13/6/13

Δε φτάνει που δεν τους βλέπουμε συχνά μαζί τώρα τελευταία, ήρθε και Leyla Ghobadi και ολοκλήρωσε το κουτσομπολιό περί κέρατου και χωρισμού. "Φλερτάραμε πριν την εγκυμοσύνη της Kim Kardashian με τον Kanye και μετά την ανακοίνωσή της", δηλώνει η μελαχρινή μοντέλα και ο Kanye τρέχει και δε φτάνει γιατί προφανώς η Kim δεν τα σηκώνει αυτά.Από την άλλη η επίσημη τοποθέτηση του star είναι πως, "όλη αυτή η επίθεση εναντίον του Kanye West και της οικογένειάς του δεν έχει καμία βάση, αντίθετα είναι μία προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομά του και να πληγωθούν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους".


ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά! Θεωρία που εφαρμόζεται και στο beauty. Τον περασμένο Νοέμβριο, λοιπόν, τα beauty blogs και sites ανά τον κόσμο έγραψαν ότι ο Robert Pattinson είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior. Και λίγες μέρες μετά ο οίκος έστειλε επίσημη ανακοίνωση για να μας πει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και κάπως έτσι, είπαμε και... ξε-είπαμε .Μόλις χθες, και αφού όλα ήταν πλέον ανακοινώσιμα, ο οίκος ξαναέστειλε επίσημη ανακοίνωση, αυτή την φορά για να επιβεβαιώσει την συνεργασία Pattinson- Dior.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το ακτινίδιο αποτελεί ένα εγγενές φρούτο της Κίνας, το οποίο μεταφέρθηκε στη Νέα Ζηλανδία τον 20ο αιώνα όπου και άρχισε να καλλιεργείται μαζικά κάποιες δεκαετίες αργότερα.Σήμερα, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, η Χιλή, η Γαλλία, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ αποτελούν τους κυριότερους παραγωγούς του ακτινιδίου σε παγκόσμιο επίπεδο.Τα ακτινίδια μπορούν να ασκούν ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες χάρη στο πλούσιο σε ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά περιεχόμενό τους. Μεταξύ των ποικίλων αυτών ευεργετικών επιδράσεων που έχουν αποδοθεί στα συστατικά τους είναι και η αντιοξειδωτική δράση. Η αντιοξειδωτική δράση των συστατικών του μπορεί να οδηγεί σε προστασία του DNA των ανθρωπίνων κυττάρων από βλάβες που επάγονται από το οξυγόνο.
Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν πιο από τα συστατικά του ακτινιδίου είναι υπεύθυνο για την προστατευτική αντιοξειδωτική ικανότητα που αυτό εκδηλώνει, αν και θεωρείται ότι αυτή η ικανότητα προστασίας και επιδιόρθωσης των βλαβών δεν οφείλεται μόνο στα πιο ευρέως υπαντώμενα στο ακτινίδιο συστατικά, όπως η βιταμίνη C και το β-καροτένιο. Το ακτινίδιο περιέχει μια ποικιλία φλαβονοειδών και καροτενοειδών τα οποία επίσης μπορούν να εκδηλώνουν αντιοξειδωτική δραστηριότητα.
Οι προστατευτικές ιδιότητες του ακτινιδίου ενισχύονται και από τα αποτελέσματα μιας μελέτης που διεξήχθη σε παιδιά ηλικίας 6-7 ετών στη βόρεια και κεντρική Ιταλία. Όσο μεγαλύτερη ήταν η ποσότητα των ακτινιδίων ή των εσπεριδοειδών που τα παιδιά κατανάλωναν, τόσο λιγότερο πιθανό ήταν να έχουν αναπνευστικά προβλήματα όπως συριγμό, δύσπνοια ή βήχα τη νύχτα.
Τα αποτελέσματα αποδόθηκαν στις αντιοξειδωτικές προστατευτικές ιδιότητες που μπορούν να ασκούν τα συστατικά του ακτινιδίου και των άλλων εσπεριδοειδών.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το καλοκαίρι του 1999 ήταν η εποχή που ο κόσμος έβγαινε κάθε μέρα, τα μπουζούκια ήταν ανοιχτά 6 μέρες τη βδομάδα και δίνονταν μάχες για το πρώτο τραπέζι πίστας.Εκείνο λοιπόν το καλοκαίρι στο Bio Bio (ένα νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας που γκρεμίστηκε το 2003 ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων) ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος συναντήθηκαν σε ένα από τα πιο εμπορικά προγράμματα εκείνης της εποχής. Μάλιστα ο Σάκης δημιούργησε πολλά πρωτοσέλιδα με την εντυπωσιακή του εμφάνιση του πάνω σε ιπτάμενο χαλί. Ιστορίες από εκείνη την εποχή λένε ότι ο Στέλιος Ρόκκος έκανε εντατική προπόνηση και πέρναγε πολλές ώρες στα γυμναστήρια ώστε το σώμα του στη σκηνή να θυμίζει το πάντα καλογυμνασμένο του Σάκη.
Σήμερα 14 χρόνια μετά οι δύο καλλιτέχνες συμφώνησαν αρχικά να βρεθούν ξανά στην ίδια σκηνή τον επόμενο χειμώνα. Η συνεργασία δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Αναζητείται η γυναίκα της παρέας και οι πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία να προσπαθεί να πείσει την Πάολα.


ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε ραντεβού στον Δρόμο 89,8 Fm με έναν πολύ καλό του φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησαν για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η καρδιά μου με πάει εμένα», τα λάθη, αλλά και τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Νότη Σφακιανάκη.
Μπορεί ο Νότης να είπε ότι… μικροί μεγάλοι δεν πάνε στα ίδια καφενεία, ο Αντώνης όμως ξεκαθαρίζει ότι το… «μαζέψου» προς τον Νότη ήταν χιουμοριστικό και τονίζει ότι δεν χρειάζεται να το παίρνουμε όλο αυτό τόσο σοβαρά.
«Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… Εξωγήινοι», είπε ο Αντώνης με έντονη διάθεση για χιούμορ και συνεχίζει:

«Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»!

Ο Αντώνης Ρέμος όμως μίλησε και για τη λάθος επιλογή του να αναλάβει την προεδρεία του Ηρακλή εξαιτίας της οποίας τώρα τρέχει για να ξεπληρώσει συσσωρευμένα χρέη.

«Δουλεύω για να μην μπω φυλακή. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αγωνιστής και να παλεύω. Αυτά τα λάθη θα τα πληρώνω μέχρι να ξεχρεώσω και να κλείσουν οι πληγές. Είμαι εδώ όρθιος και ευτυχώς ο κόσμος με αγαπά και με στηρίζει», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι τα τρία τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για τον ίδιο.

«Είμαι πλούσιος σε χρέη και όχι σε λεφτά. Έχω συμβιβαστεί μ’ αυτά που μου έχουν συμβεί και τα αντιμετωπίζω. Πριν τρία χρόνια όμως θαλασσόδερνα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το παρελθόν δεν θα ξαναέπαιρνα τον Ηρακλή», τόνισε.
Όσο για τα νέα παιδιά που βγαίνουν στο τραγούδι, όπως ο Παντελής Παντελίδης, ο Αντώνης τονίζει ότι αυτό είναι το φυσιολογικό.

«Ο Παντελίδης κέρδισε το όνειρό του μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια. Έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει τίμια και σωστά. Μπράβο του και μαγκιά του», είπε.

Δεν απέκλεισε μάλιστα και μια πιθανή συνεργασία με νέα ονόματα στο χώρο, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν.

«Το θαύμα θέλει δύο. Όσοι λένε ότι το θαύμα θέλει έναν κάνουν λάθος. Εγώ θα συνεργάζομαι με όποιον έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μου», είπε και το αποδεικνύει αυτό περίτρανα με τη μεγάλη του συνεργασία με την Άννα Βίσση που θα γίνει τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα.

Όπως είπε θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, μια μουσική παράσταση με τραγούδια και των δυο τους, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα που θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και δεν θα έχει καμία σχέση με μπουζούκια.

Και μην περιμένετε ακόμα γάμο και κουφέτα. Ο Αντώνης δηλώνει καλά στο πλευρό της καλής του Υβόννης Μπόσνιακ και λέει με νόημα:

«Όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι βρίσκει ο καθένας τον δρόμο του. Βρίσκει την ευτυχία εκεί που την αναζητά».

Για το τέλος, ο Αντώνης είχε μια αφιέρωση να κάνει:

«Αφιερώνω τον δίσκο μου σε όλους τους αφανείς ήρωες», είπε αποδεικνύοντας ότι όντως η… «καρδιά του τον πηγαίνει» μια ζωή.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μια διεισδυτική ματιά στη ζωή του Ringo Starr, τη μουσική και δημιουργική πορεία του αλλά και την κούρσα του προς την κορυφή μαζί με τους υπόλοιπους Beatles αποτελεί η έκθεση που άνοιξε χθες τις πύλες της στο Grammy Museum του Λος Άντζελες.Η έκθεση τιτλοφορείται «Ringo: Peace & Love» και στα εγκαίνια ήταν παρών και ο διάσημος 72χρονος καλλιτέχνης.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Στα εξωτικά νησιά Cayman της Καραϊβικής βρέθηκαν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος και κολύμπησαν στα
σμαραγδένια νερά της. To ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες του διακοπές μετά την άφιξη των δίδυμων αγοριών, που απέκτησαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Η 28χρονη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην προσωπική της ιστοσελίδα.














ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Για το μυστικό της σχέσης της με τον Gerard Pique αλλά και τη μητρότητα, μίλησε η Shakira, σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Elle».Η 36χρονη Κολομβιανή σταρ αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχημένης της σχέσης με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή:«Τον αφήνω να έχει κι ένα δικό του κόσμου, και αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πιο υγιή πράγματα σε μια σχέση. Ξέρω ότι είναι μαζί μου, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή μας ενώνει η αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορώ να του προσφέρω εκτός από τη γυναικεία μου υπόσταση!»



Τέλος, μίλησε και για την εμπειρία της ως νέα μητέρα:

«Ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Και νομίζω πως αυτό θα συμβαίνει για την υπόλοιπη ζωή μου. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη μητρότητα ειδυλλιακή, άλλοι τη βρίσκουν βασανιστική εμπειρία, αλλά δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο!»


ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Ο σχεδιαστής Alberto Morreti φαίνεται πως έχει το άγγιγμα του Μίδα για αυτό και άλλωστε σχεδίασε παπούτσια από χρυσό 24 καρατίων!Τα παπούτσια έχουν κατασκευαστεί από μετάξι και έχουν καλυφθεί με χρυσό ενώ θα πωλούνται μόνο σε πέντε καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα στα Barneys στη Νέα Υόρκη, Fred Segal στο Λος Άντζελες, The Swang στο Χόνγκ Κονγκ, Level Suit District στο Ντουμπάι και στα Harrods στο Λονδίνο.Όπως φαντάζεστε τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι πανάκριβα και θα πωλούνται έναντι 2000 ευρώ. Ο σχεδιαστής περιμένει να δει τι ανταπόκριση θα έχουν τα πανάκριβα παπούτσια του στον κόσμο και βέβαια δεν εννοούμε τον απλό κόσμο αλλά τους stars του Hollywood που τόσα χρόνια ντύνει, όπως η Lady Gaga, η Elle Mcpherson και ο Ryan Gosling.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
queen-gr

Ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα σε κάθε τους έξοδο δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.Με το πέρασμα του χρόνου ο έρωτάς τους φουντώνει και είναι ολοφάνερο. Το ζευγάρι σε κάθε του δημόσια έξοδο είναι πιασμένο χέρι- χέρι ενώ σπάνια τους βλέπουμε χωριστά. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε σε νυχτερινή τους έξοδο σε γνωστό club της παραλιακής. Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μην τους επιτρέπουν να βγαίνουν συχνά για διασκέδαση, ωστόσο όταν αποφασίσουν να πάνε για διασκέδαση περνάνε τέλεια και φροντίζουν να δουν και τους φίλους τους.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

ERT LIVE STREAMING. Στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Συνεχίζεται τόσο η live streaming μετάδοση μέσω διαδικτύου όσο και η ψηφιακή μετάδοση σε περιοχές των βορειανατολικών προαστίων.Η διαδικτυακή μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός βαν της EBU που είναι παρκαρισμένο στον προαύλιο χώρο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.Εκεί οι εργαζόμενοι στέλνουν εικόνα και ήχο σε δορυφόρο που έχει παραχωρήσει η EBU προκειμένου να τη λαμβάνουν τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι προσφέρει την υπηρεσία Eurovision News Exchange που έχει έδρα τη Γενεύη προκειμένου να μεταδίδει το live streaming της μαραθώνιας ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής που παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στο κτίριο παρά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της εταιρία...
ΕΡΤ LIVE STREAMING ERT


καραδαυι EPISODE KARADAYI 35 GREEK SUBS- ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ...
Ο χρόνος γυρνάει πίσω κάπου στην δεκαετία του 70. Μια ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για την οικογένεια Karadayi, τα δυσάρεστα νέα συγκλονίζουν τους πάντες. Ο πατέρας της οικογένειας NAZIF KARA καταδικάζεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Ο Mahir Kara, ο γιος του, αποφασίζει να κυνηγήσει τους πραγματικούς ενόχους ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια. Τότε ερωτεύεται την δικαστικό FERIDE, με την οποία έρχεται συχνά σε διαμάχη. Έρωτας, πάθος και δολοπλοκίες σε μια σειρά που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Πρωταγωνιστες στην σειρά Karadayi, MAHIR-Kenan Imirzalioglu, FERIDE-Berguzar Korel...
VIDEO KARADAYI - ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget