29/6/13

Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές και ο Φώτης Κουβέλης, απεδείχθη άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία.

Όσον αφορά το προσφιλές του θέμα... τον ΣΥΡΙΖΑ, προτείνει να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί, σε περίπτωση που έρθει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο στην εξουσία.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται ως "οπαδός" του Α. Σαμαρά και δηλώνει ότι στηρίζει τις επιλογές του, παρά τα όποια λάθη.

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ, σημειώνει ότι "όσοι αντέτειναν να μην κλείσει η ΕΡΤ, ενδόμυχα πιστεύουν ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανείς από το δημόσιο".

Σε ερώτηση για τη στάση της ΔΗΜΑΡ και την αποχώρησή της από τις εκλογές ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι τα στελέχη της δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη... Σοβιετική Ένωση.

"Οι άνθρωποι αυτοί είναι κομμουνιστές. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη Σοβιετική Ένωση τον κρατισμό και την ψευδαίσθηση ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ζωή σε όλους. Δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν ότι το σύστημα αυτό δοκιμάστηκε, ήταν κόλαση, οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε εξορίες και φυλακές, εκατομμύρια έχασαν τη ζωή τους και τελικά επικράτησαν πείνα και τυραννία", σημειώνει ο κ. Πάγκαλος και προσθέτει:

"Ο κ. Κουβέλης και τα στελέχη του δεν ήθελαν να απολυθεί κανένας και ποτέ από το Δημόσιο. Αυτό ήταν το κεντρικό τους πρόβλημα και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που σας λέω. Με τα τελευταία γεγονότα απεδείχθη ότι ο κ. Κουβέλης ήταν άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν καν επαρκής για να προκαλέσει μείζονα πολιτική κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει".

Ερωτηθείς για τα όσα είχε γράψει κατά του Ευ. Βενιζέλου, τα απέδωσε στο θυμικό του και ευχήθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καλή επιτυχία.

Σε ερώτηση σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος για άλλη μια φορά επιτίθεται με σφοδρότητα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

"Εικονική πραγματικότητα είναι ο Τσίπρας και οι σαχλαμάρες που λέει στα μπαλκόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας πείσει ότι βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και μιλούσε σε 5.000 ανθρώπους. Μιλάμε δηλαδή για πλήρη αυτοεξευτελισμό και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού για όσους παρακολουθούσαμε τηλεόραση και βλέπαμε πόσοι πήγαν να τον ακούσουν. ήταν αδύνατον να συγκαλυφθεί η παταγώδης αποτυχία της συγκέντρωσης και όμως εκείνος επέμενε.''

Τέλος ερωτηθεί για το τι θα κάνει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Πάγκαλος προτείνει.... την αυτοκτονία.

"Δεν υπάρχει αυτό που με ρωτάτε. Μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να φανταστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με στήριξη του κ. Καμμένου; Εν πάση περιπτώσει, όμως, αν το δούμε και αυτό, δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την αυτοκτονία, αλλά θα σας πρότεινα να το κάνουμε όλοι μαζί παρέα".

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός και σημείωσε σε αυστηρό ύφος «Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» τόνισε ο Μ. Βορίδης και πρόσθεσε ότι «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Εθνους».Μάλιστα, ο Μάκης Βορίδης, δεν παρέλειψε να στοχεύσει τα πυρά του και κατά της Αριστεράς κάνοντας λόγο για μεγάλη σύγκρουση και αναμέτρηση και τονίζοντας ότι η «ήττα της Αριστεράς είναι και νίκη της παράταξής μας».Πρόσθεσε ακόμη πως «θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά».

Σάλος και σκληρή απάντηση από την Ιπποκράτους

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας, Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος απάντησε με σκληρό ύφος μέσω Twitter.

Χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη «γνήσιο νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του» και επισημαίνει πως όσο «οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Αναλυτικά:

«Ο Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντώνη Σαμαρά. Οσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Σε ανάλογα αυστηρό ύφος απάντησε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης σχολιάζοντας με νόημα:

«Κύριε Μάκη Βορίδη....

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια, υπόσταση και ζωή αλλά και ποιοι τον διαπόμπευσαν.

Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλές δεκαετίες χαραγμένοι και ταυτισμένοι στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.

Η δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε ΟΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών, της διαίρεσης, της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων, της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης.

Οταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου να είστε πολύ προσεκτικοί.

Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της δημοκρατίας και της πολιτικής και της κοινωνικής».

Προς απάντηση στις δηλώσεις Βορίδη η αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας, Φώφη Γενηματά, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού, του αποκλεισμού, των ανισοτήτων, των αδικιών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων.

Βρισκόμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που είναι λαβωμένο, εγγυάται τη δημοκρατική πορεία του τόπου. Ο κ. Βορίδης και όλοι όσοι προσπαθούν να ρίξουν αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα αναγεννηθεί μέσα από τη μάχη. Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση θέτουμε τα δικά μας όρια. Το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την απραξία και τη διαρκή διαμαρτυρία χωρίς πρόταση, αλλά και με την απόλυτη υποταγή σε ένα μνημόνιο που δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι Ευαγγέλιο».

Βορίδης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα – Σάλος στο ΠΑΣΟΚ

Κοιτώντας την κοιλιά της κυρίας στη φωτογραφία θα παίρναμε όρκο ότι μιλάμε για την Ελένη Πετρουλάκη ήκάποια άλλη διάσημη γυμνάστρια. Αυτό το... κορμί έχει ρίξει άφθονο ιδρώτα στο γυμναστήριο και αυτό είναι οφθαλμοφανές. Κοιλιά πέτρα, γυμνασμένα πόδια και εκπληκτικά χέρια.Κι όμως! Αυτό το γυμνασμένο κορμί δεν ανήκει σε γυμνάστρια, αλλά σε τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία πρόσφατα έπαιξε beach volley και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Οκ, γνωρίζαμε ότι διαθέτει super κορμί, αλλά πραγματικά μαυρισμένο είναι αξιοζήλευτο.

queen-gr

Ήρθε η ώρα για ένα καλό, τίμιο, σπιτικό παγωτό, δεν νομίζετε; Η ακόλουθη συνταγή είναι αρκετά απλή και εύκολη και τόσο νόστιμη που μάλλον δεν θα περιοριστείτε στο ένα μπολ...
Υλικά:
500γρ. κρέμα γάλακτος
500γρ. γάλα πλήρες
10 αυγά
1 βανίλια
160γρ. ζάχαρη
1 πακέτο μπισκότα Oreo

Εκτέλεση:
1. Χτυπάτε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
2. Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια.
3. Σε ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και στη συνέχεια τα προσθέτετε στο μείγμα με το γάλα. Ανακατεύετε καλά σε σιγανή φωτιά μέχρι να γίνει μια σφιχτή κρέμα.
4. Αδειάζετε τη κρέμα σε ένα μεταλλικό μπολ και την αφήνετε να κρυώσει.
5. Μόλις κρυώσει καλά, την ανακατεύετε με τη σκόνη των μπισκότων και τη βάζετε στη κατάψυξη να παγώσει.

Tips: Μπορείτε να αφήσετε και μερικά μικρά κομματάκια μπισκότων μέσα στο μείγμα για πιο τραγανή απόλαυση.

queen-gr

Αρχίζει σήμερα ο 100ος ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας, ο σημαντικότερος αγώνας της επαγγελματικής ποδηλασίας δρόμου, αλλά και μαζί με το «Γουίμπλεντον», το ένα από τα δυο μεγαλύτερα ετήσια αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Στις 23 ημέρες της διάρκειάς του, εκατομμύρια φίλοι του αθλήματος θα βρεθούν σε όλα τα σημεία της διαδρομής για να χειροκροτήσουν από κοντά τους κορυφαίους ποδηλάτες του κόσμου, ενώ περίπου 3.5 δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους τα 21 ετάπ που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή στα Ηλύσια Πεδία της γαλλικής πρωτεύουσας.Τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του πελοτόν θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης, στο Πόρτο Βέκιο της Κορσικής, για να διεκδικήσουν την κίτρινη φανέλα. Μοναδικοί απόντες, ο περσινός νικητής Μπράντλεϊ Γουίγκινς και ο νικητής του Γύρου Ιταλίας Βιντσέντζο Νίμπαλι. Αντίθετα, έχουμε την επανεμφάνιση του Αλμπέρτο Κονταδόρ και του Άντι Σλεκ, που μαζί με τον Καντέλ Έβανς θα είναι οι τρεις ποδηλάτες που έχουν κερδίσει τον Γύρο Γαλλίας και στο παρελθόν. Φυσικά παρών θα είναι και ο Κρις Φρουμ της Sky, το υπ' αριθμό ένα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής νίκης.


Η διαδρομή είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την περσινή, αφού απουσιάζει το 50% των χιλιομέτρων της ατομικής χρονομέτρησης, ενώ αντίθετα, τα βουνά είναι και περισσότερα και πιο δύσκολα, με αποκορύφωμα το 18ο ετάπ και τη διπλή ανάβαση στο Alpe d'Huez, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν! Το φετινό Tour θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του από την Κορσική και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια διαδρομή σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού. Έτσι το πελοτόν θα ανέβει πρώτα τα Πυρηναία και μετά τις Άλπεις, πριν ολοκληρώσει τον αγώνα στο Παρίσι, μετά από 3.403.5 χιλιόμετρα.

sport24-gr

ΓΕΜΙΣΤΑ.Ένα εύκολο και παραδοσιακό φαγητό είναι τα γεμιστά.Να λοιπόν τι χρειαζόμαστε:
ΥΛΙΚΑ:
12-15 ντομάτες, πιπεριές πράσινες ή κοκκινες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες ή ό,τι μας αρέσει
λάδι
200 γρ. ρύζι
4 κρεμμύδια ξερά
4 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο δυόσμο και μάραθο (αν έχουμε)
λίγη φρυγανιά τριμμένη
πατάτες
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βήμα 1
1) Κοβουμε ένα καπάκι από τα λαχανικά μας και τα αδειάζουμε. Κρατάμε την ψίχα.
Βήμα 2
2) Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί και τα πασπαλίζουμε εσωτερικά λίγο αλατοπίπερο και λίγη ζάχαρη.
Βήμα 3
3) Βάζουμε σε μεγάλο πολυκόφτη την ψίχα από όλα τα λαχανικά, τα καρότα, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο και το μάραθο και τα κόβουμε όλα ψιλά ψιλά.
Βήμα 4
4) Τα βάζουμε όλα σε μια κατσαρόλα, με λίγο λάδι, λίγο νερό, το ρύζι και αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο (προαιρετικά. Μπορούμε και να το παραλείψουμε το βράσιμο).
Βήμα 5
5) Γεμίζουμε τα λαχανικά, τα σκεπάζουμε με τα καπάκια τους, ρίχνουμε από πάνω λάδι και τα πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά.
Βήμα 6
6) Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις τοποθετούμε στο ταψί ανάμεσα στα γεμιστά και τις αλατοπιπερώνουμε. Μπορούμε να ρίξουμε από πάνω τυχόν γέμιση που μας έμεινε.
Βήμα 7
7) Μαγειρεύουμε για 1 ώρα περίπου στους 180.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget