19/6/13

ΜΠΛΑΧΑ ΦΑΙΗ-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ. Για πρώτη φορά ο 25χρονος που κατηγορείται για το θανάσιμο τραυματισμό της Φαίης μιλάει μέσα από τη φυλακή, και περιγράφει από την δική του πλευρά τι υποστηρίζει ότι έγινε το βράδυ της 6ης Απριλίου.
Όπως ισχυρίζεται όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που ακόμα και στην πιο τρελή του φαντασία δεν μπορούσε να προβλέψει την τραγική κατάληξη που θα είχε.

«Δεν ήθελα να της κάνω κακό»

«Τη Φαίη τη χτύπησα κυρίως στο κεφάλι με σφαλιάρες και όχι γροθιές, δεν είχα την πρόθεση να τη σκοτώσω, ίσως τα υπόλοιπα χτυπήματα να έγιναν από το πέσιμο που είχε η κοπέλα».

«Ζήτησα βοήθεια από την αδελφή της.»

«Σε κοντινή απόσταση ήταν το αυτοκίνητο και χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε στο πάτωμα και έχασε τις αισθήσεις της. Εγώ πανικοβλήθηκα και την πήγα πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο ζήτησα βοήθεια από δυο φίλους μου. Μετά κάλεσα την αδελφή της γιατί μου ζήτησαν έναν συγγενή και εκείνη ήρθε στο νοσοκομείο και μου ζήτησε να μην απευθυνθώ ποτέ στην αστυνομία για τη σχέση που είχαμε. Ότι θα τα κανονίσει όλα εκείνη και ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και με παρακαλούσε να μην κλαίω και να είμαι ψύχραιμος».

Τέσσερις μήνες είχε δεσμό με την πανέμορφη Φαιη. Από την πρώτη στιγμή όμως όπως υποστηρίζει καταλυτικός ήταν ο ρόλος της αδελφής της. Πράγμα το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά ο δικηγόρος της.

«Με τη Φαιη περνάγαμε ωραία»

«Με τη Φαιη πέρναγα πολύ ωραία και σχεδιάζαμε πολλά πράγματα, να κάνουμε αλλά πάντα είχαμε ένα μεγάλο εμπόδιο την αδελφή της και ψάχναμε τρόπους να το ξεπεράσουμε αυτό αλλά εκείνη δεν μας άφηνε».

Ο ρόλος της αδελφής της Φαίης

«Η Φαιή γνώριζε ότι η αδελφή της με προσέγγιζε γιατί το είχα πει εγώ ξεκάθαρα ενώπιων και των δυο γιατί ένιωθα άσχημα μέσα μου».

Η αντίδραση της Φαίης όταν το έμαθε

«Η Φαιη στεναχωρήθηκε πολύ. Στη συνέχεια με συγχώρεσε, εγώ της έλεγα ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανα και θα πρέπει να διακόψει μαζί μου. Εκείνη θέλησε να είναι μαζί μου, λέγοντας μου να μην ξανά ασχοληθώ με την αδελφή της .Έτσι και έκανα. Αλλά η μεγάλη αδελφή της το πήρε πολύ άσχημα όλο αυτό μου είχε πει ότι θα σε καταστρέψω θα σε εκδικηθώ το ίδιο έκανε και στη Φαιη».

«Θέλω να πάω κοντά της»

«Έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό μου να κάνω κάτι κακό στον εαυτό μου ώστε να μπορέσω να εκεί κοντά της αλλά δεν έχω τη δύναμη. Τη βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ και σας είπα ότι δεν κοιμάμαι».

Για τον 25χρονο, η πιο δύσκολη ώρα θα είναι η στιγμή που θα συναντήσει τους γονείς της Φαιής . Ξέρει ότι μια συγγνώμη δεν αρκεί .

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς της για το μεγάλο κακό που προκαλεσα. Νιώθω πολύ άσχημα μετά το χαμό της. Νιώθω μισός. Δεν ξέρω πια θα είναι η συνέχεια της ζωής μου μετά από όλο αυτό».

Νέο χτύπημα μέσω twitter από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος υποστηρίζει πως τελικά στη Δημοκρατία υπάρχουν αδιέξοδα και αναρωτιέται: «Τώρα, τι ψηφίζουμε αν γίνουν πρόωρες εκλογές; Ο Σαμαράς είναι από τους άλλους. Βενιζέλο ή/και Κουβέλη σιχαθήκαμε. Οι δελφίνοι αυτοκτόνησαν».Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς έκανε και νέες αναρτήσεις υποστηρίζοντας πως εκτός από όλα τα άλλα, για εκατομμύρια Ελληνες, άλλος ένας λόγος που δεν επιθυμούν εκλογές είναι πως ούτε και αυτοί ξέρουν τι να ψηφίσουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenetgr

Η Mary Rose είναι μια απολαυστική red ale αγγλικού τύπου με μοναδική γεύση φρούτων και καραμέλας, πλούσιο άρωμα, και φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Μπύρα με ιδιαίτερα έντονη και μακράς διάρκειας επίγευση, παράγεται από... υψηλής ποιότητας υλικά στην Εύβοια, στο υπερσύγχρονο μικροζυθοποιείο της Septem Microbreweries.
Η Mary Rose παρασκευάζεται με βάση μια αγγλική συνταγή εμπνευσμένη από το ομώνυμο θρυλικό πλοίο του βασιλικού στόλου της Αγγλίας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον περίφημο βασιλιά Ερρίκο Η'. Το πλοίο αυτό αποτελούσε την κορωνίδα του στόλου των Άγγλων για πολλά χρόνια πρωταγωνιστώντας σε πολλές ναυμαχίες. Το πλοίο πήρε το όνομα Mary Rose από τον ίδιο τον βασιλιά ο οποίος έδωσε το όνομα της αδερφής του Mary στην οποία είχε ιδιαίτερη αγάπη και το προσωνύμιο Rose μιας και το ρόδο ήταν το σύμβολο-έμβλημα της βασιλικής οικογενείας.
Μάλιστα, μετά από τις πρόσφατες διακρίσεις το μουσείο όπου βρίσκεται το αυθεντικό καράβι της Mary Rose, στο Portsmuth (το οποίο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα «κειμήλια» της ιστορίας του Ναυτικού της Αγγλίας) θα διαθέτει την μπύρα προς πώληση στους επισκέπτες του ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επίσημες εξαγωγές της Mary Rose στην Μ. Βρετανία.



Η Tammy Eppley αρνείται τις κατηγορίες ότι έριχνε υπνωτικά χάπια στο φαγητό και υποστηρίζει ότι επρόκειτο για ''παρεξηγημένο αστείο''.Συνάδελφοι της λένε ότι η νεαρή υπερηφανευόταν μάλιστα για το πόσο ήσυχα ήταν τα παιδιά στην βάρδιά της...Τελικά η Eppley οδηγήθηκε ενώπιον των αρχών μετά από τις κατηγορίες συναδέλφων της καθώς παραδέχθηκε σε γραπτό της μήνυμα την πράξη της.Η ίδια τώρα υποστηρίζει ότι επρόκειτο για χιούμορ... Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Ο δικηγόρος Καντίρ συγκεντρώνει με σταθερά βήματα νέα αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση της Φατμαγκιούλ. Από την άλλη, όσο πιο πολύ ακολουθούνται τα ίχνη της δολοφονίας του Βουράλ, τόσο περισσότερο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μουσταφά.Ο Φαχρετίν, που προσπαθεί να κάνει κάτι για τον γιο του, βρίσκει τελικά τρόπο να βοηθήσει τον Κερίμ. Μετά από μέρες, ο Κερίμ καταφέρνει να ανοιχτεί στον Καντίρ, που τον βλέπει σαν πατέρα του. Στο τέλος της βραδιάς, ο Κερίμ θα ανακοινώσει στη Φατμαγκιούλ την απόφασή του σχετικά με το γάμο τους. Τώρα είναι η σειρά της Φατμαγκιούλ να πάρει κι εκείνη τη δική της απόφαση.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

«Ξέρω πως δεν έχω ακόμα το τέλειο σώμα», δήλωσε η τραγουδίστρια που παρόλα αυτά επισήμανε ότι πλέον δεν έχει πρόβλημα να δείχνει το σώμα της σε κοινή θέα.«Δούλεψα σκληρά για να γυμνάσω τα πόδια μου και μου αρέσει να τα δείχνω σε κάθε ευκαιρία», δήλωσε η Kesha που είχε κάνει την αρχή με την εμφάνιση της στα Billboard Awards.Ωστόσο αρνείται να ζυγιστεί γιατί όπως δηλώνει, η διατροφή δεν έχει να κάνει με τους αριθμούς, αλλά με το γεγονός ότι την κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Η αυλαία έπεσε για το "Τσαντίρι" και όπως είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα το ξαναδούμε τουλάχιστον σε ...τακτική μορφή:
"Ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε...Δεν πρόκειται να σας πω τι περάσαμε για να φτάσουμε ως εδώ. Ζήσαμε τόσα ωραία βράδια, με δυσκολίες...Με εμένα στα down μου, αλλά τα ξέχναγα όλα. Δεν χανόμαστε. Του χρόνου το "Τσαντίρι" θα εμφανιστεί σε τέσσερις πόλεις εκτός Αθηνών...! Εκεί που δεν θα το περιμένεις, τσακ θα επανέρχομαι"!Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί. Όλους τους συντελεστές της εκπομπής, αυτούς που έβρισκαν τα βίντεο...Κάθε φορά προλαβαίνω την εκπομπή αυτή στο δευτερόλεπτο... To καλοκαίρι έχουμε τα γυρίσματα για τη νέα σειρά "Δια ταύτα" που θα προβληθεί πρώτα στον "Έτσι γξΟΤΕ TV και μετά στον ALPHA...Ο Λαζόπουλος ευχήθηκε Καλό καλοκαίρι στους συνεργάτες του, παίζοντας ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκαν όλοι όσοι δουλεύουν για την εκπομπή!"Έτσι γίνεται μια εκπομπή...! Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για τις μέρες και τις νύχτες που σας πίεζα. Συνδεόμαστε τώρα με την ΕΡΤ για να δώσουμε εκεί σε αυτούς το κλείσιμο της εκπομπής...Σας ευχαριστώ πολύ για σήμερα και για τα 9 χρόνια. Δεν χανόμαστε... Θα έρχομαι"!

Nikos Psarras Eleni Karakouli.Ο Νίκος Ψαρράς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Καρακούλη!
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι ενώ ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε εστιατόριο στο Κεφαλάρι.
Το ζευγάρι ήταν μαζί δυο χρόνια και μετά από την συγκατοίκησή του στο σπίτι του ηθοποιού, πήρε την απόφαση να προχωρήσει ένα βήμα την σχέση του και να δημιουργήσει οικογένεια. Η Έλενα Καρακούλη είναι από την Θεσσαλονίκη, εργάζεται στον χώρο του θεάτρου και με τον ηθοποιό γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών.Ο ηθοποιός και η θεατρολόγος κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό ως την τελευταία στιγμή τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου!

Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν γιατί εξαπλώνεται ο καρκίνος στο σώμα – ένα εύρημα που πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη νόσο.

Η έρευνά τους εστιάζεται στον μηχανισμό που εμφανίζεται όταν τα καρκινικά κύτταρα αλληλεπιδρούν με τα υγιή, προκειμένου να «ξεφύγουν» από την περιοχή όπου πρωτοαναπτύσσονται για να μετασταθούν σε άλλα σημεία.

Οι επιστήμονες ήξεραν ότι τα καρκινικά κύτταρα επιστρατεύουν υγιή κύτταρα για να μπορέσουν να διασχίσουν μεγάλες αποστάσεις στο σώμα, αλλά το πως γινόταν αυτό και πως θα μπορούσε να ελεγχθεί παρέμενε άγνωστο.

Όπως όμως γράφουν στην επιθεώρηση «Nature Cell Biology» επιστήμονες από το University College του Λονδίνου (UCL), κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν αυτή την διαδικασία, χρησιμοποιώντας δύο είδη εμβρυϊκών κυττάρων: τα κύτταρα νευρικής ακρολοφίας (neural crest cells) και τα πλακοειδή κύτταρα (placode cells).

Τα κύτταρα νευρικής ακρολοφίας μοιάζουν με τα καρκινικά όσον αφορά την «χωροκατακτητική» συμπεριφορά τους (σ.σ. ο καρκίνος εισβάλλει τους παρακείμενους ιστούς για να μπορέσει να εξαπλωθεί).

Τα πλακοειδή κύτταρα, εξάλλου, επιτέλεσαν τον ρόλο των υγιών κυττάρων στην νέα έρευνα.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, όταν τοποθέτησαν κύτταρα νευρικής ακρολοφίας δίπλα στα πλακοειδή, τα πρώτα υπέστησαν μια «δραματική μεταμόρφωση» και άρχισαν «να κυνηγούν» τα δεύτερα. Την ίδια στιγμή, τα πλακοειδή εξεδήλωσαν μία συμπεριφορά «αποφυγής» των κυττάρων νευρικής ακρολοφίας.

Η όλη διαδικασία διαπιστώθηκε ότι εξαρτάται από την παραγωγή ορισμένων χημικών μορίων από τα πλακοειδή κύτταρα, τα οποία προσελκύουν εκείνα της νευρικής ακρολοφίας.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρομπέρτο Μεγιόρ, από το Τμήμα Κυτταρικής & Αναπτυξιακής Βιολογίας του UCL, πιστεύουν ότι ακριβώς το ίδιο γίνεται και με τα αληθινά καρκινικά κύτταρα, τα οποία «κυνηγάνε» και τελικά προσκολλώνται στα υγιή επειδή αυτά εκπέμπουν μόρια που τα προσελκύουν.

Όπως εξήγησε ο δρ Μεγιόρ, οι περισσότεροι θάνατοι από καρκίνο δεν οφείλονται στην δημιουργία του πρώτου (πρωτοπαθούς) όγκου, αλλά στην εμφάνιση των μεταστάσεών του (δευτεροπαθείς όγκοι).

Τώρα, λοιπόν, που διαπιστώθηκε ότι το κλειδί για τις μεταστάσεις είναι τα χημικά μόρια που παράγουν τα υγιή κύτταρα, «θα είναι σχετικά εύκολο να επινοήσουμε φάρμακα που θα επεμβαίνουν για να αποτραπεί η προσκόλληση των καρκινικών κυττάρων στα υγιή», εκτίμησε.

Ο Μαχίρ είναι σαστισμένος εξαιτίας της αιφνιδιαστικής επίσκεψης της Φεριντέ στο σπίτι του. Η Σαφιγιέ συγκρατεί τον Ορχάν για να μην αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον αδελφό του. Ο Μεχμέτ Σαήμ, μαθαίνει πως η Φεριντέ πέρασε μια βραδιά στο Μπολού με τον Μαχίρ και τον προειδοποιεί… με τον δικό του τρόπο.Ο Μαχίρ, αποκαλύπτει ένα - ένα τα ψέματα του Τουργκούτ στη Φεριντέ. Εκείνος όμως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Μαχίρ κι έτσι, ανακοινώνει πως αποσύρεται από την υπόθεση του Ναζίφ Καρά. Ο Τουργκούτ που ξεχειλίζει από μίσος για τον Μαχίρ, ετοιμάζει νέα σχέδια για να διαλύσει την οικογένεια Καρά. Η Φεριντέ ανακοινώνει πρώτα στον Μαχίρ την απόφασή της σχετικά με τον πατέρα του.

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget