6/7/13

Katerina Kainourgiou Instagram Καινούργιου μαγιο-Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μέσω του Instagram, κάποιες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των διακοπών της, αλλά αυτή με το μαύρο μαγιό και η στάση που έχει πάρει στην ξαπλώστρα... "κολάζει"!


Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Hangover 4 έδωσε το «παρών» η δημοφιλής τραγουδίστρια, Κρυσταλλία, με τον σύντροφό της, Δημήτρη Πλατανιά. Ο αγαπημένος της τραγουδίστριας ασχολείται επαγγελματικά με την σκηνοθεσία και έχει συνεργαστεί με αρκετούς επώνυμους καλλιτέχνες.


Zougla-gr

Δεκατέσσερα συστήματα ανίχνευσης ρυπογόνων ουσιών στο θαλάσσιο περιβάλλον θα εγκατασταθούν στα λιμάνια της Λεμεσού, της Σάμου και \της Ρόδου, στο πλαίσιο του προγράμματος PREMARPOL που αφορά στην πρόληψη και περιστολή της θαλάσσιας ρύπανσης σε εμπορικούς και τουριστικούς λιμένες.Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται από το Ωκεανογραφικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Δήμο Ρόδου και την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και συγχρηματοδοτείται από το Διασυνοριακό πρόγραμμα Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013 και από εθνικούς πόρους.Η ανάγκη εφαρμογής του προγράμματος προέρχεται από την συνεχή αύξηση του επίπεδου ρύπανσης των λιμένων, που αναμένεται να επιδεινωθεί και από την διακίνηση σκαφών σε σχέση με τις δραστηριότητες εξόρυξης υδρογονανθράκων και μεταφοράς πετρελαιοειδών.


newswbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget