20/6/13

Νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών καταναλωτών, που περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ελληνικού νοικοκυριού, το οποίο πλήττεται από την κρίση, ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, μεταξύ των νέων ρυθμίσεων περιλαμβάνονται:

1. Ευνοϊκότερο πρόγραμμα διακανονισμών για τον πελάτη με αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία και πολύμηνη καθυστέρηση στην αποπληρωμή οφειλών, με αύξηση των δόσεων μέχρι και 36, από 6 που προβλέπονται σήμερα.

2. Απλούστευση της διαδικασίας διακανονισμού και γρήγορη έγκριση των αιτημάτων χωρίς την υποχρέωση υποβολής πλήθους δικαιολογητικών.

3. Θεσμοθέτηση ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτημάτων Διακανονισμού Οφειλών για την άμεση εξέταση και διευθέτηση των περιπτώσεων καταναλωτών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση ή(και) ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (χρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι, χρόνια προβλήματα υγείας, κλπ.).

4. Προσωρινή αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, βάσει του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων μέχρι 30/06/2014 και μέχρι ποσού 3.000 ευρώ, υπό την προϋπόθεση της έγκαιρης προσέλευσης των οφειλετών για τον διακανονισμό της αποπληρωμής των χρεών τους σε δόσεις, σύμφωνα με τη νέα πολιτική της Εταιρείας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΕΥΔΑΠ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή με ευελιξία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας, αλλά και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου.

ALVANOS VIASTIS GALATSIOU SINANI SHKELQIM. Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Ιουνίου, για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Γαλατσίου .

Πρόκειται για τον (επ.) SINANI (ον.) SHKELQIM του BUGIARE και της RITA, που γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία.
«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

rihanna hits fan with microphone.Κανείς από τους φαν της τραγουδίστριας δεν περίμεναν κάτι τέτοιο! Και μπορεί ο συγκεκριμένο φαν που έφαγε το βαρύ μικρόφωνο στο κεφάλι, να μην τον χάλασε...αλλά σίγουρα αυτή δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά!Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε στο Μπέρμιγχαμ κατέβηκε κάτω από τη σκηνή, για να κάνει μια βολτά δίπλα από τον κόσμο. Μέσα στη θάλασσα των απλομένων χεριών που ήθελαν να την ακουμπήσουν -δίπλα από τους σωματοφύλακές της- βρέθηκε και κάποιος πιεστικός, ο οποίος ήθελε να την τραβήξει. Η Rihanna έδειξε την ενόχλησή της κάπως...άκομψα!Σίγουρα δεν περίμενε πως κάποιος θα προλάβει να το καταγράψει με το κινητό του...!


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget