη σχέση», ήταν το σχόλιο της συγκεκριμένης πηγής. «Είναι πάντα το ίδιο. Κάθε φορά που αισθάνεται ότι μια γυναίκα έρχεται περισσότερο κοντά του, εκείνος… οπισθοχωρεί».


newsbeast-gr

Η Αθηνά Οικονομάκου νιώθει μικρή για γάμο και οικογένεια. Της έχει γίνει ποτέ πρόταση γάμου; «Επίσημη πρόταση γάμου όπου ο άλλος να έπεσε στα γόνατα και να μου πρόσφερε δαχτυλίδι δεν έχω δεχτεί. Ωστόσο σε αρκετές μου σχέσεις έχει συμβεί να μου πει ο άλλος ότι θα ήθελε να με παντρευτεί αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το εννοούσε 100% και ότι δεν ήταν λόγια της στιγμής».Για τη σχέση της με τον Ησαΐα Ματιάμπα, είπε: «Είμαι 27 ετών και μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να δώσω λογαριασμό σε όλη την Ελλάδα με ποιον βγαίνω, με ποιον κοιμάμαι, και με ποιον ξυπνάω».Για την προοπτική ενός γάμου; «Είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω τη δική μου οικογένεια, αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα».


zougla-gr

Τον καλύτερό της εαυτό αναμένεται να δώσει η Lana Del Rey απόψε στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe Park.Η περσόνα, η οποία συνδυάζει τη femme fatale, την diva του Hollywood των 50s, αλλά και μία πιο ρομαντική εκδοχή της Jessica Rabbit, θα ανέβει στο TERRA STAGE σήμερα, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Rockwave Festival.


govastileto-gr

Το μουσείο Madame Tussauds έκανε χώρο μεταξύ των εκατοντάδων επωνύμων και να φιλοξενεί και την Adele.Η τραγουδίστρια από εδώ και στο εξής έχει το δικό της κέρινο ομοίωμα. Κέρινο ομοίωμα της τραγουδίστριας μπορούμε να βρούμε στο μουσείο τόσο του Λονδίνου όσο και του Άμστερνταμ. Η ίδια για το κέρινο ομοίωμα είπε: «Είναι τρομακτικό και καταπληκτικό ταυτόχρονα. Νιώθω συγκινημένη. Έκαναν σωστά ακόμα και το πηγούνι μου».


gossip-gr

Η Μόνικα Μπελλούτσι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο!Κάτοικοι είδαν την ηθοποιό ντυμένη απλά με ένα κοραλλί μάξι φόρεμα με τις κόρες της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να γευματίζει σ' ένα απόμερο ταβερνάκι το βράδυ του Σαββάτου.Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, την ηθοποιό φιλοξενεί ένα φιλικό ζευγάρι Γάλλων στη βίλα του που βρίσκεται στην περιοχή του Μόλου, κοντά στην παραλία Τσουκαλιά.Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές την ανάγκη της να κάνει χωριστές διακοπές από τον σύζυγό της, Βενσάν Κασέλ!Από τη στιγμή που οι φωτορεπόρτερ έμαθαν πως η μελαχρινή καλλονή είναι στο νησί, έχουν κατακλύσει την περιοχή για να την φωτογραφήσουν!


gossip-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget