4/6/13

Οι Νότιοι άνεμοι στη Σίκινο εμποδίζουν την προσέγγιση των πλοίων στο λιμάνι του νησιού. Οι Έλληνες καπετάνιοι όμως με ηρωϊκές προσπάθειες και ξεχωριστή μαεστρία πολλές φορές πετυχαίνουν το ακατόρθωτο.Ο καπετάνιος του Αδαμάντιου Κοραή, καταφέρνει να δέσει το καράβι.Αν και το βίντεο γυρίστηκε την Κυριακή στις 7 Απριλίου, τώρα κάνει το γύρο όλου του Διαδικτύου και είναι στα δημοφιλέστερα της ημέρας στο site liveleaks.

Δείτε το βίντεο
Greek Island Ferry Flawlessly Executes Heavy Seas Med Moor.This is the roro passenger ferry Adamantios Korahs performing a mediterranean mooring procedure (stern-to-dock) at the Greek Island of Sikinos in the Aegean Sea.



JUSTIFIED Greek subs MEGA JUSTIFIED Επεισόδιο 1 Fire in the Hole
Περιγραφή: 'Οταν ο oμοσπονδιακός αστυνομικός Ρέιλαν Γκίβενς πυροβολεί και σκοτώνει σε κοινή θέα έναν σεσημασμένο κακοποιό, αναγκάζεται να μετατεθεί στη γενέτειρά του, μια υποβαθμισμένη περιοχή του Ανατολικού Κεντάκι. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με τα φαντάσματα από το παρελθόν του και κυριότερα τον παιδικό του φίλο Μπόιντ, που κάποτε του είχε σώσει τη ζωή αλλά τώρα έχει
εξελιχθεί σε ψυχοπαθή αρχηγό μιας συμμορίας νεοναζιστών.

Ο γοητευτικός Ρέιλαν Γκίβενς είναι ένας σκληροτράχηλος ομοσπονδιακός αστυνομικός που μοιάζει να βγήκε από παλιές ταινίες γουέστερν. Συνηθίζει να χρησιμοποιεί ανορθόδοξους τρόπους προκειμένου να επιβάλει το νόμο και γι' αυτό έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τους ανωτέρους του. Όταν πυροβολεί και σκοτώνει σε κοινή θέα έναν σεσημασμένο κακοποιό, αναγκάζεται να δεχτεί κυρώσεις και «εξορίζεται» στον τόπο όπου δεν ήθελε ποτέ να ξαναγυρίσει: το παρελθόν του.Η μετάθεση από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι στο υποβαθμισμένο Κεντάκι, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος: την πρώην του σύζυγο Ουινόνα, μια παλιά γνώριμη, την όμορφη Άβα, τον πατέρα του, Άρλο, ο οποίος ήταν μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών, καθώς και τον παιδικό του φίλο Μπόιντ, που κάποτε του είχε σώσει τη ζωή αλλά τώρα έχει εξελιχθεί σε ψυχοπαθή αρχηγό μιας συμμορίας νεοναζιστών.

EPEISODIA KUZEY GUNEY STAR GREEK SUBS KUZEY GUNEY EPISODES ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Η Υπόθεση: Στη σειρά βλέπουμε την ιστορία δύο αδερφών του Kuzey και του Guney. Ο Kuzey είναι ατίθασος, επαναστάτης και μπλέκεται συνεχώς σε καυγάδες επειδή δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του. Δεν του αρέσει η ανισότητα, είναι ανυπόμονος και πολλές φορές αγενής.Ο Guney από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικός. Είναι ήρεμος, υπομονετικός και πολύ εργατικός.Το μοναδικό τους κοινό: η αγάπη τους για την Cemre, τη σύντροφο του Guney.
Από 15 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 17:40
Πρωταγωνιστές είναι ο Kivanc Tatlitug Κιβάντς Τατλιτούγ, στον ρόλο του KUZEY Κουζέι και ο Buğra Gülsoy Μπουγρά Γκιουλσόι, στον ρόλο του GUNEY Γκιουνέι.


KUZEY GUNEY ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ greek subs VIDEO


KUZEY GUNEY Cast ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Kivanç Tatlitug ... Kuzey Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Bugra Gülsoy ... Güney Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Öykü Karayel ... Cemre Çayak (38 episodes, 2011-2012)
Mustafa Avkiran ... Sami Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Semra Dincer ... Handan Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Zerrin Tekindor ... Gülten Çayak (38 episodes, 2011-2012)
Bade Iscil ... Banu Sinaner (38 episodes, 2011-2012)
Riza Kocaoglu ... Ali Güntan (38 episodes, 2011-2012)
Onur Öztürk ... Baris Hakmen (38 episodes, 2011-2012)
Hazar Ergüclü ... Simay Canas (35 episodes, 2011-2012)
Göksen Ates ... Venüs Tezerel (32 episodes, 2011-2012)
Hale Soygazi ... Ebru (28 episodes, 2011-2012)
Merve Bolugur ... Zeynep (28 episodes, 2011-2012)
Turgay Kantürk ... Ferhat (22 episodes, 2011-2012)
Ali Yörenc ... Can Katmanoglu (16 episodes, 2012)
Ozan Akbaba ... Sümer Tezkan / ... (13 episodes, 2012)
Ünal Silver ... Atilla Sinaner (11 episodes, 2011)
Ebru Nil Aydin ... Simay's mother (6 episodes, 2011-2012)
Abdullah Kolay ... Simay's father (2 episodes, 2011-2012)
Faruk Akgören ... Cemre's father (2 episodes, 2011)
Nusret Senay ... Rifat (2 episodes, 2011)
Serhat Teoman ... Burak Çatalcali (2 episodes, 2012)
EPEISODIO 1 Kuzey Guney Episode 1 English Subtitle

TELEUTAIO EPEISODIO 160 Kuzey Guney FINAL Episode






EPEISODIA KUZEY GUNEY STAR GREEK SUBS KUZEY GUNEY EPISODES ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Οι προβολές στο Πλανητάριο θα γίνονται από Τετάρτη έως Κυριακή και ώρα 18:30. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 2011 και ύστερα από συνεχή αιτήματα του κοινού, το Ίδρυμα Ευγενίδου αποφάσισε, ότι η ταινία θόλου «Τα μυστήρια του Νείλου» θα προβάλλεται και πάλι στο Πλανητάριο από την Τετάρτη 5 Ιουνίου και καθ' όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι, μικροί και μεγάλοι για άλλη μια φορά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εικονικά ως την Αφρικανική ήπειρο σε μια περιπετειώδη αποστολή στον πιο μεγάλο και πιο επικίνδυνο ποταμό του πλανήτη μας, τον Γαλάζιο Νείλο.
«Τα μυστήρια του Νείλου» είναι μια πρωτότυπη περιπέτεια παραγωγής της Οrbita Max και της MacGillivray Freeman Films, που μεταφέρει τους θεατές από την Αιθιοπία, την λίμνη Τάνα και το Σουδάν ως την Αίγυπτο και την Μεσόγειο. Η ταινία παρακολουθεί για 114 ημέρες μια πραγματική εξερευνητική αποστολή, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με διάφορες προκλήσεις, σε μια προσπάθεια να διανύσει τα 3.250 μίλια του ποταμού και να γίνει η πρώτη αποστολή στην ιστορία που κατόρθωσε να διασχίσει κατά μήκος όλο τον Γαλάζιο Νείλο, από τις πηγές του ως τη θάλασσα.Για την επιτυχημένη αυτή αποστολή οι εξερευνητές Μπράουν και Σκατούρο έλαβαν το 2005 το βραβείο «Αποστολή της Χρονιάς» κατά την διάρκεια της ετήσιας τελετής των βραβείων «Έβερεστ», που πραγματοποιήθηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο τούρκος επιχειρηματίας, Τζαν Ατές είναι ο μεγάλος έρωτας της Μεριέμ Ουζερλί «Χουρέμ» και σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι αναμένεται σύντονα να παντρευτεί. Αν και προσπάθησαν στις διακοπές τους στην Αλικαρνασσό να αποφύγουν τους παπαράτσι, αυτό δεν στάθηκε εφικτό.









Για πρώτη φορά το επίδομα θα χορηγείται από το πρώτο παιδί με βάση εισοδηματικά κριτήρια ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Υπενθυμίζεται πως επίδομα δικαιούνται οικογένειες για τέκνα που γεννήθηκαν μέχρι 31-12-2012 και από την 1η του μήνα του επόμενου εκείνου της γέννησης, για τέκνα που γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν εντός του έτους 2013. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή στη συμπλήρωση του εντύπου Α21.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν:

Τον αριθμό οικογενειακής μερίδας από το δημοτολόγιο του Δήμου όπου είναι εγγεγραμμένα όλα τα μέλη με κανονική εγγραφή (όχι ενδεικτική).
Τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού του σε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., όπου θα πιστώνεται το ποσό των επιδομάτων.
Τους ΑΜΚΑ όλων των μελών της οικογένειας. Ειδικότερα ο ΑΜΚΑ του αιτούντα /δικαιούχου είναι υποχρεωτικός, προκειμένου να δικαιωθεί και να εισπράξει τα επιδόματα.
Σε περίπτωση κατοικίας στην Ελλάδα, την ονομασία του Δήμου, της Δημοτικής Ενότητας και της Δημοτικής/ Τοπικής Κοινότητας, όπου κατοικεί.

Το επίδομα τέκνων καταβάλλεται ανά τρίμηνο, την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε ημερολογιακού τριμήνου, με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛ.ΤΑ. του δικαιούχου. Η καταβολή του πρώτου τριμήνου κάθε έτους πραγματοποιείται μαζί με τα επιδόματα του δεύτερου τριμήνου, την τελευταία εργάσιμη ημέρα αυτού. Ειδικά για φέτος η καταβολή της των δυο πρώτων τριμήνων θα γίνει αρχές Ιουλίου.

Πως θα πάρετε το επίδομα τέκνων -Τι ισχύει με τα εισοδηματικά κριτήρια

Καλεσμένη στο "Όλα Μπάχαλο φέτος" ήταν η Σία Κοσκινά που την βλέπουμε στο "Your face sounds familiar" και κάνει coaching στους συμμετέχοντες.Η Σία είπε πώς ο καλύτερος μαθητής είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ η Θωμαή Απέργη δυσκολεύεται, αλλά πιστεύει πως με τα προσόντα της μπορεί να κάνει καριέρα στην Αμερική!
Η Σία Κοσκινά είπε πώς την Ευγενία Μανωλίδου την γνώρισε χάρη στην Barbie, μιας και η ίδια είναι η φωνή της Barbie! Μόλις το άκουσε ο Θέμος Αναστασιάδης πήγε να την "πνίξει", επειδή την ακούει όλη μέρα μέσα στο σπίτι του.

Σε αυτή την "αναμνηστική" φωτογραφία με το φανταστικό πάρτι και το κορίτσι που έγινε σύμβολο της γυναίκας διαδηλώτριας στην διάρκεια των συνεχιζόμενων αντικυβερνητικών διαμαρτυριών στην Κωνσταντινούπολη … ΚΑΝΕΙΣ δεν γελάει, ΚΑΝΕΙΣ δεν διασκεδάζει, ΚΑΝΕΙΣ δεν χορεύει.Βλέπεις τους «καλεσμένους» να φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες και τους αστυνομικούς να «κερνούν» το μελαχρινό κορίτσι …ΧΗΜΙΚΑ, κάνοντας τα μαλλιά της να κυματίζουν στον αέρα.«Η φωτογραφία αυτή συμπυκνώνει την ουσία της διαμαρτυρίας. Της βίας της αστυνομίας εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, του κόσμου που απλώς προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του και τις αξίες του», λέει η φοιτήτρια μαθηματικών Έζρα στο Μπεσίκτας, συνοικία κοντά στα στενά του Βοσπόρου, που αποτέλεσε ένα από τα επίκεντρα των διαδηλώσεων αυτή την εβδομάδα.Σε μία αφίσα που αναρτήθηκε σε πολλούς τοίχους, ο γραφίστας φαντάστηκε τη "γυναίκα με τα κόκκινα" πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος από τον αστυνομικό.«Όσο περισσότερο μας ψεκάζετε τόσο μεγαλύτεροι γινόμαστε», γράφει το σλόγκαν στην αφίσα.
Woman in red captures Turkey's protest mood

Με κλασσική μουσική στο background, οι fans του νεαρού ηθοποιού, σε ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν ετοιμάσει, δείχνουν εικόνες από την ζωή και την καριέρα του.Τα λόγια λίγα και μικρά... «Καλό ταξίδι», γράφουν και εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του 26χρονου με τα γαλανά μάτια και το «λαμπερό» χαμόγελο, που τόσο αγάπησαν μέσα από την τηλεόραση!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΔΩ


Ο ιταλός παραγωγός Alberto Zeppieri – χρόνια συνεργάτης της Cezaria Evora, με πολλές παραγωγές στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων και οι συλλογές Capo Verde (τα έσοδα τους διατίθενται για την ενίσχυση του World Food Programme) – εντυπωσιασμένος από τη φωνή και τη δισκογραφία της Καίτης Γαρμπή, την αναζήτησε πριν από περίπου ένα χρόνο και της πρότεινε τη δημιουργία αυτού του εντυπωσιακού δίσκου.Το αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής συνεργασίας είναι ένα CD με 12 γνωστές μελωδίες, τραγουδισμένες στα Ιταλικά, με έντονο μεσογειακό, καλοκαιρινό χρώμα και ταμπεραμέντο, συνδυασμένο, σε κάποιες περιπτώσεις, με αυθεντικό ελληνικό λαϊκό ήχο.

Ήδη από την πρώτη κυκλοφορία του πέρσι το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα στην Ελλάδα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση το ντουέτο που έδωσε και το όνομά του στο δίσκο, με την πολύ μεγάλη Ιταλίδα καλλιτέχνιδα, την Ornella Vanoni. Μιλάμε φυσικά για το Buona Vita, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιταλίδας star. Η μουσική είναι του Teofilo Chantre, τους Ιταλικούς στίχους υπογράφουν ο Alberto Zeppieri και η ίδια η Vanoni, ενώ τους ελληνικούς ο Νίκος Μωραΐτης. Όπως όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει από τη Vanoni το 2006 στην Ιταλία, έτσι και τώρα το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Στο CD περιλαμβάνονται μεγάλες, διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, όπως το «Χαμένα», το «Θα μελαγχολήσω», ο «Άνεμος», το «Εσένα μόνο» και το «Βιάστηκα», αλλά και πιο πρόσφατες από τη συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα, όπως το «Καινούργια εγώ», τα «Ψέμματα» και το «Όλα στα ζήτησα» σε ένα μη αναμενόμενο ντουέτο με τον Toto Cotugno (“Se questo posse un film”) κ.α.

Το «Ti scento» (μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Ιταλικού συγκροτήματος Matia Bazaar) είναι ένα ακόμη σημαντικό ντουέτο του δίσκου, όπου η Καίτη Γαρμπή τραγουδάει με τον ίδιο το συνθέτη, Carlo Marrale. Για το κομμάτι αυτό έχει ήδη γυριστεί στην Σαντορίνη και τη Ρόδο, το καλοκαίρι που μας πέρασε, ένα εντυπωσιακό video clip, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Βελλοπούλου, με υποβρύχιες λήψεις, λουσμένο με ελληνικό γαλάζιο χρώμα και λευκό φως!

Η φωτογράφηση για το εξώφυλλο του δίσκου έγινε από τον Τάσο Βρεττό.
Make up, Αχιλλέας Χαρίτος
Hair Styling, Νίκος Ζήσης
Styled by, Christos Papanikolaou

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget