22/6/13

Ioanna Ntenti madame air france.Μπορεί το κορίτσι να μην κατάφερε να πιάσει την κορυφή του εγχώριου Next Top Model, όμως χτίζει την καριέρα της στο εξωτερικό. Σήμερα η Ιωάννα Ντέντη είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο με διεθνή καριέρα. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για τις σελίδες γνωστού Γαλλικού περιοδικού.

1. L.A. BEACH CRUISE  2. L.A. BEACH CRUISE3. L.A. BEACH CRUISE 4. L.A. BEACH CRUISE 5. L.A. BEACH CRUISE 6. L.A. BEACH CRUISE  8. L.A. BEACH CRUISE 9. L.A. BEACH CRUISE 10. L.A. BEACH CRUISE 11. L.A. BEACH CRUISE


Οδηγός του οχήματος, ήταν η 41χρονη μητέρα μιας από τις άτυχες κοπέλες, που έχασε και εκείνη τη ζωή της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα παρέλαβε τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια από βραδινή τους έξοδο με σκοπό να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Περίπου ένα χιλιόμετρο, όμως, από το σημείο συνάντησής τους, το όχημα ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα των ακαριαίο θάνατο και των πέντε ατόμων.
Ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός εξέδωσε η ΕΟΠΕ: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.
Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget