31/5/13

video oploforia vouleutes - Μετά το επεισόδιο στο Ελευθέριος Βενιζέλος το θέμα παίρνει πιο εκρηκτικές διαστάσεις. Είχα πει προφητικά ότι οι περισσότεροι εκ των βουλευτών που έχουν άδεια οπλοφορίας, θα πυροβολήσουν τα πόδια τους και τελικά απεδείχθη ότι έγινε αυτό. Πιστεύω ότι ο κ. Δένδιας πρέπει να επανεξετάσει όλες τις άδειες οπλοφορίας που έχουν δοθεί».Πάντως, αναφορικά με το σενάριο που ακούστηκε ότι μέσα στη βουλή γίνεται χρήση ναρκωτικών, ο κ. Τραγάκης, ξεκαθάρισε ότι ούτε θέλει να συζητήσει το θέμα αλλά και ότι το απαγόρευσε.

Στην επόμενη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από την Tρόικα παρέπεμψε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης το ζήτημα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%.

Ο κ. Μαυραγάνης ενημέρωσε πάντως σήμερα τη Βουλή ότι μέτρο της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση θα μπορούσε κατ΄αρχάς να εφαρμοστεί πιλοτικά.

Για το θέμα του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, ο υφυπουργός Οικονομικών, είπε ότι, εν αναμονή και των στοιχείων του Απριλίου, το υπουργείο σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς εταίρους θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα. Επιδίωξη είναι-όπως περιέγραψε ο υφυπουργός- να ελαφρυνθούν τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, να αυξηθεί η κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση των εισπράξεων από ΦΠΑ, να μην δημιουργηθεί κίνητρο για νόθευση, να μην δημιουργηθεί δημοσιονομικό κενό και να λειτουργήσει καλύτερα το μέτρο της χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης.

Το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση και του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης συζητήθηκε στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τα δύο μέτρα διότι απέτυχαν παταγωδώς.

Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση, σε περιπτώσεις που τα μέτρα αποτυγχάνουν να μην περιμένει την έγκριση της τρόικας για να τα αλλάξει διότι «δεν μπορεί οι αριθμοί να είναι πάνω από τους ανθρώπους».

Λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί εντόπισαν την 13χρονη που αναζητούνταν από την περασμένη Κυριακή οπότε και εγκατέλειψε το σπίτι της στην Αθήνα.Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα μέσα σε δασική έκταση στην περιοχή των Λουτρών Ελευθερών στην περιοχή του Δήμο Παγγαίου ήταν καλά στην υγεία της αλλά για προληπτικούς λόγους τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ΑΛΒΑΝΟ Marjon Ajaji που συνόδευσε την ανήλικη κοπέλα όλες αυτές τις μέρες καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Με το κείμενο “Ada vs thyroid 1-0” μίλησε η ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ για το χειρουργείο που έκανε και την αφαίρεση του κακοήθη όζου που είχε στον θυρεοειδή κάτι που ανακάλυψε τυχαία, μετά από ένα προληπτικό υπέρηχο.“Είμαι περήφανη για κάθε τραύμα και για κάθε ράμμα το οποίο δείχνει νίκη. Το νέο μου σημάδι από το χειρουργείο θα το φοράω σαν παράσημο απέναντι στον καρκίνο (κακοήθη όζο) του θυρεοειδούς που αφαίρεσα», σχολιάζει η ηθοποιός.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην Αφυτο Χαλκιδικής, από το οποίο άγνωστος άρπαξε 6.970 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, την ώρα που το κατάστημα είχε κλείσει για το κοινό και γινόταν η καταμέτρηση των εισπράξεων από υπαλλήλους της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης εισέβαλλε στο σούπερ μάρκετ, σπάζοντας μία τζαμαρία, και με την απειλή όπλου ζήτησε και πήρε από δύο υπαλλήλους τα χρήματα.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget